54

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 72 Защото ги е страх че дори и да сме на противоположни мнения аз и ти може да намерим допирни точки и въпреки това да се разбираме и действаме заедно в насока която те не могат да предвидят начин на манипулация и отделяне на същността на проблемите които заедно можем да решим

53

Анонимен

преди 9 години

абе тъкмо гърменци решиха най - после да започнат с интеграцията на ромите и ги спряха!

52

Анонимен

преди 9 години

До Основни грешкиСега соца го няма, но би ли ми обяснил българските ценности, защото аз виждам при българите много луди,наркомани, необразовани,*** с мъже сводници, семейни убийства и мнооого други подобни изродщини, та каква е българската ценност без намесата на соца

51

Анонимен

преди 9 години

До 77 ти им виж снимките и оак кажи , дали са българи

50

Анонимен

преди 9 години

ПАЗЕТЕ СЕ ПОВЕЧЕ ОТ БЪЛГАРИТЕ ОТКОЛКОТО ОТ РОМИТЕ ! ОНЗИ ДЕ ПОРЕДНИЯТ ВЪОРЪЖЕН ГРАБЕЖ В СТОЛИЧЕН МАГАЗИН ИЗВЪРШЕН ОТ СЕМЕЙСТВО БЪЛГАРИ /БЪЛГАРИН И БЪЛГАРКА ! ЖЕНАТА Е СТУДЕНТКА В РЕНТГЕНОЛОГИЯ ,А МЪЖЪТ РАБОТИ В ПРЕСТИЖЕН СУПЕРМАРКЕТ КАТО ПРОДАВАЧ !

49

Анонимен

преди 9 години

До Спонгиповярвай ако съм добър мога да стана безскрупулен и обратно :)Няма истина всичко е позволено

48

Анонимен

преди 9 години

До АнонименДо Анонимен 70ми не е така триенето на 1 коментар няма да нагнети напрежението и да промени мнението на хората...не един ами от 170 са изтрили 80 коментара. и като нищо не променя, защо трият?

47

Анонимен

преди 9 години

Има нещо което българите трябва да разберат - никой няма да има нищо против тях, ако те бъдат нормални хора! Под нормални хора да се разбира, работещи, учещи и спазващи закона хора - това е...Иронията е доста неуместна. 40% от децата са опитвали наркотици. В някои райони на страната безработицата достига до 60% и там няма никакви ромски махали. Нивото на образование на българите е ниско, и процента на престъпления извършван от българи също както при ромите.

46

Грешиш, Илиев!

преди 9 години

"...първа стъпка към приобщаването им към обществото е образованието"Първите стъпки за приобщаването на ромите към това общество, в чиято сфера те искат да живеят са две - ТРУД и ОТГОВОРНОСТ.- Ако не започнат да работят поне по пет дни в седмицата, 8 часа дневно, те ще бъдат *** (храненици на соц. помощи, вечни ползвателки на майчинство и детски надбавки, крадци, просяци, фалшиви инвалиди с пенсии).- Ако не спазват законите и не плащат данъци, те ще гледат на общество като на нещо чуждо.

45

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 70 ми не е така триенето на 1 коментар няма да нагнети напрежението и да промени мнението на хората защото зад тяхното мнение стои изстрадан живот те са патили и недоволството от несправедливостта и лицемерието е факт приятелю

44

Анонимен

преди 9 години

ЗАЩО БЪЛГАРСКИТЕ РАБОТОДАТЕЛИ КОГАТО НАЕМАТ НА РАБОТА БЪЛГАРИ ,СКЛЮЧВАТ С ТЯХ ТРУДОВИ ДОГОВОРИ ,А КОГАТО НАЕМАТ РОМИ КАРАТ ГИ ДА РАБОТЯТ НА ЧЕРНО ?! КАКВА Е ЦЕЛТА НА БЪЛГАРИТЕ ?! ОБЯСНЕТЕ ,НЕ КРИЙТЕ ЗЛИТЕ СИ НАМЕРЕНИЯ !

43

Джо

преди 9 години

Три милиарда на година. Това прави за 30 години 90 милиарда или с други думи ако нашите продажни политици бяха нормални хора, сега щяхме да имаме пари за поне 5 ядрени централи като Козлодуй. Обаче най-интересното е, че хем българина не е доволен от живота и това което се случва в държават, хем всеки път гласува за БСП и Герб и там другите "десните". Уникално! Дори при животните няма животно което да се блъска два пъти в един и същи камък. Дори те са по-умни!

42

Горд РОМ

преди 9 години

Има нещо което българите трябва да разберат - никой няма да има нищо против тях, ако те бъдат нормални хора! Под нормални хора да се разбира, работещи, учещи и спазващи закона хора - това е, не е толкова сложно и непостижимо. И твърдо не е вярно, че има конфликт между роми и българи, тук има голямо разминаване между начина на живот на българите и всички останали! Няма етнически група в България, която да подкрепя това което правят българите! Проблема се изцяло при българите!

41

Анонимен

преди 9 години

Триенето на кометарите без причина цели именно нагнетяване на напрежението. В този сайт се нагнетява напрежение именно с цел гражданска война - вижте заглавието. Да, има проблем, но е много-много далеч от гражданска война.

40

иван

преди 9 години

На челата им пише "РОДЕН ДА МРАЗЯ"

39

Анонимен

преди 9 години

че какво лошо има в гражданската война ще останат тези който ще победят а и според мен тези който заслужават аз лично ще взема страна на нормалните хора който работят и плащат това което са използвали спазват задълженията си отстояват правата си и когато се опитат да им ги отнемат с хитрост измама или сила те се борят и аз ще се боря със всички средства който използват срещу тези хора и мен :)

38

Анонимен

преди 9 години

Ние сме гадно племе точно като арабите и наистина ни оправя само тоталитаризъм, защото виждам какви сме и българите. Вижте лекарите ни какво правят или учителите или политиците или как се избиваме, не само ромите са проблем самите ние сме. Виждам как сме и ние българите в чужбина не се понасяме и сме разделени. Не случаен е лозунга СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА, но ние сме разединени от 25 г

37

Шоп

преди 9 години

Родителите на децата от снимката трябва да бъдат глобени по няколко хиляди лева задето ги ангажират в политическа агитация и им насаждат етническа омраза.

36

Шоп

преди 9 години

И аз това предлагам - силна и дълбока репресия срещу русофилните мекерета и намордник на полуруския етнос

35

Анонимен

преди 9 години

До ШопА тези, които ги спират от училище и ги пращат да просят и берат алумин?