111

Анонимен

преди 9 години

До nobi 128Определено се съмнявам че дори това можеш.За това се искат също умения.А като виждам глупостите които дрънкаш най-много да отнесеш един як тупаник.Стой си на село.Там си ти е добре.

110

Анонимен

преди 9 години

До АнонименАз Пурко не съм, ама се чудя на акъла на такива пурковци - бизнесмени като теб.Събери някой лев, разходи се в Европа, виж как се прави бизнес, какви заплати плащат, какви социални привилегии има,че тогава обяснявай как ако намалим още заплатите, ще цъфнем и вържем.Нали, за да има икономика, трябва да има платежоспособно търсене.Ама кво ли да обясняваш на човек с основно образование, духовно и умствено ограничен, който си мисли, че да държиш две сергии с китайски *** е бизнес

109

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 124Ето за това иде реч ама "кафеджиите" искат да си цакат карти и да им плащат.Е НЕМА!!Набийте си го в *** селски глАви!!Познавам млади хора които работят в малки (20-30 работници) частни фирми на 2-4 хил лева заплата. Но Р А Б О Т Я Т а не подпират оградите.Така че ................. у левУ!

108

nobi

преди 9 години

До Работодателмога да ти разбия носа, например

107

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 125Някой да те е вързал за тази работа??Като си недоволен/а, ставай и ЗАМИНАВАЙ!Ако си ценен кадър ще получиш увеличение но ако си некадърен/на ще получиш шут в Д-то(какъвто е твоят случай)!

106

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 122Пурко, кокошката снесе ли яйцето днес.Тичай да го продадеш че те чака глад!

105

Анонимен

преди 9 години

До Анонименбоже колко прости комунисти има тука, боже!!!ми ако това да искаш да ти плащат достойно, според това, което си изработил за теб е комунизъм, говори само че нямаш елементарни социално-икономически познания.

104

Анонимен

преди 9 години

Работната заплата може да няма нищо общо с държавата ако си професионалист , ти определяш цената а те плащат ..така работи системата.. работната заплата в държавата се определя за мързлите които не искат да бачкат и да се развиват умствено! Заплатата са я определям АЗ а не държавата ми, защо ? ЗАЩОТО МОГА! Защото последните 20 години съм работил и денем и нощем да се изуча. На училище не ходех за да мога да работяи да се уча и изглежда , че моята формула е много по успешна от вашата !

103

Работодател

преди 9 години

До nobiКакво можеш да правиш за 50 ЛВ на час?

102

Анонимен

преди 9 години

до 84 Анонименми що ще ходиш чак до Индия за работници, в България има достатъчно индийци, че даже и български говорят, щото ти надали говориш английски...

101

nobi

преди 9 години

До думи, думи...Малко е, поне 20 кинта на час трябва. За мен 50 примерно :)

100

11111

преди 9 години

Нека да започнем с бюрократите. Да намалим броя на дупедатите на 60-70 и оттам надолу помощноци секретари саветници командировки, да се намалят министри и зам такива и други, по строг контрол на вноса- ментетата и т. Н,ще намалят и да намалим кражбите и установим ввропеиски норми на работа, да спрем и да следим големите мафиотски ор. И ф-и за потока на парите и сабир.на данаците именно от тях, да расхлабим дребния бизнес и един. Т вдигаме заплатите и парите почват да се вартяр ище стигнат за вси

99

Анонимен

преди 9 години

Както каза вожда Борисов:На който не му харесва да си отива на село да сади картофи и да пасе оФце!А не да ми дремете по кафетата и да ми се правите на софиянци.

98

Развеселена

преди 9 години

Разпалени форумци пишат ли, пишат...Работната заплата е резултат на държавната политика,щом се определя минимална заплата, частния предприемач да не е луд ,че да дава много повече.Политиците са тези,които ни докараха до това дередже, а ние сме си виновни ,че ги оставяме да ни тъпчат и да си пълнят гушите.

97

Пак аз

преди 9 години

Една еврейска поговорка гласи: Всеки се оплаква от липса на пари, а от липса на акъл никой.

96

Анонимен

преди 9 години

До menзащо гледаш неговото синче?!?! Мразя комунистически червей до дъното на душата си ама още повече нехаресвам завидливите , нагли хора! Какво ти пука къде е сина му? Това ли ти прави кеф , да гледаш в на другите купичките?Човека могъл, пратил сина си. Ти не можеш, говориш зад гърба му, защо!? Защото си слаб човек , никога нищо не си постигнал в живота си сигурен съм даже, че и никога не си работил както трябва, само се оплаквате а за пет пари не ставате , мърморковци ...крива ви оня работа

95

Анонимен

преди 9 години

До gtf 104Минимална заплата ли??Ти вчера ли се върна от там?***!Китайците работят за 150 $ и пеят.Скоро и ТУК!!А ти си заминаваш на село при говедата!

94

Анонимен

преди 9 години

боже колко прости комунисти има тука, боже!!! Коментари от сорта - Албания била по добре, задминала ни, Китай били по добре, задминали ни!! КАТО СА ПО ДОБРЕ , ХАЙДЕ МАРШ ТАМ ! Писна ми от Българомразци и руски комунистически ***, мързеливи ***, чакащи партията мед и масло да им даде с червен килим да ги посрещне !! АЛОО заблудените червени синове и дъщери на доказани доностници, разберете, РАБОТААА, това е истината , мързела = 0ЛВ , много работа = Много ЛВ! РАБОТАААААА!!!!

93

Мързели !

преди 9 години

всеки мрънка за пари! така ги научиха масовите убийци от БКП. Няма лошо ама ако мрънкаш за пари трябва и работа да вършиш. Как ще вършиш работа за много пари като нямаш капка знания?! Бачкал съм за 120лв 7 дена в седмицата без почивка само за да се уча ..15 години по късно 120лв ги прая за 10 минути ! Мързела винаги ще бъде мързел ...няма значение колко пари взема той винаги ще бъде мързел ...21 век партията ви обърна гръб другари и другарки и се оказа, че да правиш пари ТРЯБВА ЯКО РАБОТА, А?!?!

92

Анонимен

преди 9 години

Защо само за пари се мисли,а не за това как по най-добрия и съвестен начин да се свърши работата? Никой няма да си остави работника без пари,ако го види,че е читав.....лошото е че младите не искат да приемат работата си лично и като призвание. Нормално е като чирак да взимаш мижави пари,като си калфа,повече,а след 10г. ставаш майстор и си печелиш.Аз почнах на 16 с 8лв надник и ми стопяваха лагерите....чак след 29г. може да се каже че всичко е наред. Това е:първо даваш,а после евентуално вземаш.