14

дебелогъз депутат

преди 9 години

Това е долнопробна лъжа,след като свалиха злия диктатор Кадафи,вече там настъпи истинска демокрация.Хората вече живеят в мир и любов.Европейците масово почиват по либийското крейбрежие и техните курорти в Бенгази идр са препълнени от туристи.Същата демокрация ще сполети и Сирия, ако злият диктатор Башар Асад бъде свален от власт.

13

aтaкисть

преди 9 години

Щом нaй-въорaженaтa и мощнa компонентa нa НAТО - СAЩ, не може дa се спрaви 2-3 хиляди шaлвaри по джaпaнки, с ножове и aвтомaти и джипки вече две години, някой може ли по дяволите дa кaже кaк НAТО ще ни пaзи от кaквото и дa е било?!?!?!?!?Следовaтелно трябвa дa спaзим конституциятa и дa прерaзгледaме членството си в този "aлиaнс" .

12

Анонимен

преди 9 години

Да бутнеш баба си по стълбите ,и да я питаш що бяга - ей тва направиха в Близкия изток великите демократизатори от УСА . После да не се чудят защо ги мрази вече целия свят ,апопулярността на Русия расте .

11

Мунчо

преди 9 години

Майката,която ражда да си мисли за възпитанието на детето.

10

Анонимен

преди 9 години

Маккейн, какви заповеди си дал на джихадистите, че толкова се опъват?

9

aтaкисть

преди 9 години

Силно съм притеснен зa мисловнaтa мaсa нa журнaлистикaтa и средния дебилизирaн консумaтор нa информaционния кaфяв поток!Зaщо никой не се зaпитa кaк ИД от окупирaния от СAЩ Ирaк минa през Сaуди Aрaбия, Йордaния, Изрaел и Египет зa дa стигне до окуширaнaтa от СAЩ Либия?

8

ииих

преди 9 години

Ама точно америка намери да се кахъри. Горката. Тя престава няма откъде се взели пусте жихадисти. Череп и кос...ти нямат нищо общо

7

Анонимен

преди 9 години

Тия ФАЩ какви са гадни лицемери. Да изгният в ада.

6

Анонимен

преди 9 години

Брейй, тия ИД голема работа бе! Множат се като плъхове!А кинти от къде? Аааа, от петрола!А кой им купува петрола? Аааа, американците!Много интересно! Че тия станаха с по-голямо международно влияние от Ватикана!

5

Анонимен

преди 9 години

Когато обучаваха, финансираха и въоръжаваха джихадисти не ги беше грижа. Сега се загрижили. Смешен плач.

4

Анонимен

преди 9 години

"Как да спрем джихадистите в Либия, загрижени са в САЩ"Едно от условията е съюзниците ви от С. Арабия, Катар и Кувейт спрат да ги финансират.

3

<><><

преди 9 години

Ако САЩ не могат да заличат ИД от света .....то значи че или ИД е най върховната сила на тази планета или просто САЩ нямат интерес от това ...

2

Шерлок Холмс

преди 9 години

Елементарно, Уотсън, спрете да ги въоръжавате.

1

ognyanz

преди 9 години

През която в мюсюлманска държава са минали американците, след тях идва Ислямска държава - Ирак, Сирия, а сега и Либия. Случайно ли е? Едва ли.