26

Шаран -БГ

преди 9 години

Според по горе написаното, грубата аритметика показва средна месечна заплата в РБ от1300 1400 лева. Кой *** у нас дава толкова пари? За половината дори, у нас щяха да си останат50% от младите хора, а не да се скитат немилинедраги по света. Е, ако имаше и работа, естествено !!!

25

Анонимен

преди 9 години

даже е малко раздуто доходите са още по ниски и сме още по атрактивни .. да го е.. у атракциона

24

Анонимен

преди 9 години

Абе кой дава 3.80? на час!??В Сливен надника е между 16-20 ли на ден,което прави 3-4 лв на час!? Ние сме след Нигерия!!!Ние сме бели роби!!!

23

Кирил Софийски

преди 9 години

Важното е ,че мутрите работодатели "имащи нахалството да се наричат индустриалци -без да има каквато и да е индустрия " да реализират огромни печалби и да не плащат данаци върху тях ! Някои да е чул някои от тези мутри да е обявил печалбите си пред даначните и да е платил % данък върху тях ?! Ами някои да е чул данъчните да са заловили някои от тях за укрити данъци ?????

22

въпрос

преди 9 години

За 1300 години България никога не е била нормална просперираща държава. Защо точно сега очаквате да стане такава?

21

до 9

преди 9 години

Това го направи синият недоизносен комунист " ***"

20

Анонимен

преди 9 години

В мултинационалната фирма където работя изпълнителският и оперативният персонал получава около 5 лева на час ,тоест осем пъти по ниско от това което пише евростат.

19

Homer

преди 9 години

Всеки "оправя" България, с тази разлика, че вече не са нужни 800 дни.......

18

(-_-)

преди 9 години

Над 6..искат да кажат десет пъти.. А, някой ще обясни ли защо е така? Кой пречи хората да получават нормално възнаграждение за положен труд? МВФ, св. Банка, ЕК и още няколко организации са в основата, не без любезното съдействие на собственото ни правителство!

17

факт

преди 9 години

Пролятието да си българин - *** и беден!

16

Ф.С.В

преди 9 години

Омръзна ми да чета и слушам за цели 25 г - че сме най евтините роби - С това ли ще се хвалят всички Правителства - Елате имаме евтини роби за вашият бизнес и перфектно законодателство защитаващо вашите интереси като например- да не плащате заплати с месеци напред --- Това слушам ЦЕЛИ 26 Г - ПИСНА МИ !!

15

sida

преди 9 години

Заповядайте при нас европейски инвеститори ние ще ви работим без пари.Много тъпо заглавие на статия.Няма защо сами да се подценаваме и да се показваме колко сме ефтини.Ние не сме нито глупави нито мързеливи.Това,че държавата е наложила прагове зада не плаща високи възнаграждения,обещитения,пенсии,осигуровки в чатния сектор,не значи че ние не си знаем цената.

14

Браво

преди 9 години

Браво на нас инека им на датчаните. Да арчат, че да фалират. Ние живеем по малко, за да има за повече време. Мъдро към гениално. Икономическият растеж е огромен, цените-ниски, перспективите-отлични.

13

Анонимен

преди 9 години

Znachi izliza, che nie bachkame 6 pati po-malko, druga logika za po-niskoplateniq trud nqma.

12

АТАКИСТ

преди 9 години

АМИ НЕ СЕ ГОРДЕИТЕ А НАПРАВЕТЕ ТАКА ЧЕ ДА СТАНЕ РАВЕН НА ЗАПЛАЩАНЕ С ДРУГИТЕ ДЬРЖАВИ В ЕС---СПИРА СЕ БЯГСТВОТО НА ЛЕКАРИ ИНЖИНЕРИ И Т Н ---НО НЕ НА УПРАВНИЦИТЕ Е НУЖЕН НЕУК МАТРЯЛ И ТО ПО--НЕУК ОТ ТЯХ ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА

11

zeus

преди 9 години

До Анонимен 12И 100 процента от получаващите пари под масата, но в момента говорим за официалната статистика.

10

Анонимен

преди 9 години

"3.8.*8*22=668 евро или към 1330 лева. Не знам какви данни подава нашата стъкмистика, но такава заплата в България вземат не повече от 5 процента от заетите."Не, това е може би към средната заплата за страната. Имайте предвид, че в изключтелно много предприятия осигуряват на мин заплата, а на ръка дават доста повече пари. Необходимо ли да ти казвам, че заплата по договор ми е 580лв, а в действително ми плащат 2.5 пъти по толкова. А във фирмата има още 50 човека по същата схема. Смятайте!

9

Анонимен

преди 9 години

До zeusДа 5% от официално заетите и най-малко 15% от получаващите на ръка!

8

b

преди 9 години

Пълна глупост статистика по евреиски

7

Гецата

преди 9 години

Именно затова толкова много обичам България. Тук е раят за по-инициативните и по-предприемчивите хора, защото със сравнително малко капитал можеш да постигнеш впечатляващи резултати.