100

мръсен циганин

преди 8 години

Още една такава статия и ставам русофил!!!!

99

Аман от Глупаци

преди 8 години

До Марш от ТУКА!!Рядко чета коментари,ама честно,уникално *** си!За пръв път чувам да има "разузнаване"с бомбадировачи,май има спътници за тая работа!А дали Русия е 50 години назад,излез от село,отиди до трам,виж как живеят хората,какви са им градовете,и после ми говори!А дали е "напълнил гащите"при положение че Русия сумарно имаповече ракето от колкото САЩ,Франция и Великобритания ти оставям сам да прецениш!

98

Аман от олигофрени

преди 8 години

До 210.... Пич,защо изобщо си даваш труд да им обясняваш!Пълно е с неграмотници и дупедавци сред администраторите /предполагам,че това е думата/ в този сайт!Не може да ме трият всеки път когато кажех нещо за баташкото клане!Какво повече да кажа?Позор!Не сме ний народ,а ***!

97

Марш от ТУКА!!

преди 8 години

.Скоро и съдиста Сталин ще задмине по параноя горкия..Десетки години ни ограбват тия ***...

96

Боби

преди 8 години

Малко информация за журналистите.Ту-22 е първия свръхзвуков ДАЛЕЧЕН но не стратегически бомбардировач. екипаж от 3 човека и глупава катапултна система(първоначално) има разузнавателни и варианти за радиоелектронна война - много капризен при пилотаж особенно при кацане.Ту-22М/М2/М3/М4 е реално различен самолет някои го натичат Ту-26. Самолета е с изменяема стреловидност на крилото 4 члена екипаж и НЯМА система за дозареждане във въздуха за да не се класифицира като стратегически бомбардировач.

95

до 196 адвоката

преди 8 години

Отлична идея! Да вдигнем Боце барабар с цялото НС в някой по-голям самолет , та белким ги уцелят с ракета.

94

Анонимен

преди 8 години

ДАЙТЕ МИ ВИАГРА И АЗ ИСКАМ ДА ВДИГНА САМОЛЕТА

93

Анонимен

преди 8 години

При нас единственият самолет, който можем да вдигнем лети по линията София-Разград и сервират само вода.

92

Боби

преди 8 години

Обръщам се към редакцията на сайта. Намерете си свестен военен експерт за да не се излагате. Новината толкова пъти е преправяна и изкривявана че нямам думи.1. Ту-22П (за радиоелектронна война) и наследници те му няма вече има само Ту-22Р и неговите наследници - което е разузнавателен вариант на самолета. (гледайте как превеждате от Руски на английски и пак на Български)2. Разузнавателни самолети на САЩ и НАТО всеки ден обикалят около РФ и Китай но те не протестират нали.

91

Анонимен

преди 8 години

НАД 100 САМОЛЕТА ОТ САЩ И СИГУРНО ОЩЕ ТОЛКОВА ОТ ДРУГИТЕ УЧАСТНИЦИ ЩЕ ЛЕТЯТ ТАМ, А РУСИЯ ПРОЯВЯВАЛА ВОЕННА АКТИВНОСТ В РАЙОНА.ТИЯ ШВЕДСКИ МИСЛЯТ ЛИ КАКВО ПРИКАЗВАТ ИЗОБЩО?2 РУСКИ САМОЛЕТА - ВОЕННА АКТИВНОСТ, А 200 НАТОВСКИ САМОЛЕТА - ГЕЙ ПАРАД.

90

:)

преди 8 години

Ако някой дойде в България, ще вдигнем на Тиквата правителствения самолет и Бистришките тигри ще хвърлят по противника картофи и филии с мас.

89

Александър

преди 8 години

Два руски самолета във въздуха = налице са "ясни признаци" за повишена военна активност на Русия, което е "очевиден сигнал към външния свят".100 американски = обикновено учение....Защо ли ми се струва, че ни правят на малкоумни?!?

88

отговор

преди 8 години

ако някой доближи нашето въздушно пространство - ние какво ще вдигнем???--Нема да се плашите - пратете ми няколко хубавици и те ще го вдигнат!

87

:)

преди 8 години

Значи е нормално когато 100 американски самолета правят "учение" на границите на Русия, но е "провокация", когато руски самолети летят до Русия и не нарушават ничие въздушно простъранство? Така ли? На стари години ще ме направите русофил с тази евтина пропаганда.

86

адвоката

преди 8 години

ако някой доближи нашето въздушно пространство - ние какво ще вдигнемЩе вдигнем бат боико със на баба си хвърчилото

85

стига

преди 8 години

Стига с тази примитивна пропаганда срещу Российската Федерация! Стига с това малоумно насъскване за война срещу Русия!

84

Анонимен

преди 8 години

Поредната шокираща новина- руски самолет кацна в Москва, Москва е на 1600 километра от Стокхолм! Швеция веднага да праща два самолета до границата, ***, бързо пиши статия!

83

Анонимен

преди 8 години

добре, че наши лекари ни измислиха скъпоценно хапче, та и ние може да вдигаме вече самолета...

82

Анонимен

преди 8 години

Прехващай и сваляй !

81

Анонимен

преди 8 години

До млад бандеровецмлад бандеровец=фашист