11

активен

преди 9 години

Браво на МС. Много точно попадение. Внушението- както през 2012 год. така и сега ефектът от подобни воаяхи е нула. Грешка, не е нула. Може би минус един милион лева или евра изхарчени за екскурзия.

10

без компромис

преди 9 години

Ще има внос на прочутите катарски джапанки.

9

zeus

преди 9 години

Резултатите от предишното ходене там са кръгла нула. Катарците направиха депозит от 300 милиона долара за агнета, който върнахме, понеже агнета няма. Шейха е бизнесмен, дори не знам как е приел Боко, който не си изпълни ангажимента.

8

conservator

преди 9 години

Не се е срещал, щом нямат снимка да пратят.

7

Соц

преди 9 години

Наш Бойко *** като е с костюм какво ? Оня може с джапанки да ходи ама никой не може да му земе парите, а сигурно и в главата акъл има, а наш Бойко *** си беше *** и *** ще си остане !!!!!!!!!!!!

6

Анонимен

преди 9 години

Предният път висяха основно на плажа.

5

анонимен

преди 9 години

То да вземе Катар да ни осинови.Щели АЕЦ да ни правят,щели да ни дадат пари за сканирането,щели пътища да ни правят,ние строители да им пращаме стадиона да им строим и т.н. пропускам сугурно още много неща които слънцето Борисов е договорил.Но имам само едно въпросче,тези пари после кой ще ги дава или връща или там нещо подобно.Щото за сканирането за народа без пари ,ако и за държавата е без пари-то Катар сигурно са станали благотворителна организация.

4

Анонимен

преди 9 години

То кой ти обръща внимание на снимките в днес.бг? за всичко слагате еднакви та няма как да разберем че друг е сгафил ;)

3

:)

преди 9 години

Същият с джапанките, когато се среща с Обама или друг сериозен лидер е с европейско облекло и обувки.

2

///

преди 9 години

Шейха на Катар питал Борисов кога пак ще доведе Лили , чужди Медии казват че Лиляна била без сютиен само по бяла прозрачна риза , така работи Системата при нас от векове

1

Анонимен

преди 9 години

Точно преди да замине нашата почтена делегация им препоръчах да не си забравят джапанките.