86

Чиновник

преди 9 години

До DreamTheaterГ-не, няма ниаква обективна причина да използвате такъв агресивен тон, особено срещу легитимен представител на Властта. Този човек е на поста си по волята на народа.

85

Анонимен

преди 9 години

Няма кмет който да не заслужава да бъде вкаран в затвора без никакви обяснения. Той си знае за какво.

84

Анонимен

преди 9 години

тоя път ми се струва, че е малко изсмукано от прътите това "разследване". Георги Иванов има сериозен бизнес от поне 20 години, в който е ангажирано цялото му семейство и печели много пари. Ама ьТВ нали са с всички гледни точки..

83

mmm

преди 9 години

A TAKA NARODE-PRODQLJAVAI DA IZBIRASH PRESTQPNICI DA TE UPRAVLIAVAT,A TI SI GNII V PANELKATA I CHAKAI SMQRTTA,KOIATO DA TE SPASI OT MIZERIATA....

82

Анонимен

преди 9 години

Това хубаво, ама кога дрончето на БТВ, ще ни покаже колибката на свети свети Бойко и Борисов и неговата изгора Цветелина Бориславова

81

Анонимен

преди 9 години

Сега изтипосват кметовете, а преди парламентарните избори ще изтипосат и депутатите. Народа трябва да се разпенва преди избори, няма как. Този че е крал, крал, ама каква файда от тези гръмки статии, след като нищо не се случва и в крайна кервана продължава да си върви? 3 дни ю дю и на края всичко утихва и всичко по старому - бития бит, е ба... нална фраза.

80

ники

преди 9 години

Краденето , национален спорт! Както пееше Тодор Колев - Кой ми открадна чистачките ?! И след мъглата.....пак мъгла...и това някъде през 80-те

79

DreamTheater

преди 9 години

Слушах интервюто.Типичен комуноиден мутант.Просташки изрази типични за уличен чейнчаджия,липса на интелект.Хората ще повярват в правосъдието,когато подобни хора бъдат поставени там,където заслужават.

78

тъпчо

преди 9 години

Правил по 120 апартамента на година от 90та насам,спестявал от закуски и обяди в кметството,пък и той като предния кмет купил земята със 70000 лв заеми. Тук корабче плава ли?!?!?!

77

Анонимен

преди 9 години

Страната на вечно учудените хора. Друго не мога да кажа.

76

анонимен

преди 9 години

Г-да почтени журналисти,гледах предаването по БТВ да наистина кмета обърка 120 ап на месец и веднага се оправи на година -грешка на говора,това ли беше най важното.А това че каза че в последните 5 години е бил ревизиран от НАП и попита "почтените" водещи защо не са прочели акта това според вас е маловажно,не е предмет на дискусията.Е това мили журналистчета е поръчкова статия,жалко за вас!!!!!!!

75

Анонимен

преди 9 години

Не за първи път вдигат мерника на тоя кмет, едно време и Барека му прави "акция", ама кмета си има бизнес от преди да стане кмет и си е доста заможен, затова не цепи басма на политическите функционери))) естествено тях това ги дразни, ама хората виждат как преобрази града

74

до 94

преди 9 години

Тоя човек има бизнес от 30 години,а я ми кажете откъде са имотите на другаря Цветанов който е бил само на държавна работа.Мълчите и тези платени телевизии мълчат и са много мълчаливи,сякаш езика са си глътнали когато този негодник им говори за морал и почтеност.Е наистина няма такава продажна журналистика като в нашата мила държава.Защо сега тези извратенящи и *** на Герб злобеят за ТВ7,та те са същите подлизурковци сега.БТВ,НТ и БНТ в момента са *** на Герб и реформаторите.

73

Анонимен

преди 9 години

Не го знам какъв е кмета, добър ли е лош ли е, откога е кмет, имал ли е бизнес преди това или не, обаче съм бил в Хасково в края на 80-те години по време на развития социализЪм, беше адски западнал град, кал навсякъде.... .тука последните няколко години ходя почти всеки месец до Хасково и мога да кажа че града е коренно променен, пътувам често в страната командировки и спокойно мога да кажа, че в Бг няма по-уредн областен град от ХасковоСега дали са му законни парите или не, работа на др. хора

72

Анонимен

преди 9 години

Darjavnicite jiveiat dosta dobre ot nepravdata.

71

анонимен

преди 9 години

Независимата и демократична БТВ започна масираната предизборна кампания на Герб и властимащите реформаторчета с едва 200 000 избиратели и дошли на власт подарена им от слънцето на държавата -то бива наглост,бива ама пък чак толкова.И така мили журналистчета плащат ви да черните "неудобните"кметова.Преди години ни показвахте едни палати и какво се случи.Гледах ви и бяхте жалки пред този кмет.Строителен предприемач от 30 години и къща ли да не си направи,а вие как си правите къщите -Ана Цолова .

70

ami DA !

преди 9 години

Sega razbirate li zashto 30% ot novopostroenite jilishtni sgradi s apartamenti za jiveene, oshte v plan se vodiat - atelie. Ministerstvoto na regionalnoto razvitie i tehnite kmetstva praviat usluga na EVN da reketirat naroda s plashtane na promishlen tok bez dori da sa chuli za promishlenost/ Tazi usluga struva pari. ne mnogo pari a strashno mnogo pari. Zakonnite reketiori praviat podaraci za milioni, stiga da im bade podsiguren edin zakon koito shte im donese miliardi ot reket nanaselenieto.

69

Анонимен

преди 9 години

Скоро си говорих с един "бизнесмен" , децата му учат в чужбина Германия и Австрия, жена му си харчи парите по моловете, къщата му я поддържат цяла дузина наемен персонал а той "работи". Каза му тука е загубена държава иде ми да се махна. Като го попитах ами тогава какво те спира имаш пари върви където искаш, а той ми отговори как така всички крадат държавата няма и аз да остана по назад. И като го запитах има ли още нещо останало за крадене той каза има ПРИРОДНИ РЕСУРСИ! Правете си извода сами!

68

Bandit

преди 9 години

Идват изборите и Боко вади черните изпълнения. Немогат да преглътнат, че немогат да влязат в този град, който си преизбира кмета 4-ти мандат. Пак няма да успеят.

67

Анонимен

преди 9 години

Знаете ли сега тази статия ме накара да се замисля. Когато Тодор Живков беше жив единствените по луксозни постройки бяха резиденции или почивни станции за заслужили дейци с принос развитието на България. Стандарта на живот беше висок. Имаше средна класа.Тоест парите бяха в България а не в чужди банки извън БГ. Сега всеки престъпник има палат и пари извън БГ. Има много богати и много бедни. Средна класа няма. И си мисля по добре един диктатор да милее за БЪЛГАРИЯ отколкото много продажници.