109

антиседераст

преди 9 години

Изключително силно мразя коментари написани от *** дрогирани ***

108

Анонимен

преди 9 години

Дреме му на Путин за Г7. Русия има бизнес партньори като Китай, Индия, страните от латинска америка и др.

107

Хм..

преди 9 години

1997ми! Имаш проблем със служенето ли? Нормалното е тез от снимката да служат на народа, може и слугуване да го наричаш! Сами са се цанили за това! :)) Не е нормално да ги ги въздигаш в култ, или да са ти авторитет - точно пък тез! Путин може да е авторитет тъй като е личност-човек с характер - с глава на раменете и голямо сърце! Тез на снимката са интересчии който САЩ ги държи с компромати /страхуват се да не ги комромонтерат ли/ и са послушни!

106

ГУРБЕТЧИЯ

преди 9 години

"Ако изобщо имаме дискусия по повод санкциите срещу Русия, то това ще е дискусия за изострянето им, а не за облекчаването имЖАЛНА ИМ МАЙКА НА РУСКИТЕ АЛКОХОЛИЦИ ,ЧЕ НАПРАВИХА ТАКА ,ЧЕ ДА ПАДНАТ НИСКО В ОЧИТЕ НА 7-те НАЙ-РАЗВИТИ ИКОНОМИКИ В СВЕТА ! А И НЕ САМО В ТЕХНИТЕ ОЧИ ,АМИ ПАДНАХА НИСКО И В ОЧИТЕ НА ЦЕЛИЯТ ЕС ,НАТО И ПОЧТИ ЦЕЛИЯТ СВЯТ !

105

Анонимен

преди 9 години

До мнение другоскоро това г7 ще се трансформира в Г 5 с никои от присъстващите в берлин---------Аз от как се помня все се "трансформира". И Америка от 1917-та все ще я няма, та така...

104

мнение друго

преди 9 години

скоро това г7 ще се трансформира в Г 5 с никои от присъстващите в берлин

103

Анонимен

преди 9 години

ХА-ХА КИТАЙ ОТДАВНА Е ПЪРВА ИКОНОМИЧЕСКА СИЛА ОБЩИЯ БРУТЕН ВЪТРЕШЕН ПРОДУКТ НА СТРАНИТЕ ОТ БРИКС НАДМИНАВА С 17,3 % ОБЩИЯ БРУТЕН ВЪТРЕШЕН ПРОДУКТ НА ТИЯ СМЕШНИЦИ ОТ ЕВРЕЙСКАТА ГРУПИРОВКА Г-ей 7..ТЕЗИ ОТ Гей 7 СА ВЕЧЕ ТОЛКОВА ЖАЛКИ ,ЧЕ ДАЖЕ СА И СМЕШНИ.

102

Хм..

преди 9 години

Тлъсти и мазни капиталисти! --------------Ний живеем за да ядем, а не ядем за да живеем! пп. 134 деформация не е ли туй ? Има ли обективна истина в думите на минерва?

101

НАЙДЕНОВ

преди 9 години

СЕДЕМТЕ НАЙ-РАЗВИТИ ИКОНОМИКИ В СВЕТА ЛИ???? НЕЩО НЕ ВИДЯХ ДА ПРИСЪСТВА КИТАЙ!!! КИТАЙСКАТА ИКОНОМИКА, ДОКОЛКОТО ЗНАМ, ВЕЧЕ Е ВТОРАТА В СВЕТА, АКО НЕ И ПЪРВАТА! И КИТАЙ ЛИ НЕ Е ПОКАНЕН? ТИЯ ПАЛЯЧОВЦИ НАИСТИНА ЖИВЕЯТ В СЪЗДАДЕН ОТ ТЯХ ВЪОБРАЖАЕМ ИДЕАЛЕН СВЯТ, В КОЙТО ТЕ СИ ФАНТАЗИРАТ, ЧЕ СА ЦЕНТЪРЪТ НА ВСЕЛЕНАТА И ВСИЧКИ ДРУГИ СТРАНИ СА ИМ РОБИ!

100

Анонимен

преди 9 години

До boris.shopov.7--------- ти др. снимка нямаш ли ?. Всички ли са ти на трапезата. Много си умен. Личи си. Вратовръзка си сложил,изпил си едно шише и бистриш седмицата. Нали не очакваш да те поканят с този вид на неандерталец

99

Анонимен

преди 9 години

До нaционaльОня ден пускaм зaпитвaне зa еднослоен дъбов пaркет, фирмaтa бaчкaше с руски суровини, не беше ясно дaли ще ми го достaвят дори до месец.-------------И какво правим сега без дъбов паркет ?

98

Анонимен

преди 9 години

До минерваТлъсти и мазни капиталисти. Ге седем са ***. Не решават никакви проблеми а ги задълбочават.-------Къв проблем искаш да ти решат бе ***? На ти $100 000 , яж и пий :)

97

:)))

преди 9 години

До готина пичкаГотинко е как подритват Русуята,нали?С няколко подписа и ще я изтрият.-----------------------Това Вашето вече е / подписът и гумичката/ е илюзията за властта на двуизмерните!

96

360 милиона

преди 9 години

360 милиона евро за Обама и марионетките му. За 24 часа. Или по 250 000 евро на минута!

95

минерва

преди 9 години

Тлъсти и мазни капиталисти. Ге седем са ***. Не решават никакви проблеми а ги задълбочават. Искат ТТИП йо-йо-йооо. Японеца да не се крие на снимката а да излезе и каже колко кита останаха в океана. Сега и Русия ги бърка

94

партизанин

преди 9 години

Да живее Русия , Северна Корея и всички червени *** . Долу капитализЪма и богаташите , иначе отиваме в гората и копаеме землянки .

93

до 122

преди 9 години

И кога точно ЕС и САЩ са изолирали Китай ?-Чувал ли си за Тя-нън-мън? Прочети малко повечко история.

92

до 122

преди 9 години

От тези седмината единствено Камерън го признавам за политик, другите са ПИОНКИ!-Имаш преди пудела на Обонго ли? Той е просто кукла с Вашингтонско дистанционно управление. Американците го подкокоросват да излезе от ЕС, за да отслабят ЕС. Американците вече панически се страхуват от ЕС, тъй като е най-мощната икономика в света и сега иска да прави обща европейска армия - т.е. да стане самостоятелен, а не да слушка САЩ.

91

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 116 "*** има два варианта" *** има в твоята ШИЗОФРЕНИЧНА глава докато падаш от 16 етаж - за 66 години тия как не се излекуваха.

90

нaционaль

преди 9 години

Оня ден пускaм зaпитвaне зa еднослоен дъбов пaркет, фирмaтa бaчкaше с руски суровини, не беше ясно дaли ще ми го достaвят дори до месец.