45

ВМРО

преди 9 години

До Анонимен 59 ако се появи шумадиец в МАКЕДОНИЯ ваднага се записвам при албанците долу 4арвената удба

44

Анонимен

преди 9 години

ако не вземете мерки а не само президента да изразява тревога можем да останем без част от България , сърбите са пратили 500 воиници на тяхната граница , мечтата на албанците за велика албания минава и през нашата държава , вместо президента да чака обама да му прати стихчето което трябва да изрецитира правилно да взема да прати малко воиска по границата

43

Анонимен

преди 9 години

Не трябва да се създава прецедент с разпокъсването или заличаването на която и да е било държава на Балканите, иначе следващите сме ние при това демографско състояние. Също така и огромна историческа грешка беше признаването на Косово, огромна!

42

Анонимен

преди 9 години

Дано не се стигне до разделение в Македония,че току виж станало след това същото и в ***...

41

Наблюдател

преди 9 години

Докато се правят там на македонци, накрая ще се окаже че България има обща граница с Албания.

40

ФАШИСТ

преди 9 години

в " бивша югославска република македония " живеят само БЪЛГАРИ и тук таме някой шиптер, време е да се очистят от славяно сръбските мекерета - на въстание БЪЛГАРИ , мачкайте славяните сърби !

39

Адам

преди 9 години

До всички които пожелават и други подобни инциденти да има в Македония или тя да се разцепи. Дано знаете че когато си пожелавате нещо то може и да се случи. *** не само там ами и тук. Колко лесно е и идея си нямате. Да не вземе да стане така че сега да се радвате на загиналите в Македония а след време да ревете за загиналите тук. Дано не се случи никога но както е казано никога не казвай никога.

38

from Holland

преди 9 години

"Македония ни е много скъпа и важна.....", господин премиер, а кога България ще Ви стане скъпа и важна ?

37

До делящите Македони

преди 9 години

Първо изчистете мародерите от властта. И изберете учени хора, а не някой си УЖ прочел една книга и друг ***, *** та чак тъпънарски *** / столицата на Чехия е Будапеща /.Изчистете си авгиевите обори и тогава искайте.

36

Турчин

преди 9 години

Атака и Патриотичния фронт се стремят да постигнат същите резултати като в Македония

35

Адам

преди 9 години

За този който каза кой е добър албанец. Знаеш ли че един от загиналите полицаи е албанец? Не знаеш. Тези *** които за съжаление се причисляват към човешката раса и които стоят зад тази терористична атака нямат нито националност , нито религия. Това се терористи и трябва да бъдат до един заличени от лицето на земята. И ще бъдат защото Македония винаги е раждала и винаги ще ражда герои като тези осем загинали полицаи които дадоха живота си за братята македонци. Слава им и да почиват в мир!

34

Пегъзий Банкянски

преди 9 години

Както казваха от едно посолство,на което Тиквата е подвластна-"Не си правим илюзии,какво представлява,но ще го тикаме в правилната посока".Било му скъпо нещо на това тиквено недоразумение?А България скъпа ли ти е бе тикво проста и некадърна?

33

Клетва

преди 9 години

.."жертвите в Куманово обезпокоиха премиер и президент у нас".....Що за лицемерие?Пуста оптика за мошениците, обричащи ОБИКНОВЕНИЯ, ТРУДОВ българин на смърт.

32

Анонимен

преди 9 години

Най-добре е ако се стигне до разделение на Мкедония и ние да вземем нещо в крайна сметка ни се полага исторически погледнато.

31

Анонимен

преди 9 години

Бойко що не стане треньор на националния ни отбор на глупаците...ами се мъчи да мисли в реално време ://

30

Анонимен

преди 9 години

Да разделят Македония между Албания, Гърция, България и Сърбия и да се приключва. Ще има недоволни ама какво да се прави.

29

Анонимен

преди 9 години

При Цар Борис III имахме най-силната армия и държава.

28

ШОПО

преди 9 години

До бгОн е пожарникар... Че угаси огино...

27

!

преди 9 години

Както отбеляза един коментатор,Македония е най-слабия линк откъдето да се провокира Турски поток.Събитията в Македония са нов фронт срещу Русия под смехотворни предлози за създаване на хаос и терор.

26

ВЕЩИЦАТА

преди 9 години

ЕЙ ТОВА АМЕРИКАНЦИТЕ СА ГОЛЕМИ ТАРИКАТИ. ПУСНАХА МАЛКО ТЕРОРИСТИ В МАКЕДОНИЯ, СЕГА ГЛЕДАТ СЕИР И ОЧАКВАТ ИЗОСТРЯНЕ ОТНОШЕНИЯТА МЕЖДУ НАС И ТЯХ. А ОНИЯ НЕОБЕЗПОКОЯВАНИ ЩЕ СИ ВЪРШАТ МРЪСНАТА РАБОТА. А НАШИТЕ *** ВЕДНАГА СЕ ХВАНАХА НА ВЪДИЦАТА.