55

Анонимен

преди 9 години

Браво, колокото по-скоро тази прокажена територия с този заспал и безмозъчен, но самовлюбен народ изчезне - толкова по-добре. На никого няма да липсвате, бъдете сигурни.

54

Анонимен

преди 9 години

Чалгата унищожи много ценности, опропасти цяло поколение, а родителите на успяха да се преборят, защото тя залива отвсякъде, затова младите момичета се интересуват най-вече от силикон и парцалки. А момчетата станаха фитнес-маниаци или изнежени .ейчета. Малко останаха читавите млади и те гледат да се изнесат от България. Отделно Десетилетието на ромското включване развъди ония с безумни темпове и ги направи недосегаеми за законите. Това в общи линии са причините.

53

Анонимен

преди 9 години

Като ги пишете тия глупости защо не си проверявате данните? България не е била страната с най-бързо намаляващо население в света. Проверете си информацията

52

Ястреб Велики

преди 9 години

А през 500 годишното "турско робство" се бяхте увеличили петкратно - от близо половин милиона на над 3 милиона!

51

Гацко

преди 9 години

Ами, като сме калпав народ, така трябва.

50

Анонимен

преди 9 години

До makedonecМаке, ти си погледни собствения двор, че още малко и шиптърите ще ви превземат.

49

Анонимен

преди 9 години

Ходи си изгори диплпмата, дядка! Само облъчвате хората с негативизъм, за това не вървят нещата в тая страна, заради помията дето бълва всеки ден!

48

Анонимен

преди 9 години

Този академик е от Центъра за демографска политика, но както и да е, това не променя фактите. Българите изчезваме с катастрофална скорост, това е ужасната истина.

47

Анонимен

преди 9 години

С тези ниски доходи няма как да има деца. Всеки мислещ човек не би си го позволил.

46

Анонимен

преди 9 години

Така ще е жените като са много отворени и си пазят фигурата и им се пият кафенца и носят лачени дрешки, а не им се правят деца и не им се задомява. Толкова емснципирани станаха че ще затрият нацията.

45

Анонимен

преди 9 години

90%старци?Тоест от 10 семейства само 1 ще има някакво потомство...Тва да не е някакъв апокалиптичен сценарий след ядрена война?Са то ясно ,че София не е България ,но като знам само за да си запишеш детето на детска градина или ясла къф е ужас..Няма места.

44

Анонимен

преди 9 години

Не знам дали само управляващите са виновни де, та, малко е спорно. Аз не видях на тоя народ да му хареса правителство до сега. Ами, сори. Е щом всички управници са ни криви, явно нещо и в народа има.

43

Егати лъжата!

преди 9 години

ЕГАТИ ОПАШАТАТА ЛЪЖА!Въобще няма такъв институт! Проверете в Гугъл!Има Център за изследване на населението с директор доц. д-р Геновева Михова.Това име, "Демографски институт" е отпреди 13 години!А този академик, Петър Иванов е от БАНИ (Не е от БАН, от БАНИ е! Това в статията не е печатна грешка), което е някаква пълна тъпня. Няма нищо общо с демография, професията му е социален психолог.

42

До 52

преди 9 години

Не съм от София а от Перник ама то все тая. Немам търпение наистина да почне да намалява населението че сега не се издържа от народ. Дори и в смотания Перник па да не говориме за София.

41

тенденция от 60те

преди 9 години

До крайпри соца по пет деца се раждаха на семейство, и все духовни бяха масовите ценности - панелка, лада, холова гарнитура

40

Анонимен

преди 9 години

Не ба гадни са децата повечето искат да са шефове.....На мафия обаче

39

Една Българка

преди 9 години

Ами ще намаляваме,защото младите в детеродна възраст масово са в чужбина,а тези,които са тук едвам свързват двата края.

38

Асанчо

преди 9 години

А нема стане тука ша сме вече вкарваме пари тука от швеция бате даже повече от българите вкарваме и харчим а той не арчи тука оди навън да арчи ай стига

37

Анонимен

преди 9 години

До 51: Нека позная, ти си софиянче нали? Излез от панелката и обиколи малко държавата да видиш какво става по селата и малките градчета

36

Анонимен

преди 9 години

до 45 не разбра ли че тук се разиграва пропаганда.. Има и братовчеди от ДПС