24

Анонимен

преди 9 години

Т-90 все още не е на въоръжение ,щото не могат да решат проблема с 5-та и 6-та ос ,които дефектират в момента в който оръдието се обърне назад и натежи на задницата на танка. Освен това при Т-90 двигтелите издържаха до 100 -150 кв пробег, след това основен ремонт. Цевите им се скапват след 10-15 изстрела....Ти ми говориш за Армата. Чекай да минат 20-30 г ,до тогава може и да почнат да го произвеждат.

23

Анонимен

преди 9 години

До Бригадир с каскетАрмата още е прототип -проект. Няколко екземпляра бяха пригодени да се движат заради парада.... Все още проблемите по задвижването на това желязо не са решени ,а още не са почнали да мислят по останалите системи в него. И в 21 век да проектираш нов танк е пълна идиотщина. Хората водят войни на лаптопите си ,тия бръмчат с дизелите по нивите....

22

Бригадир с каскет

преди 9 години

Армата е първият СЕРИЕН танк от 5 поколение в света, който РЕАЛНО постъпва на въоръжение в бойните части. Армата има:*напълно автономен НЕОБИТАЕМ боен модул (купол, башня)*бронекапсула за екипажа*автоматизирана бойно-информационна командна система*РАДАР*противоракетни и противозенитни средстваНИКОЯ армия в НАТО няма такава техника НА ВЪОРЪЖЕНИЕ, имат по един-два прототипа да си играят на полигоните и толкова, а в Русия АРМАТА Е НА КОНВЕЙР, много се надявам да ги видя скоро на парад в СОФИ

21

Анонимен

преди 9 години

Сваляй

20

Анонимен

преди 9 години

Ами то новите руските танкове се видя колко са читави! А че ще летят, да, обаче в небитието!

19

Анонимен

преди 9 години

Това не са бомбардировачи, това са новите летящи руски танкове.

18

Румбо

преди 9 години

За тези,които не знаят,след 1990-та година,като компенсация за изтеглянето си от Източна Европа,Русия получи правото нейни стратегически бомбардировачи да патрулират в Атлантическия океан.Дълги години това не се правеше поради липса на средства,но в последните години се възстанови.Така че драма няма.Сега,ако англичаните са гузни заради греховете към Русия и се страхуват от справедливо възмездие-тяхна си работа!Между другото за да опукат Англия тези самолети нямат нужда да я наближават много...

17

до 17

преди 9 години

Отворено писмо до Бригадир с каскет без никакъв късмет!другарю червен ***,Истината е, че точно Червените *** сте ***!

16

Анонимен

преди 9 години

Е, имали по-смотани от руските пилоти?! То бива да са неориентирани за място и време, ама чак пък толкова?! Нали все пак са пилоти! Трябва ШойгУ немедлено да им се спре сутрешната порция сальотка с водка!

15

Анонимен

преди 9 години

До някой 21Да хванеш англичанин(германец, скандинавец....) с промили в кръвта на работно място е С ПЪТИ по-малко вероятно от братушките ти.

14

някой

преди 9 години

Щото пък ингилизите са много трезви.

13

Анонимен

преди 9 години

Летящи алкохолици всяват смут в Европата!

12

Анонимен

преди 9 години

Какво друго може да се очаква от неизтрезнели казаци?!

11

до 12 Иван нормално, ние сме съюзници на НАТОТамбовските вълци са ти съюзници на тебе, соросоиден безродник и предател.На целия честен български НАРОД съюзникът е Русия и Владимир Владимирович Путин !!!

10

Анонимен

преди 9 години

След като гледах филма Смело Сърце на Мел Гибсън разбрахкаква е жестокостта на англичаните. Дори турците по време нанашето "присъствие" са били като деца в детска градина в сравнениес английските диваци. Много скоро Шотландия ще има граница и зоната наанглийските "интереси" ще бъде стеснена. Следва осводождение на окупиранатачаст от Ирладния и след това ще си отидат на мястото - държава от ранга и размера на Сърбия.

9

Анонимен

преди 9 години

ко ме еееееееееееее за глупавите руснаци и британци?

8

Иван

преди 9 години

До ТаняНормално, ние сме съюзници, членове на НАТО, всичко е в реда на нещата.

7

някой

преди 9 години

Малко му е голям радиусът на завой на Ту-95 и затова е влязъл там. Ако си беше понесъл цялото оборудване, не само, че нямаше да го ескортират, ами нямаше и да разберат, че е минал.

6

Таня

преди 9 години

Абе не знам за руските самолети ама от 1месец над Варна зачестиха прелитания на американски бомбандировачи на седмица по един а вчера един от фалконите хеликоптери *** Борисов цяла сутрин кръжа в района на военна болница и техническия университет

5

(-_-)

преди 9 години

Да, добре.. Тя Шотландия се простира до Мурманск..