5

Анонимен

преди 9 години

Търпете овце, търпете, да ви скубят и лъжат нагло от премиер до таксиджия. Кой политик е вързан с тази фирма за да стои на пазара от години? Толкова ли е трудно да се вземе лиценза и образуват дела за измами? За да съществуват от десетилетие някой във властта стои отзад. Къде е това нещо наречено полиция? Защо получават 1 милиард? А Софийска община, Даскалицата за какво е кмет тази ***?

4

Анонимен

преди 9 години

всеки тарикатлък си има последици и най-често се наказва напред във времето. Ако цените има са нормални, доста от хората ще ги предпочетат тях, вместо метрото. Едно е да дадеш 10-15 лв, друго е 50-60.

3

Анонимен

преди 9 години

Почните ли, някога имаше държавност. Дойде Падишаха от Банкя и какво ново? Нищо, само рязане на лентички и фанфари от продажни медии а българите подложени на изтребление. Тези които гласуваха за този мракобесник защо не се запитат, какво ново, нещо показващо развитие и сигурност? Грабеж от всичко и всеки! Като се вдигаме за справедливост от ромската наглост да изметем и този ***!

2

Галин

преди 9 години

Така така, гладни искам да виждам тези мизернизи с гнусни физиономии личности, ползвайте метрото, ползвайте юбър където качеството и колите са на далеч по-добро ниво и измама няма, искам шишовците да се научат да работят. Не искам само да думтят цигари и да пият кафета до като другите се трудят. Гнус ме е от вас БГ таксиджий!!

1

от Сидни Ав$тралия

преди 9 години

вие гледайте копърки аз ще гледам китовете, сега почва сезона сада китове минават покрай Сидни на НордХед ги гледам от скалите как скачат над водата идват до скалите там е дълбоко и търсят заслонПреживяването е незабравимо препоръчвам го на всеки