20

-10

преди 9 години

ДЕМОКРАЦИЯТА ВЗИМА МИЛИОНИ ЖЕРТВИ ВСЯКА ГОДИНА-------------Пример ще ни дадеш ли?

19

-10

преди 9 години

ОТ ДНЕС СЪМ ФЕН И НА ГРУЕВСКИ---------------Както си фен и на Станишев и на Местан.

18

Пешко

преди 9 години

"Според ТАСС на митинга са присъствали 90 000 души."Така и според кутевци Местаня и Серго са цаливаха пред 50-60-70 000 души на Орлов мост.

17

Анонимен

преди 9 години

ДЕМОКРАЦИЯТА ВЗИМА МИЛИОНИ ЖЕРТВИ ВСЯКА ГОДИНА,НЕ ЗНАМ ДАЛИ КОМУНИСТА ДАВА ВЛАСТ С КРЪВ НО КАТО ГЛЕДАМ ДЕМОКРАТИТЕ КАКВИ ВАМПИРИ САА

16

Анонимен

преди 9 години

ОТ ДНЕС СЪМ ФЕН И НА ГРУЕВСКИ

15

Анонимен

преди 9 години

Този човек трябва да остане,очевадно има топки за разлика от нашите политици

14

морски

преди 9 години

Това е новия майдан организиран от терористите САЩ!Само че сега няма да им се получи!Европа и света извадиха поука от украйнския фашизъм.

13

Анонимен

преди 9 години

Абе днес защо в ДНЕС.БГ не се лее помия срещу Русия ?! Елките и другите *** почивен ден ли имат !? Е, те покрай парада заработиха достатъчно и сега сигурно харчат заслужено спечелените пари ! Айде починете си и застъпвайте на новата смяна !

12

-10

преди 9 години

Готина пичка, добре ли се харчат путинските пари?

11

до 18

преди 9 години

Пропускате и най крадливите приватизатори ***.

10

ХА ХА

преди 9 години

До До ОпаааАбе Шамар, ти ли си бе? Щом казваш, добре! То трябва да има и ***, които да подкрепят властта, колкото и да им бърка в джобовете и да им се рови в чаршафите! Айде взимай мегафона, събирай пенсионерите, и ходи да подкрепяш властта, че да могат да си крадат на воля!***!

9

Homer

преди 9 години

Опааа и сръбски знамена забелязах да се веят...А за коментиращите задавам един въпрос: Кога ще спрем да се определяме на евроатлантици, ***, русофили, русофоби и тямподобни, и кога ще се наречем БЪЛГАРИ!!!!!!!!!

8

Прав

преди 9 години

Никола чака много убаво возило да му докарат от щатите, така че да оставим човека да му се наслади.

7

До Опааа

преди 9 години

Контрапротест е кръстен от *** като теб -иначе си е митинг в подкрепа на Правителството ,каето между другото е избрано след избори.Кой дава право сега на 200-300 платени и дрогирани да подменят вота но хората само защото крещят много и се търкалят по площада

6

Анонимен

преди 9 години

Драги соросоидчета.Не е нужно да си чак толкова умен за да видиш очевадното.Груевски се срещна с Путин и се договориха за Потока и има няма две седмици след това американските баш демократи му спретнаха Майданче.Това е-защото САЩ няма как да ударя Турция и Гърция и удрят най-слабото звено по трасето Русия-Турция -Гърция -Македония -Сърбия ---ЕС.Всичките други приказки за демокрация и Мерцедеси са за *** еврогейчета ,но добре платени.както се оказаха и тук и накрая всичики си признаха

5

Опаа!

преди 9 години

Николчоо, Николчо, от контрапротести никоя държава не е прокопсала! Справка България и Украйна!То самото словосъчетание няма смисъл! Значи че някой е против това, друг да протестира!? А там където са забранени протестите му викат диктатура! А поданиците на диктаторите са овце!

4

ХА ХА ХА

преди 9 години

Я двата траверса Mr.STARBUCKSКА и ястребка се събраха

3

Анонимен

преди 9 години

същите хора които плащат на станишев плащат и на груевски коминтерна се възроди другари налиии

2

Ястреб Велики

преди 9 години

И аз съм се запънал-ще съм първия родил турчин

1

Mr.STARBUCKS

преди 9 години

Ке те вратнат !