49

Анонимен

преди 9 години

Aз не разбрах 5-*** полицаи какво ще пазят. Писна ми от това някой да ползва нови и непознати думи, за да се прави на интересен!Кви са тия чуждици...

48

художника

преди 9 години

До Анонимен 65Прав си, ама не се пише "да стрелят на месо", а на *** !

47

уе

преди 9 години

не бе по произход ченгето е българин но явно е *** ,куха фуражка:)

46

Андрей

преди 9 години

До АнонименДа застанем зад Антон Балтажиев и да искаме неговото освобождение. Борисов явно вече се чувства недосегаем и ще тероризира българите заради

45

Анонимен

преди 9 години

Сега видях в друг сайт, че е задържан Андон Балтаджиев - един от водачите на протестите срещу ромите в Гърмен. Обвинен е в подстрекателство. Ето ви държавата на чия страна застава, ако още на някой не му е ясно.

44

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 58И като разтуриш МВР -ти ли що ходиш да работиш на тяхно място бе -за 600-700 лв на месец -аман от форумни драскачи.

43

линкълн

преди 9 години

Докато нямаме индианци стрелящи срещу индианци ще имаме само частични успехи

42

дебелогъз депута

преди 9 години

Незабавно БХК да осъди това непристойно деяние от страна обшината за тия незаконни камънни дето са ги наслагали.Раомите не могат да работят нормално и трябва всеки ден да вдигат тия камъни че да могат техните каруци да преминат.

41

АНОНИМНА

преди 9 години

НЯМА НУЖДА ОТ ТЕЗИ РАЗХОДИ.САМО ЕДИН ПОЛИЦАЙ С АВТОМАТ ДА ЗАСТАНЕ И КОЙТО ПРЕМИНЕ ТУП.......

40

Анонимен

преди 9 години

Как петима бе? България е на първо място в Европа, ако не и в света, по брой шуробадженакорушветчийски корумпирани некадърници, на глава от населението,около седемдесет и пет хиляди . Които се занимават единствено с далавери, дрямка, да чакат пенсията и могат да бият студенти и майки с деца. Цялата тази мърлящина струва над 1,5 милиарда лева годишно. Да се разтури незабавно Министерството на Великите Регистрации.

39

Чекист

преди 9 години

Айде да излиза Роки и да говори за интеграция, дкмокрация, смирение и дръ, дрън глупости....

38

Анонимен

преди 9 години

Най лесно :-)Вместо да ги пазите, направете така че да си отидат веднъж за винаги от България. Много лесно , без гонене и убийсва. Чисто и просто спрете парите за тях. Това са пари за които те не работят. Спрете парите и те сами ще си отидат.Не позволявайте земите на България да се заливат с този страшен ***.

37

Анонимен

преди 9 години

През последните 30 години пребивахме всеки джангал, дръзнал да стъпи на нашата улица, пребивахме и групичките биячи, които викаха. От 10 години не сме били никого, защото все още нито един джангал не е посмял да стъпи на тази улица. В редките случаи, в които съм виждал джангал, той обикновено заобикаля улицата ни отдалече.

36

Анонимен

преди 9 години

Ами в Красна поляна на бул.Възкресение имаше знак "Забранено за каруци", ама те отмъкнаха и знака... На нашия блок миналата година отмъкнаха и малките метални табелки с буквите на входовете, които си стояха там от построяването на блока през 1964 г., отмъкнаха и металните решетки пред вратите на входовете за изчегъртване на калта от обувките, с решетки сме до вторите етажи, мазетата пък колко пъти са ни разбивани... Така си живеем в Красна поляна.

35

Анонимен

преди 9 години

"ТАКА ЧЕ СЪБИРАЙТЕ СИ ПАРТАКЕШИТЕ И ТРЪГВАЙТЕ ПО СТЪПКИТЕ НА ХАН КРУМ В ОБРАТНА ПОСОКА ОТ КЪДЕТО Е ДОШЪЛ."В грешка си мой човек, сега сме в ЕС, имаме последен шанс да се възползваме от това и да изселим тази напаст към по-богатите държави, докато не е станало късно. Ето виж, ЕС пропищя, значи изселването има ефект.

34

РЕШЕНИЕТО

преди 9 години

Решението ли?! Във варели и на луната!!! Иначе ще продължават да си крадат, да берат, да безчинстват и въпреки всичко - ние да ги издържаме!! Напаст си е..

33

Рецепта

преди 9 години

1. Броят полицаи е най-висок на глава от населението спрямо други държави. В тези други държави полицията наистина пази. Не като наш'те-танцуват за 10 лева-да се намалят наполовина.2. Нашите са със средно IQ 12-само хора с IQ повече от 79 да могат да работят като полицаи. И готово.3. Нашите не работят. Да изпълняват норма на смяна. Ако не- удръжка. Готово.

32

Анонимен

преди 9 години

СЛЕД 25 ГОДИНИ ДЕМОНОКРАЦИЯ И СЛОБОДИЯ КАКВОТО И ДА СЕ ПРЕДПРИЕМЕ ВЕЧЕ Е МНОГО КЪСНО. САМО СЛЕД 25 ГОДИНИ ЩЕ СА МНОЗИНСТВОТО НА. ТАКА ЧЕ СЪБИРАЙТЕ СИ ПАРТАКЕШИТЕ И ТРЪГВАЙТЕ ПО СТЪПКИТЕ НА ХАН КРУМ В ОБРАТНА ПОСОКА ОТ КЪДЕТО Е ДОШЪЛ.

31

???

преди 9 години

Най много полицаи на глава от населението ние имаме,и в същото време най много битови престъпления.Тези полицаи на работа ли са или само на месечен отчет за заплати

30

Анонимен

преди 9 години

До ГошуНикой няма да иска да се връща. Българите за разлика от евреите се асимилират изключително бързо. Масово децата на емигрантите не говорят български. Внуците им изобщо няма да знаят нищо за произхода си. Това са фактите.