46

Анонимен

преди 9 години

Все по-често ще чуваме или ще ставаме част от нападения срещу българи. До 10 години се очаква те да са 50% от населението. Не само, че ще ни нападат, но ще искат и да управляват (да крадът с власт). Ако не са те, то турците ще ни избият ... те вече са във властта. По ялов народ сме от този по време на турското робство. Жалко за загиналите дали живота си за нашата страна и свобода, та ние с лека ръка да гледаме как ни напада с брадви и ножове.

45

По-пресниНовини има

преди 9 години

В други сайтове:Напрежението там расте и се очертава нова Катуница.Група млади мъже са се организирали и искат да раздадат правосъдие - заради техните съселяни, които са пострадали. Групата е отишла до проблемната махала, но присъстващата полиция, разбира се е направила кордон, за да брани точно тази махала.Не съобщават дали са арестувани виновните роми.Има версия,че забележката за силния шум е само повод, а причината за ромската агресия са многото жалби на селяните по повод ромските набези.

44

Анонимен

преди 9 години

Dve piqni kompaniqi sa se zbili, mnogo vajno.Sibota e ,ako ednite ne bqha romi nikoy nqma6e i da 4ue za slu4iloto se.Nazdrave na vsi4ki i poleka bez poboista.

43

Ala_bala

преди 9 години

Няма да е далеко времето. когато ще подпялят къщите на тези, които получават властта си от тях срещу 2 пилета и 30 лв. Питайте Местан!

42

Чекист

преди 9 години

Вчера се пениха да обясняват колко голям диктатор бил Путин, щото щял да маха Гугл и т.н, а гледам тук от 312 коментара 94 само се виждат... :)))

41

Исмаил

преди 9 години

Аз пък намирам връзка с Македония,Русия, нашите служби и в Македония,обвиненията за радикален Ислям точно на помаци които не са представени политически, и изявленията на Волен че се подготвя етническо напрежение.Който е умен ще прозре сценария.Даже си мисля че са закъснели. Очаквах такива действия още преди 10г когато се изчерпиха опорните точки и свършиха лъжите на Хитър Петър в торбата

40

Анонимен

преди 9 години

ДНЕСКА В ГЪРМЕН...УТРЕ ДА ГИ ПОЧВАМЕ И ПО ДРУГИ МЕСТА ИЗ СТРАНАТА!ВЕЧЕ НЕ ЩА ДА ГИ ХРАНЯ А ТЕ ДА НИ УБИВАТ!

39

ognyanz

преди 9 години

До 50 "lud" Полицая, за да може да направи нещо, трябва да знае, че държавата е зад него. Малко ли случаи имаше, когато бракониери пребиват полицай, а той не смее да си извади оръжието, защото закона не го защитава. Има хора виновни за това положение. Защо не попиташ тези, които са в парламента кога ще приемат закон, с който да разрешат на хората с оръжие да защитават къщата и двора си от крадци и престъпници? Там е проблема. И това не се прави случайно. Въоръжения народ не можеш да го грабиш.

38

zara

преди 9 години

ко става тука бре, от 159 коментара влизам и ха изненада, само 34 .голяма цензура тука ,малииииии ами то по добре да не бяхте я публикували таз новина или вече това ще е ежедневие

37

Марин

преди 9 години

За това трябва да разрешат огнестрелните оръжия както е в САЩ и ЮАР, за да си решим проблемите веднъж и за винаги.

36

Анонимен

преди 9 години

През комунистическо полуграмотните милиционери,ОФ комунисти по квартали и партийни секретари по предприятия всяваха страх и подчинение.След "демократичния" преврат който си организираха същите ***,обезличиха МВР и съдебната за да обезкостят държавата,а населението го заробиха и подчиниха с мутри,безнаказаност на и безпаричие.Целта е да заграбят колкото се може повече.Когато приключи ограбването,ще подкрепят МВР за да им пазят откраднатото. Мафия.

35

Анонимен

преди 9 години

Сто и осемдесет и пет коментара са изтрити, мама ви антибългарска

34

ля ля

преди 9 години

ще ни се разгони фамилията с тия моралес!!!

33

Анонимен

преди 9 години

Точно на тези разчита Местан като избиратели и над тях има политически чадър. Проблема става по страшен от няколко ракетни установки Сатана, но... за нашите политици всичко е цветя и рози, имат си 16 милиарда за самолетчета и асфалтче...

32

lud

преди 9 години

До ognyanzotvoreniq stani policai da te vidq kvo shte napravish smeshnik ot neta

31

Анонимен

преди 9 години

Ето в Полицията също има наши има ваши след като не могат да се самоотбраняватДа си подават Оставките срам и Позор да видиш как хора нарушаващи Общественият ред обиждат и се хвърлят на бой на полицайНали се сещате че ако бяхме в Европа да ги бяха млатили до сабалян Полицейските Власти и дори нямаше да направи такова силно впечатление както сега от това на горе задържаните са осем в България дори да не си виновен ще станеш такъв ако се обадиш на Полицията както в случая отделно глобата

30

ognyanz

преди 9 години

И най-лошото е, че никой от тези, които получават държавни заплати не го интересува какво става после. Нито полиция, нито прокуратура, нито общински власти, нито журналисти. Тези осем задържани утре ще ги пуснат, и те ще знаят, че колкото и пъти да тругнат да се саморазправят с брадви и ножове, и колкото са повече, даже цялата ромска махала да се включи, все ще им се размине. За какво хрантутим полиция, вътрешни войски, община, прокуратура и кого ли не още, за да си гледат спокойствието ли?

29

Анонимен

преди 9 години

Добре, ама американците пък защо са избили индианците, а?

28

реален ром

преди 9 години

Де-мо-кра-ци-я. Де-мо-кра-ци-я!

27

GENERAL GADORIAN

преди 9 години

Сега разбирам защо навремето е имало каторги и Бастилията. Но европейците еволюираха докато бакардитата и арабелите си седят в 5 век. Това е положението. Е арабите са по опасни, както се вижда, все пак са имали голяма империя и искат да си я възстановят, че и разширят. Бакардитата нищо са нямали и няма и да имат. Все ще дойде моментът в който чашата ще прелее. Те целеустремено работят по въпроса.