7

gerdo

преди 9 години

Частните болници са едни наистина силни икономически субекти, случаят с пребитото бебе го доказа. Самият факт, че без никакви последствия се установи, че едно бебе е било пратено пребито вкъщи, че е бил направен опит да се прикирие престъпление, че болницата е разпространила веществено доказателство в интернет по време на разследване, че се установи, че не упражнява никакъв контрол над служителите си....и т.н. и т.н.

6

патил

преди 9 години

наложи се близък да влезе в държавна болница! и какво стана - пратиха ме до близката частна аптека да си купя игли, спринцовки, марли, абокат и обезболяващи, защото те ги били свършили! храната беше отврат! и освен, че нищо не направиха, ами искаха и по 70 лева на нощувка, защото нямали кринична пътека за това заболяване! близкия беше с направление и имаше болки в жлъчката! препоръчаха да яде солети и щяло да му мине! да, ама не! болките се усилиха и го заведох в частна болница!

5

Анонимен

преди 9 години

Като са частни защо държавата ги финансира, а същевременно затваря държавните поради липса на финансиране.

4

Киао

преди 9 години

Няма нищо лошо да има частни болници, стига въпросните болници да не ощетяват държавата.

3

Анонимен

преди 9 години

то това си беше и целта.Да фалират държавните за да може парите да отиват в частни джобове.Сега на ред е образованието!!!

2

Кой е виновен?

преди 9 години

"Изненадващо на второ място с 5.4 млн. лв. е частната болница Сердика." По-изненадващо е заащо болница Сердика кара онкоболните даа си плащат лекарства, които пък здравната каса твърди, че поема. А на горещата линия в МЗ една госпожа ти обяснява, че на всички е ясно, че частните болници точат здравната касаа, ама тя какво да направела, по цял ден слушала оплаквания, казвала на шефовете си и никой нищо не предприемал.

1

Анонимен

преди 9 години

естествено! нови сгради, нови мебели, нова техника и персонала е приветлив и усмихнат! държавните са стари и персонала се държи грубо и надменно, защото няма кой да ги изгони, защото няма и кой да дойде на тяхното място!