57

Пешко

преди 9 години

Кутевци вият безпомощно и си живеят със спомените как са копали метрото ангария едно време, чак куплет им посвети най-голямата бг група на прехода

56

САМО ГЕРБ

преди 9 години

Браво!

55

Анонимен

преди 9 години

До 100По-добре гледа от агент Гоце!

54

Ти си сбъркал

преди 9 години

До 93Нали ако не беше Бойко сега Станишев щеше да ти обяснява как ще ти вдигне пенсията с 5 лв. след 2 години! И нямаше нищо да построят-само щяха да крадат с шепхи и да си слагат техни хора. Мноого по-добре Бойко, откоркото те. И съм кореняк Софианец, който гласува за ГЕРБ. По собствена преценка.

53

ни съ знай

преди 9 години

Кудкудяк,кудкудяк,днеска снесох, утре пак!

52

Анонимен

преди 9 години

При тия темпове на строеж след 25-30год.София-3млн.,жители,останалите около 2,предимно пенсионери-в провинцията.Такава е статистиката.Всички средства от еврофондовете се прибират в София,а трохите за някоя програма за временна заетост.

51

Браво

преди 9 години

Екстра, сега плюейки ГЕРБ селяни мръсни, ще си возите гъ..овете в метрото до Бизнес паркчето, ще викате по телефоните на меко и ще свините! Давайте, плюйте пак!

50

До 86

преди 9 години

Анонимен, в Бизнеспарка е пълно с дървета, цветя, фонтанчета и т.н. И всъщност, това е единственото красиво място в София, което се поддържа добре и хората, които работят и се разхождат с децата си там, се чувстват наистина европейци.

49

Анонимен

преди 9 години

Факт! Поне признайте, че при Бойко метрото тръгна, при Бойко захвърчахте по магистрала "Тракия" и за 3-4 часа в петък, събота и неделя край морето се пълни със селяни с врякащи деца, салам, домати и краставици по пясъка! И сега за местните не остана място, където да поплуват спокойно, да си отдъхнат на тишина. Не че и те не са виновни - полакомиха се за големи пари, позволиха да се бетонира брегът, сега децата им бягат в Гърция. Ех, кОлтура трябва, драги, кОлтура!

48

Анонимен

преди 9 години

Това, че Тикваров краде е ясно. Сега му е паднало и няма да спре докато е жив. Жалкото е, че около него има умни хора които разбират, че на България трябва умен, интелигентен е честен човек без егоцентризъм и ненаситно его. Но тези хора получават от трохите и мълчат. Не може да не са разбрали, че този човек не става за пазач камо ли премиер. А този премиер отдавна и представа си няма колко омраза е натрупал. Усилената охрана говори, че осъзнава пагубността на политиката си. Ако това е политика.

47

Анонимен

преди 9 години

Като прочетох статията, останах с впечатление че вече живеем в шведския комунизъм - всеки със заплата по 5000 евро, метро, пътища, милиарди в хазната от еврофондовете, хората се обичат и са щастливи. После се сетих, че външния дълг на Бъглария е 12 милиарда евро, благодарение именно на това прекрасно управление, сетих се за заплатите, за пенсиите и се събудих. То бива пропаганда, но чак пък толкова.

46

ЛЮБОПИТКО

преди 9 години

При всенародната любов която струи от изказалите се по-долу,чудно тоя как е спечелил изборите!?

45

Анонимен

преди 9 години

МАХНАХТЕ КОМЕНТАРА МИ ЗАЩОТО КАЗАХ, ЧЕ ПРЕМИЕРА И ПРЕЗИДЕНТА - *** И ПУЛЬО, КАКТО И ВСИЧКИ ОКОЛО ТЯХ - ЛЕНТЯИ.НЕ СМЯТАМ, ЧЕ ИСТИНАТА Е ОБИДНА И СМЯТАМ ЗА НЕПРАВИЛНО ПРЕМАХВАНЕТО НА КОМЕНТАРА МИ. *** И ПУЛЬО СА ДЕЙСТВИТЕЛНИ, РЕАЛНИ ИМЕНА /НЕ БЪЛГАРСКИ РАЗБИРА СЕ/.ДА дЕЙСТВИТЕЛНО СЕ ИЗПОЛЗВАТ КАТО НАРИЦАТЕЛНО ЗА НЯКОЙ НЕ Е НИКОЙ И НИКАКЪВ /НЕ Е НИКАКЪВ ФАКТОР, НЕ Е ЧОВЕК СЪС СОБСТВЕНА ВОЛЯ И ПРИНЦИПИ/.ТА ПРЕМИЕРЪТ И ПРЕЗИДЕНТЪТ СА ИМЕННО ТАКИВА - МАРИОНЕТКИ,МАШИ НА АМЕРИКАНСКИТЕ ГОСПОДАРИ

44

премиер-фаянсаджия

преди 9 години

Малко плочки,малко асфалтец,метро да изкопаме,хубаво,ама това е работа на кмета.Премиерът трябва да има визия за развитие,но нашия вижда до върха на носа си.

43

Дякон

преди 9 години

Ами така е. Като няма кой да го похвали сам се хвали селянинът от Банкя

42

Ред арми

преди 9 години

Ами магистралите дето ги построи в момента са осеяни с дупки. Булевард Брюксел пропадна, Тракия е с намалена скорост на 90. За тези ремонти отново ние ще плащаме, защото фирмите доведени от тиквун спестяваха от материали или използваха некачествени. За сравнение до хората казващи, че серГея нищо не е построил- нека се поинтересуват колко км магистрали построи единия и колко другия. Само че цифрите не са в полза на Борисов.

41

Анонимен

преди 9 години

До redimag 59Вижда се че си живял в Младост-4..........Кога дойде от село в големият град??Селяните са основните избиратели на Тиквата....................."Аз съм *** и вие сте прости та за това се разбираме".............нали така, селски?

40

Анонимен

преди 9 години

Ето тези, от снимчицата, трябва да отидат на подходящото и полагащо им се местенце - в Централния! По-нагли и крадливи човечета не е имало във властта! Нивото на простотия не го коментираме!

39

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Боко,Бокоо,сега България е в...тотална разруха,защото една София,не е...дъжавата.Ако мислиш така,значи си като...щраусите;заравяш си...главата в София и не виждаш апокалипсиса на българската...провинция,изоставена и обезлюдена,разграбена и яхана от партийни велможи,кметове и дупетати.

38

Буаааахахахааха

преди 9 години

Да бяха боднали и едно агне на релсите , едно чеверме , хорА , ръченици . Смешни ставаме , ако по западна европа премиерите вземат да ходят да отварят всеки три спирки , няма да им остава време и у къщи си да идат