58

бa

преди 9 години

Бългaрския простaк с aнцунг в джип, фиктивнa фирмa и морaл колкото нa рaдиaтор не е дорaсaл и нямa просто кaк дa приеме концепциятa Сидеров!Дa не говорим, че всякa биткa срещу привaтизaторите и олигaрсите е зaгубрнa aко нямaш подкрепaтa нa нaд 70% от обществото!!

57

просто минавам

преди 9 години

Волене, ами кат си бил главен редактор на "демокрация", оти си наричал сегашнити си братя рашки - "окупатори", ве, палачинка магнолиева, с жълти маратонки

56

Анонимен

преди 9 години

браво !!!

55

123

преди 9 години

Не предполагах, че ще се възхищавам от Сидеров. С това си поведение той придизвиква уважение и сигурно много хора ще си променят отношението към него. За момента той е единствения български политик, който адекватно се държи по повод големия празник 9 май. Браво

54

Анонимен

преди 9 години

Сидеров е съвестен!

53

Анонимен

преди 9 години

По-лошо от Сидеров, е че има хора, които го подкрепят. Въпреки, че тези хора са нискоинтелигентни, мързеливи, неспособни са българи и ми е жал за тях. Жал ми е че такова подобие на човек ги манипулира и експлоатира. Сидеров има едно единствено качество: да говори уверено, перфектен оратор е. Такива хора не трябва да са в парламента, такива трябва да са далеко, защото е опасен. Недай си боже утре някой *** направи някой атентат под индиректния диктат на Сидеров.

52

хахахаха

преди 9 години

СИДЕРОВ? КОГА ЩЕ СВАЛЯМЕ АЛьОША ОТ НАРЯД???

51

Анонимен

преди 9 години

Цитат на деня: Който е тръгнал срещу Русия, свършва като Наполеон и Хитлер Това заяви от Москва пред Дарик радио, лидерът на "Атака" Волен Сидеров.А който се е хванал с Русия, свършва още по-зле! Сравни България с "победената" Германия, ***!

50

без коментар

преди 9 години

Руските победи са все пирови: заради историческо късогледство и арогантност. А това джудже дори няма да го коментирам!

49

Евала

преди 9 години

Да, после ме чака руско девойче в хотелчето...идилия!

48

Анонимен

преди 9 години

"...Аз съм в Москва, за да уважа това историческо събитие .." А аз обичайно заплювам в лицето всеки национален предател на България и понякога се страхувам, че нещо българско - дори във вид на плюнка - ще попадне върху един предател на България....

47

Анонимен

преди 9 години

Боко отиде да си полива магнолиите.така му го говорят.

46

ъ

преди 9 години

плювачите жалки сте ????????????

45

Berlin

преди 9 години

Аз не виждам смисъл да празнуваме това, че сме били победени и сме дадени на СССР, които ни направиха 16-та република за близо 50 години. Явно доста хора забравят, че през войната сме се били против СССР.

44

анти рашист

преди 9 години

Аз не знам Рейгън да свърши като Наполеон и Хитлер! Така че този национален предател пак не си е чел урока. Ако имахме прокуратура и нормална държава, отдавна Болен, Гоце, Серж и подобните им да са в дранголника!

43

ukraininform

преди 9 години

Не ми е ясно как един диктатор-окупатор прави парад в чест на победата на един предхождащ го диктатор над друг диктатор-окупатор,пък той в момента е като тоз диктатор дето е победен окупатор ! Баах мааму-обърках се вече !

42

HEISENBERG

преди 9 години

Сидере, не те броим за български политик. Ти си руски путинов политик. А по-точно казано: ти си руски агент в България и национален предател!

41

GENERAL GADORIAN

преди 9 години

Хич не е психопат. Такъв хитрец е. От гусин никой сега се е нахаптарил с кинти. Нека да му е зле!!! Е на светлинни години е от Боцко и Доганя. Но пак е ехееее.

40

Анонимен

преди 9 години

До ТочноПравилно!! Съветската армия направи много за нас!!!! Първо ни окупира, после трябваше да я храним, после изпратиха българска войска срещу германците да дадем 70 000 убити и накрая ни сложиха до победените, орязаха ни територията и плащахме репарации!!! Наистина не е малко!!

39

Ген. Александров

преди 9 години

Болен за мен е национален предател и психично неуравновесен индивид. Предателско е и отношението на Съветска Русия да си присвои денят на "победата". Първо съюзник и боен другар с Германия, а после единствен победител над нея? Лицемерни комунисти *** и безбожници! Окупатори на родната ми земя! Днес е денят в който трябва отново да вдигнем глас за демонтаж на унизителният за нацията ни ***!