112

Анонимен

преди 8 години

Как няма да го боли главата, след като са му монтирали цял слънчев часовник върху нея?

111

не е зле

преди 8 години

Не е лош паметника! Това с очите ми се струва малко в повече, но все пак трябва да го видя за да дам мнение. За мястото му нямам представа, но и това е много важно за един паметник!А кога ще махате ***(монумента на окупационната червена армия)?!

110

без сантименти

преди 8 години

Става за (бостанско) плашило!

109

от паспорта

преди 8 години

Снимката на този, от паспорта ли му я взехте?

108

Анонимен

преди 8 години

Харесва ми.ОРИГИНАЛЕН И ИНТЕРЕСЕН.

107

зъл дух

преди 8 години

Този изглежда като един зъл дух, а не като един добър български цар.

106

да

преди 8 години

паметникът не се харесва на две групи хора.. едните служат на анрибългарски интереси и сега злобеят, че им напомняме за великата си история, а другите.. другите са едни прости папагали, които разбрали, че някой не харесва паметника.. започват да пригласят.. защото как иначе някой ще ги забележи и ще знае, че са живи.. смешници и комплексари

105

Анонимен

преди 8 години

До Дядо Петър..........ми да сложат паметник на Кончита бе--та да сме с европейско мислене и европейски ценности тогава--щом не ти харесва------ЗА ПОРЕДЕН път доказвате,че НПОтата и разни фондации сте против Българската история и против християнските ценности.....Затова ще бъдете све по-мразени и отхвърляни от народа ни....

104

Анонимен

преди 8 години

В погледа му има нещо все едно го боли глава.

103

:)

преди 8 години

Знаеш ли мамо кой е цар Самуил?Да мамо,оня дето му светят очите.

102

Дядо Петър

преди 8 години

Едно време, като не слушахме, майките ни плашеха с "чичото с торбата".Сега ще е достатъчно да минат с детето си покрай тоя "паметник".(Паметник на балканската ни простотия и чувство за малоценност).

101

до 129

преди 8 години

Защото бъдещето е на Китай, гледай по-надалече.

100

Анонимен

преди 8 години

Идеята за паметник на Самуил е добра, но да му светят очите е кич.

99

Анонимен

преди 8 години

Този Стефан попов бил председател на настоятелството на отворено общество. Само това е достатъчно да се усъмня в добрите му намерения. Вън отворено общество от България и всички продажни НПО-та ,които ни смучат кръвчицата !

98

vivian

преди 8 години

Паметника е много добре направен, изпипан в детайлите. Обаче наистина - защо трябва да му светят очите като на китайска играчка от пазара?

97

Шопски тъпогьозлук

преди 8 години

Хайтов е направил само една грешка. Това е, че направил този паметник в Шопландсити. Шопът си остава шоп, все кусури търси, а не вижда тъпогьозлука си. Крилов ненапразно е написал баснята си за художника и обущаря. Повече от обущари не ставате, *** антиБългарски.

96

Анонимен

преди 8 години

А. Хайтов няма право да прави политически коментари и да намесва в това един велик български цар.Ако е луд да си отиде на мястото.

95

ВЪПРОС

преди 8 години

Дали ако беше паметник на Кончита,въпросната фондация и нейният шеф,щяха така яко да ревът........Само питам--да дам повод за размисъл на народа ни............Дали Стефан Попов щеше да претендира,че е твърде голям паметника???? Бах и фондациите,бах и НПО тата ...бах и ценностите....

94

Анонимен

преди 8 години

До МаринНякои може да го боядише в розово за да е весел! :))) А стига! Ако изглежда сърдит, то вероятно имало /има/ за какво да е такъв! пп. вижда се, че авторът е доста работил по творбата си и не е аматьор като актьорът който се направи / играеше/ на режисьор при филма за Левски!

93

Марин

преди 8 години

Цар Самуил е велик владетел и това сърдито лице не му подхожда, а какво да говорим за фосфорното осветление на очите, само *** дъгата му липсва. Същата работа е и филма за Левски, когато се прави някакъв образ на значима историческа личност е желателно човекът на изкуството да има поне някакви познания относно личността и какво представлява тя за нашето национално самосъзнание.