10

Гошо...Тъпото

преди 9 години

И старите натовски офицери от алианса знаят и уважават г-л Семерджиев.Той бе в основата на изграждането на силната Българска армия по Татово време.Жалко че си отиват достойни хора,а на тяхно място идват партийни ***.Така не се гради държавност,не се закаляват и възпитават младите български мъже в патриотизъм и родолюбие.Най...голямото престъпление на *** е унищожаването на българската икономика и ликвидиране на наборната ни армия.Бог да пази България и да вразуми...родоотстъпниците.

9

vesko02

преди 9 години

Заради него много българи не разбраха кой им съсипа живота .

8

реалист

преди 9 години

Не намирам общо между този склерозирал комунист и Костов...е..не можете без Костов даже за миг....той за кратко време разчисти доста комунисти....но не му остана и стигна време за такива *** като теб...а на този изкукал ще му са благодарни доста доносници и сътрудници на ДС...все отбор доверени юнаци, които въздишат, а този ...никакъв поклон не заслужава, защото в досиетата все пак е имало някаква история за поколенията...

7

Анонимен

преди 9 години

До SeoKungFuДа помълчим тогава, щом казваш.

6

Елемаг

преди 9 години

Този не "охраняваше " ли пожара на партийният дом?

5

Марин

преди 9 години

Епа браво, че е унищожил досиетата и ни е оставил на най-долната *** в нашето общество - доносниците.

4

Анонимен

преди 9 години

Поредното отвратително комунистическо изчадие си отива. Довечера с 18 годишно ще се празнува :)

3

Анонимен

преди 9 години

Шефът на Монтерей.

2

Анонимен

преди 9 години

Костов не е и няма да бъде последният комунист! Апропо, истинските комунисти са избити в навечерието на 09.09, последващите са едни ***, експлоатирали хорските убеждения. И в този ред на мисли, погледни дори и настоящото правителство, те не падат по- долу от Костов... ЗА ЖАЛОСТ!

1

Анонимен

преди 9 години

One by one! Накрая Костов ще остане последният комунист!