56

Анонимен

преди 9 години

До ПравославенИсландия е остров. Онзи с вулкана.Ирландия също, но е онзи с детелините, Св. Патррик и бирата.

55

Православен

преди 9 години

Господ им отвори един вулкан на тия по случай последния гей-парад, ама те явно не разбират от намеци. Скоро ще четем как Исландия са я затрупали ледове и са я залели води. Дегенератите ще кажат, че е виновно глобалното затопляне, но истинската причина ще бъдат тия. Спомнете си Содом и Гомор.

54

Анонимен

преди 9 години

Човешкото съзнание е податливо на въздействие.Всяка една религия например е доказателство за това.Нормалните маи и траки са правили човешки жертвоприношения,нормални германци са носили сувенири от човешка кожа,нормата е статистическо понятие.Когато на нормалните хора им се внушава многократно,че хомосексуалните бракове са нормални,че евтаназията на деца е нормална,те ги приемат за такива.

53

Анонимен

преди 9 години

Всяко нещо в природата си има своето предназначение. Когато нещо се прави по предназначение то доставя и удоволствие. Когато нещо се прави заради удоволствие и за самото удоволствие, без това да има някакъв принос към природата тогава то се нарича извращение.

52

65

преди 9 години

До ИрландецМанипулиран - не манипулиран...Явно сте много млад или твърде въодушевен за да забележите разликата.

51

отново 55

преди 9 години

До ИрландецКолко скоро се наблюдават промените в което и да било общество?Нима моментално се забелязват измененията?Следва "хубавия пример", който ако и се поощтрява, става норма!Лека полека.

50

mmda

преди 9 години

Ето затова арабите ще завладеят Европа. Докато европейците се ..б..т в задниците, арабите правят дЕца.Знам, че бързо ще ми махнат коментара, защото и този, който ще го направи, също е хомосексуалист и го боли от истината.

49

от 55

преди 9 години

До ИрландецРеферендума не е манипулиран.Ирландците са.Да видим ние кога ще ги стинем 75% "да"

48

Ирландец

преди 9 години

Показателното е, че това е референдум, това е гласът на хората и не е политически/друг план, който някой се опитва да наложи на хората. Това го прави и толкова значим. Иначе гей-браковете са разрешени в други страни вече, но това не е променило нищо що се касае до хетеросексуалните хора.

47

Даниел Митов

преди 9 години

Ние в България, какво чакаме?

46

Ирландец

преди 9 години

... преди 20тина години.56, просто има хора, които са раждат такива. Както се наблядават и гей-отношения сред животните. Тези хора,техните родители, роднини, приятели и т.н. се борят за граждански права. Няма друг зул план. Те просто искат права за себе си, а не да подкопаят ценностите на другите.

45

ной

преди 9 години

Господи прибери си версиите, и да правя нов ковчег.

44

Ирландец

преди 9 години

54, ирландците може би са били консервативен народ, може и все още голяма част от тях да са такива, но нещата се променят много бързо. Католическата църква вече няма такова влияние, каквото са имали едно време. Ирландците са също така и един от най-образованите народи.55, не се опитвам да се правя на мъдър. Така е - просто констатирам нещата, както ги виждам отблизо. Някой по-надолу беше казал, че е референдума е манипулиран, затова го отбеляазах.Иначе е вярно, че нещата са били други преди..

43

Анонимен 55

преди 9 години

До американецоНа хората не им се вярва, че могат да ги управляват "неусетно почти". Толкоз литература има по въпроса - да четат и да съобразяват.Оказва се, с подходящи, на пръв поглед безобидни "маневри" могат да накарат огромно количество хора да променят мнението си на 180*. Особено уязвими са тия, дето не биха искали да ги сметнат за несъвременни или странни.

42

Анонимен 39

преди 9 години

До ИрламдецМного мъдро - да се констатира моментното състояние на нещата, без да се отчита какво беше преди (10-12 години лични наблюдения!).Не твърдя, че референдума е манипулиран! Мнението на хората Е!Просто имам преки наблюдения от гореспоменатия период. Лични. И смея да твърдя, че тогава НЕ бяха толерантни - никак! За децата е характерно - има само тук и сега. В историята и политиката нещата не са "толкова" черно-бели.

41

Ирландец

преди 9 години

52, става дума за граждански брак, а не църковен. Няма да се целуват пред попа.

40

Ирламдец

преди 9 години

Няма нищо манипулирано в референдума в Ирландия. Масовата подкрепа за ДА-вота може да се види в социалните мрежи. На никой не са му промили мозъка - просто това е което мнозинството от ирландците искат. Демокрация.

39

Стария туч

преди 9 години

Свети Патрик ще ги зареже тия толкова "верни" католици!Станаха за резил на църквата - гей-католиците от Ирландия!

38

maora

преди 9 години

Upaduka na suvremenoto obshtestvo e neminuem. Sled 100 godini na taz Zemia niama da ima normalni hora, hetero imam predvid. Dobre 4e niama da sum jiv da vidia tova .

37

Анонимен

преди 9 години

Европа е болна от същата болест на социализма-чудовищен,некомпетентен,без обратна връзка с реалността административен апарат,а администрацията убива свободния пазар.Следва -сезонна разпродажба на американци,китайци,индийци,японци,руснаци и сие.,който каквото си хареса.Упс,пропуснах турците.