35

GENERAL GADORIAN

преди 9 години

Сурови хора и фъндък на никой нема пуснат!Това да им е ясно на всичките им потенциални врагове!

34

Анонимен

преди 9 години

Днес бг, като братушките минат Дунава гответе се за заточение в Сибир. САЩ като напускат няма да ви вземат с тях. Има кадри как се случва това във Виетнам и виетнамските сороси тичат след хеликоптера на американския посланик,който бяга но няма място. Изключително ниско ниво на антируска пропаганда.

33

Анонимен

преди 9 години

Армия Йемена и хоуситы заявили о захвате военной базы в Саудовской Аравии.хахахахахахх жалък сайт и пропагандата ви е жалка хахахахах ...........

32

Серсемий

преди 9 години

ДоНбас...извинявам се. Малък телефон, палци големи...

31

Серсемий

преди 9 години

До 45 Нали нямаше руснаци в Домбас бре!? Съвсем се омотахте...требе да има телк за русофилия. Като ви беъмнат мозъците и за нищо не ставате след това... ;)

30

До Шоп

преди 9 години

Тея дебели чичковци , направиха за смях украинските фашаги в донбас и луганск ?

29

Анонимен

преди 9 години

Не вярвах че днесa ще падне толкова ниско в антируската си пропаганда , заповядана естествено от еврейските си господари , срам за журналистиката сте ...

28

Шоп

преди 9 години

На снимка 18 виждам едни стройни, мускулести руски военни, които се банят в легена на КамАЗ. Изобщо не са като дебелите, разплути хамериканци.

27

Анонимен

преди 9 години

От всички снимки лъха на мизерия и то на голяма мизерия! В същото време в Кремъл мезят с черен хайвер! Но така е било винаги след Великата Октомврийска революция!

26

men

преди 9 години

оооо швейцарците правят и танкове и ракети и гранати и ги продават на катар които ги разадават в сирия. и други гадости правят ама мижат и се лъжат сами че са света вода не напита. иначе ако решим да направим една галерийка с мизериите на черните, белите *** и светнокожите в США ще ви паднат кепетата. а руските майсторлъци ги има и в българия. кое му е смешното другари демократи.

25

Анонимен

преди 9 години

А бе, тука *** си направили седянка. Айде, приятно прекарване, плюйте Русия, щом това ви утешава...

24

Серсемий

преди 9 години

Не ми обяснявай моля те! ;) Тъща ми е оттам. Знам колко струват, знам колко струват и нашенските русофили, дето, ако им излееш кофа с акита на главата и кажеш, че са руски - ще почнат да се облизват и да разправят колко е вкусно...

23

Анонимен

преди 9 години

Нека коментират хора живяли поне 3-години там.Руснака е доверчив,той не се съмнява,като българина.Трудно ми е да опиша-уж има интернет ама се опитват да живеят през1990г.В Москва всичко е на ниво-само,че ходят с шинели.

22

Серсемий

преди 9 години

И все пак руснаците не са най-големите мизерници на Земята! По-мизерно от българско русофил, мислещо, че предавайки България в името на Русия е подвиг...и лаещо, що аджеба никой не ще да му дигне паметник заради това - нема! ;)

21

Анонимен

преди 9 години

За огромно съжаление от снимките е видно, че сме много по-близо до руснаците, отколкото до цивилизования свят. Да се надяваме, че това ще се промени, ама надали...

20

ал

преди 9 години

Приликите между нигерийци,саудитци и руснаци-богати на петрол,но немогат да го имат без запдна технология.Разлики-няма.

19

Лщбо

преди 9 години

Нема и можеби,нема да има по-*** народ от русите.Мислех по едно време ,че след Елцин,нещо може да се промени,но уви нищо ново.

18

ал

преди 9 години

До Анонименправи пари от акъл и пари от пари-най-вече от руски путински мафиоти

17

до пионер

преди 9 години

а щвейцария прави ли танкове ,но са по богати.Казва се акъл ,Пионерче.

16

Анонимен

преди 9 години

До АнонименБългария изобщо не се оттърсвала от комунистическата ***. На власт са децата и внуците на комунистите