111

Анонимен

преди 9 години

Един голям виртуален изкуствен ккуурр за всички софийски толерасти.за да се чувстват щастливо еебббаанииприятен им гей-парад

110

чичо

преди 9 години

Само *** русофоб би се зарадвал на смърта на баба си и дядо си

109

щерю

преди 9 години

Ако трябва ке се тепаме ама паметника не си го даваме, вие разделяте българите, насаждате омраза като оскърнявате паметника жалки ***

108

Да ви...

преди 9 години

Мда, това е лицето на БГ демокрацията-цапаме войнишки паметници. Най-умните и красиви демократи.

107

до Незидар-Немазач

преди 9 години

"ВИЕ сте"Ти къде се цепиш от колектива? 2004 и 2007 избрахме НАТО и ЕС с пълно политическо мнозинство!Или ти си от Марс може би?И да се цепиш - трябва да дадеш АЛТЕРНАТИВА, а то няма - значи си чешеш езика само.

106

до 130

преди 9 години

В Германия има, повярвай ми. И не ги цапат.

105

Анонимен

преди 9 години

Честит девети май, ***.Чакам някой от вас да взриви паметника, та да даде повод за ново Освобождение. Айде действайте!

104

чичо

преди 9 години

Никой никога не ще прекъсне духовната връзка между България и Русия

103

Незидар-Немазач

преди 9 години

До 120. Аз не цивря,просто хейтвам за разтоварване,избягвайки грубото словесно простеене.Щом не СТЕ послушали евроатлантика,значи ВИЕ сте си оакали гащите.Аз ЩЕ злорадствам ПОСЛЕ,ако не ме изядат евроатлантически безпризорни кучета,примерно.Ще завърша с цитат от един американски гей,не много известен сред простолюдието ТУК:"Днес Америка има своята империя. Тя е корумпирана и арогантна."

102

жиката

преди 9 години

Наркоманска работа брат. Знаят само да цапат.

101

българин от Ловеч

преди 9 години

русофобите са ***. Нещастници и ***, страхливци и негодници! Честит 9 Май!

100

васил

преди 9 години

Русофоба таи толко гняв в душата си, че сън не го лови.

99

до dimitrova

преди 9 години

Във Виена са го взривявали няколко пъти! Виенчани го наричт "паметника на незнайния плячкосващ". Вече не им пука, ама това е защото не са страдали от комунизма. А ние хем страдахме половин век, хем търпим "паметника" на поробителите!

98

ванката

преди 9 години

Куварна болест е русофобията.

97

dimitrova

преди 9 години

Доста глупаво. Във Виена, Париж и другаде поставят цветя на паметниците на Червената армия, а у нас - боядисваме. И какво искаме да покажем? Че съжаляваме за Хитлер, който ни считаше за втора категория хора или че почитаме повече американските летци, които сринаха половин София? Мислете, хора, мислете...

96

:-)

преди 9 години

Тези, които цапат паметници, скоро ще цапат собствените си ***....

95

до Незидар-Немазач

преди 9 години

Стига циври, ако бяхме послушали Евроатлантика да си интегрираме ромите, те щяха да са с по 1 дете сега - със или без препуциум! Сега търсиш кой ти ака в гащите, а!??

94

Анонимен

преди 9 години

Альоша- това е паметник на всички войници от Червената Армия, които загубиха живота си , унищожавайки проклетите нацистите - от Москва до Берлин( ало, приятелю, разбираш ли, какво означава това? Никой друг не може да го направи!) Това е паметник на обикновенни войници от Червената Армия, които бяха спасени Европа от нацизма. Нищо друго!

93

до АЦЕТО

преди 9 години

"защо не цапат паметника на американските летци"Щото е една скромна паметна плоча на загинали войници (все едно чии), а оня изтукан с автомата се извисява над пилоните на стадиона отсреща - да мачка психиката на поробената българска рая!За останалото си прав.

92

Незидар-Немазач

преди 9 години

До MNOGO LO60 (73)/продължение...ме гложди-да не се окаже,че бащината къща е окупир...пардон,облагородена от етнос с изявена липса на препуциум,както и от съотечественици,споменати от евроатлантически посланик в изречението "*** са бъдещето на България"(по памет).Такова светло,бих казал Илюминирано бъдеще не ми се нрави,може би защото съм ретрограден бял синеок антиевроатлантик.При това с препуциум.Нека ми се брои за грях.