17

:(

преди 9 години

Какво ли ще кажат предателите от БХК? Какво ли ще измислят? Че продавачката е нацист и добрите роми са се отбранявали, а откраднатото е паднало в ръцете им по време да борбата им за оживяване, демокрация и равни права. Добре ги забрани Путин в Русия. Ще стане и в България, но първо ще трябва да се опарим... както винаги.

16

Крив макарон

преди 9 години

Чакам коментар от Местан да каже "Това е елемент от ромското включване". Нагли и долни престъпници и техните покровители

15

Анонимен

преди 9 години

Бъчварова Оставка.

14

Тикваленд 2015

преди 9 години

"Самата продавачка разказала, че двамата нападатели са роми."Какво друго трябва да се каже !!!!! Досега тези отпадъци трябваше да са намерени, осъдени и вкарани в затвора с максимална присъда. ЗА НАЗИДАНИЕ ! Но ни управляват предатели на българските интереси !!!!

13

помним

преди 9 години

До До ГЕРеро-седераситеПредполагам си доволен от бай Тошо ром. Той е ваша кръв. По негово време в България от съседни държави се заселиха на 300 000 от вашите. Зорлен ви пишеха на работа, за да разваляте дисциплината. Заселваха по едно семейство във вход за да "ароматизирате" и "култивирате" жилищната среда. И после как няма да си спомняш с умиление за бащицата Тато.

12

Анонимен

преди 9 години

Няма да е лошо на тези крадци да им се пуснат лицата в интернет с хубаво качество снимки.

11

Анонимен

преди 9 години

Рапона се прави, че всичко е спорадично и ще утихне. Но бученето се засилва и скоро ще стане страшно в държавицата на която е премиер. Кокто се разбра интелектуалците от Гърменхса глосувари за него. Естествено срещу кинти и то 4:1 за него. Процлемите с кражбите и свирепата корупция, импотентното МВР, крадливите и безпомощни кметове на ГЕРБ, милиардите заеми и никаква переспектива за българите ще прерасне в безконтролно уреждане на сметките. Първо да му мисли Цветелин Кънчев и подопечните му.

10

ХА ХА ХА

преди 9 години

Мамини златни "ястребчета "

9

Анонимен

преди 9 години

Жалко, че жертвата е невинна жена. Трябваше да е някой от БХК.

8

Анонимен

преди 9 години

а тези даже са интегрирани ... имат жилище в квартала, с дете, без крими регистрации, с две думи разпознаваемисмятай неинтегрирани какви погроми правят, а ония бХк ще ми ги защитават сляпо

7

maketo

преди 9 години

да полицията успява да се справи със задачата да брани бракята което си е право право си е

6

Анонимен

преди 9 години

От известно време ми прави впечатление, че 90 процента от "новините ", се отнасят или за австралопитеци, или за младопенсиониращите се шуробадженакорушветчийски кияци. И тук там за някой крадлив дсмилиционер. Явно тая територия се е превърнала в развъдник на ***, които живеят в някаква идиотска симбиоза. Яко изчезне единият вид,това неминуемо ще доведе до намаляване популацията на другите два.

5

Цветанов

преди 9 години

Вече няма страх.

4

Анонимен

преди 9 години

Разпознали са ги по миризмата. Нали знаете как смърдят поради което кучетата ги лаят от един километър. Сега като ги гепят на тази дебелата 100 щишарки да и заврат....където искат ченгетата.

3

25 ГОДИНИ СТИГАТ !

преди 9 години

Тази жена може и да умре ... Не са редки случаите, в които след такива преживявания хората се разболяват от рак или друга нелечима болест вследствие на стреса.А, ромската наглост вече минава всякакви граници !

2

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

Още вчера ви казах, че нападателите са роми. Личи си по тъмния тен, по цветовете на анцуга на момичето и охранения му вид ...Също и по наглостта, с която извършиха въоръжения грабеж !Как да бъдат открити обаче като няма държава ?! Там е друга държава. Там законите не важат, а полицията влиза само при извънредни ситуации ...

1

catenaccio

преди 9 години

Ето това е новина!