9

ченге от миналото

преди 8 години

Как няма да са със скъсани униформи и кубинки. Нали закриха интендантски обслужване. Сега фирми на "наши хора" обличат армията и МВР на безбожни цени, без никаква гаранция за качество. Едни хубави боти тип "кубинки" на Дакщайн - Австрия струват на пазара 48-50 лв, а във военните магазини обувки с неясен произход - 100 лв. При лимит за облекло около 400, какво да си купиш по-напред.

8

Чекист

преди 8 години

Роската, други ги приказваше на парада. Ония с перуката (Нейко) и той говореше, че сме голяма работа, а днес кви ги пишете... :))

7

Реалист

преди 8 години

А, пари за мерцедеси и аудта има, нали? Да съкратят поне половината МВР. Останалите да влязат във форма-всеки ден ФП. НСО да се свие 5 пъти. Да се впрегнат неинтегрираните да строят, като едно време. Да се премахнат субсидиите на партиите. Да не се дават поръчки на "наши" момчета. Политиците да взимат средна работна заплата. Просто, нали?

6

макето

преди 8 години

абе не знам ама Албания открито предявява териториални претенций и на Гръцко и на македонско денеска па нат 30 турски аероплана са жлезнали у гръчко не оди на добре тоя свет

5

Аз

преди 8 години

Ама ние още ли имаме армия?

4

Анонимен

преди 8 години

Армията се нуждае от смяна на бездарните мижитурки, намиращи утеха и пари на готово в нея. Още от преди е валидна максимата за българския военнослужещ: "Тих, скромен, мързелив. Пие по много, но с отвращение. Работи по малко, но с удоволствие." Мамините глезльовци и глезли там само харчат безразборно държавните пари.

3

Анонимен

преди 8 години

Армията ни сега е по-малобройна от предишната но на килограми я превъзхожда.

2

Анонимен

преди 8 години

До кога бе все друг ще е виновен. Всички вие там сте виновни за това!

1

zeus

преди 8 години

Два милиарда са потънали по джобовете май. В същото време армията е продала над 5 000 единици военна техника, а после сме нямали въоръжение.