133

Анонимен

преди 9 години

Честита ви монархия, бракя! Роско, събирай си партакешите и дим да те няма, вече не си никакъв, сега дедо Симо Горския ще ни доуправи, след като ни оправяше два мандата. Радвай се народе, ще има кебапчета и бира и сръбска музика!

132

Кочо

преди 9 години

От днес се именува Св. Бойко Борисов - цар на бедняци и министър председател на олигарсите !

131

Анонимен

преди 9 години

Василев, не се надявай комунист, костовист, атакист и т.н. да даде обективна оценка за чието и и да е управление. Даже и при недвусмислени данни. Мечтата на споменатите чиляци е някой да ги оправи. Затова те приписаха на Благоверния Цар на българите думи, които той не е казвал.

130

БГ

преди 9 години

СЛЕД ЦАРЯ,СЛЕДВА ПАРТИЗАНСКО ДВИЖЕНИЕ,СЛЕД ТОВА АКТИВНИ БОРЦИ,ИМА ДОСТА ЖИЛИЩА СВОБОДНИ,НЯМА ДА СЕ ХОДИ В ГОРАТА,ЗАЩОТО ТАВ МНОГО СЕ СЕЧЕ ИМОЖЕ НЯКОИ ДА ПОСТРАДАТ,СЛЕД ТОВА СОЦИАЛИЗЪМА,И ТОГАВА МОЖЕ ДА ДОЙДЕ ИСТИНСКА ДЕМОКРАЦИЯ,ДАЛИ ЩЕ ИМА БЪЛГАРИ ДА ДОЖИВЕЯТ ДО ТОВА ЩАСЛИВО ДЕМОКРАТИЧНО ОБЩЕСТВО.КОЛКО МАЛКО НИ ОСТАВА ДО ЩАСТИЕТО.

129

АЦЕТО

преди 9 години

Патриарха се окоза по-голям гъ*олизач отколкото се очакваше,на тиквон орден най-голям,на мадритския *** титла цар на българите ,а той неграмотника мадритски най-напред се срещна с Доган от българските ''политици''

128

гост

преди 9 години

РЕФЕРЕНДУМ-МОНАРХИЯ ИЛИ РЕПУБЛИКА

127

патриот

преди 9 години

ЩОМ ИМАМЕ ЦАР,СЕГА НЯКОИ ЩЕ ИСКАТ И СУЛТАН,ДЕЦАТА ИМ НАСЛЕДСТВО,ВНУЦИТЕ ИМ СЪЩО,И ЗА НАС ПАК ГОЛИЯ ПРЪТ.

126

АНОНИМНА

преди 9 години

Този път подкрепям Президента-въпреки, че не ми е симпатичен.Ега ти и царя на 5 години.Питам в кое царство е царувал?Патриарха да не разединява , а да обединява.За това е избран.

125

re

преди 9 години

Е ми кой да признае? Този клоун на снимката ли.....

124

Христо

преди 9 години

Плевналиев, подлого американска,скрий се някъде и не се показвай!

123

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 9 години

БЪЛГАРИЯ трябва един път за винаги да скъса с комунистическите *** и да възстанови суверeнитета си, като върне Търновската Конституция.

122

Анонимен

преди 9 години

Синода си показа рогата.С това отличие заяви на българската общественост,че подкрепя хора ,които са със власт и силни за деня въппреки ,тъмното им минало.Синода е структура,която не работи за благото на хората а за собственото си удобство и благосъстояние.Вместо през годините синода да порицае криминалния контингент и ъндърграунда и да имат позиция по важни теми в обществото те наградждават с високо отличие един наркотрафикант , джамбаз.перач на пари и т.н.Срам за духовния свят!!

121

Анонимен

преди 9 години

tozi kakwoto i da kaje wse mie sme6no ima talant na komik

120

Анонимен

преди 9 години

По-добре царя отколкото това *** плевенлиев

119

Анонимен

преди 9 години

Гледа нашата политическа мафия да използва дядото докато не се гътнал. Той е ок нали са му платили. Наглостта на Симеон Борисов е селска ,не знам каква синя кръв има. Народа го мрази, той се натиска.

118

Анонимен

преди 9 години

До Браво на Президента!браво я )) абе .....

117

БАЙ ЙОРДАН

преди 9 години

До АнонименАЗ ЦАРЕ НЕ ВИЖДАМ... САМО КРАДЦИ И МИЖИТУРКИ..

116

kk

преди 9 години

Razbira se ,4e e zakonen vladetel ,za6toto referenduma ot 1946e nezakonen, drug e vaprosa ,4e ne stava i za polski padar.

115

бай йордан

преди 9 години

До Комара и .....ПРАВ СИ ......КАКВО СПОРЕД ТЕБ Е НЕОБХОДИМО ДА СЕ ПРАВИ..

114

мисли

преди 9 години

САКСКОБУРГОТСКИ !! Каква фамилия!! Само нея да прочетеш и ти е ясно че НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ цар на БЪЛГАРИТЕ!!