92

Анонимен

преди 9 години

9 май е ден на Европа и аз ще слушам одата на радостта

91

Анонимен

преди 9 години

Нека руснаците да сведат глави и да почетат жертвите на агресията на червената армия в Полша, Финландия, Буковина, Литва, Латвия, Естония и Иран.

90

Анонимен

преди 9 години

До от Русия с любовЯвно на теб това са ти и знанията по руски-тези три думи

89

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 122Я ми кажи ти "историко" кои чужди държави под натиска на Русия са правили паради по случай Денят на Победата 9 май?Парада е само в Русия и идват стотици хиляди от цял свят за да почетат паметта на загиналите войници и мирно население,които са,по последни данни над 30 млн.Задай си само един въпрос-ако Германия не беше нападнала Русия кой щеше да "освобождава" Европа от нацизма?Американците и англичаните ли?Нации които винаги са гледали само собствения интерес.

88

кк

преди 9 години

Генералният Секретар на ООН ще бъде там...За каква изолация говорите? Той представлява всички страни членки на ООН. Не ми е известно досега никоя държава да е подала молба за излизане от ООН, защото не е съгласна с присъствието на нейния Генерален Секретар.А там ще мине и без джавкането на нашето пале, как му беше името, а... Плевнелиев...

87

ЛУД

преди 9 години

ЗАЩО ТЪЖЕН ? НЕ МИСЛЯ. ЗА ТОВА ЧЕ ЗАПАДНИТЕ ПОДЛИЗУРКОВЦИ НА САЩ НЯМА ДА ГИ ИМА. МНОГО ВАЖНО...А "Я ЛЮБЛЮ ТЕБЯ ЖИЗНЬ И НАДЕЮС ЧТО ЕТО ВЗАИМНО"...

86

Анонимен

преди 9 години

Истината е, че Берлинският договор легитимира България пред Европа, макар териториално орязана! Едва чрез този договор България се появява с името си.От "Балканска област" в Сан Стефано ставаме Княжество България. Русофилският прочит на българската история води до това неизгодния за България Санстефански предварителен договор да бъде смятан за много изгоден за сметка на Берлинския, дори датата на подписване по нов стил (3 март) да бъде национален празник.

85

Анонимен

преди 9 години

Идеалът на българите през Възраждането е свободна, суверенна и независима България. Санстефанска България не е реализация на този идеал.Тя не е свободна (окупирана земя от цял руски корпус, терминът "окупация" е легалният в договора), не е суверенна (автономно княжество, т.е. зависимо - независимостта е от 1908 г., а не от 3.03.1878, даже не носи името България (в руските секретни документи сме наречени "Балканска област"), нито пък е териториално обединена.

84

Анонимен

преди 9 години

Калашника е копие на StG44. Кражба от немска пушка и добавени леки доработки.

83

от Русия с любов

преди 9 години

От нас по света са известни три думи - калашник, *** и водка.(ха, калашникът е май на Хуго Шмайзер....)

82

Анонимен

преди 9 години

До DO 118аххаха, то май само ти не си чул!

81

Анонимен

преди 9 години

"Русия е новият световен лидер"Един народ, който иска да накара света да празнува с признателност към него някакви победи, които са постигнати благодарение на други народи... това е нисш народ. Това е наглост и лицемерие! Гавра с душите на хората от всички други народи. Освен това, понякога и Злото побеждава. И после Злото иска да го пишат в историята като Добро... и промива мозъците на няколко поколения. Танкове правят днес, пък народа умира от глад. Малоумно!!! Пък танка даже и не работи!!!

80

Яго

преди 9 години

НА НЕБЕТО Е БОГ - НА ЗЕМЯТА РУСИЯ ! ПОКЛОН , ДЪЛБОК ПОКЛОН ПРЕД ВСИЧКИ ЗАГИНАЛИ !ЖИВИТЕ ТРЯБВА ДА ПОМНЯТ ВИНАГИ УЖАСА НА ВОЙНАТА И ДА НЕ ДОПУСКАТ ТАКИВА БЕЗУМИЯ ПО СВЕТА.

79

Анонимен

преди 9 години

До НФБНямаш си и представа колко много немски учени и инженери са принудени насила да живеят и работят в Русия след войната. За да може да очовечат скотовете и да им покажат някои хватки в машиностроенето и в науката.

78

Р.Плювняалиев

преди 9 години

Благодарение на НАТО, празнуваме денят на победата. Иншаллах!

77

до 100

преди 9 години

До Анонимен 100 - А бе човек ти нещо не си в ред. Ходи се прегледай, ако ти няма нищо- вземи и прочети, Ако не можеж да четеш, пък гледай някой филм. Те такива като тебе изкараха, че при нас е нямало турско робство, а присъствие и батачани са се изклали сами .А да не говорим, че САЩ изпраха чрез банките си откраднатите пари и злато на цяла Европа от нацистите!

76

Чук

преди 9 години

Да трият коментари колкото си щат ама минусите си седят

75

SILENCE

преди 9 години

ДругаркЕ и другарЕ от Днес.БГ, Дядо Вазов все ще се чете,а вие си "дялкайте" форумчето,както намерите за добре. Димето може и да не разбере,че никой велик българин не е уважавал /камо ли обичал/ руснаците,но то си е за нейна сметка.

74

Аз съм прост...

преди 9 години

До SILENCEА не те ли притеснява, че Вазов е починал 1921, докато войната приключва 1945, то бива неграмотност, ама прекаляваш вече!

73

SILENCE

преди 9 години

Дима,да вземеш да прочетеш какво е написал Дядо Вазов,когато са започнали да хазяйничат тук след войната! Колкото до могъществото,явно е,че четеш само подбирани в кварталната партийна организация пасажи. Има цели книги кой е виновник за войната - Сталин. И са с документални доказателства ...