62

istinata

преди 9 години

Pak neshto losho vidiahmw v novinata.boiko losh pak

61

сивко черногледов

преди 9 години

Добре бе, как е възможно на една такава хубава новина да има толкова много злобни и завистливи коментари ?! Имам чувството, че тук и Световен Търговски Център да се построи с офиси на Самсунг, Газпром, Ситигруп, Метлайф, AIG, Алианц, Морган Стенли, Маерск и т.н. пак ще има недоволни и плюещи.Някой беше казал: "Българите сме много беден, но за сметка на това - *** народ !"

60

Смях в залата

преди 9 години

Овации! Не ставайте от местата си, циркът продължава!

59

Анонимен

преди 9 години

До боцко Декана на ТУ София каза че HP са лоши.. толкоз теб ли да слушам Соросоида или Декана.

58

Елемаг

преди 9 години

Единият от доставчиците ми е софийска фирма.Звънят на пожар :Да ви докараме в четвъртък стока,че "петък нали почивен".Йооо брате,значи София да почива ,че аз да им бъхтам БВП!!Айде у лево, няма доставка!!Богопомазани ще ми се изкарате.Това е за всички,дето се фукат, че са у Софето!!Препоръчвам на всички колеги също така да започнат да работят с варненски ,пловдивски,бургаски и така нататъка фирми от големите областни градове!!Ще е само добре за България!!!

57

боцко

преди 9 години

"Аз ти казвам хиляди студент са зарязали учението подлъгани от големите заплати в HP .. Декана от ТУ-София каза че HP са лоши правят от студентите *** телефонисти които зарязват ученето.."От безсмислено зубрене никаква полза няма. По-добре 2-3 години като телефонист - хем взимаш много добри и си живееш живота, хем вършиш нещо реално, хем си упражняваш английския. За същото време в ТУ ще си научил един куп глупости, които ще забравиш 2 месеца след като си вземеш дипломата.

56

TATO

преди 9 години

Този *** и климата ли прави?

55

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен Всеки *** работи мениджър на 2-3 човека , там всички са мениджъри , защото телефонист няма как да бъде инженер , математик или информатик

54

Анонимен

преди 9 години

Koito mu zavijda na Boiko, da ne vijda!

53

Анонимен

преди 9 години

До студент от IT сектор Аз ти казвам хиляди студент са зарязали учението подлъгани от големите заплати в HP .. Декана от ТУ-София каза че HP са лоши правят от студентите *** телефонисти които зарязват ученето.. Същото ми каза и вчера клиент , който е учил УННС ..

52

Анонимен

преди 9 години

Нищо лично но много *** бе! И като вземе да си приписва какво дал, какво направил все си мисля, че си е останал в пуберитета когато искал да бъде ....Бекенбауер. Хайде да е дал от него лично а той от паритехл на народа. А и за себе си заделя. Обича Бацето кинтите и муши по сметки все едно, че ще векува.

51

прото

преди 9 години

Повече хора, които знам да работят в Бизнес парка, са страхотни парвенюта. Няма сила на света, която да слезнат от колите си и да се качат на метрото.

50

Анонимен

преди 9 години

Bravo na Boiko babait!!!

49

студент от IT сектор

преди 9 години

Еее, тъкмо зарязах учението и станах овчар по заръка на Бащицата, и той махна поляните за овцете и взе да хвали IT специалистите...

48

СМЯХХ

преди 9 години

Гената само аз гласувах за теб ! Ти си бъдещето на майка България ! Ти ! Ти !

47

В провинцията

преди 9 години

Преди хиляди работни места...днес поляни. Без влак!

46

пг

преди 9 години

Днес долетях на софийското летище и първото което ме лъхна беше познатата миризма на тоалетна докато чакаш багажите и след това е МЕТРОТО се качихме ТРИМА човека от летището защото НЯМА НИТО ЕДНА ТАБЕЛА за да укаже пътя към метрото, но затова има НЯКОЛКО ЗА ТАКСИТАТА !!! КОРУПЦИЯЯЯЯЯ

45

До 37

преди 9 години

Ти докато слушаш твоя декан, дето вероятно работа през живота си не е виждал, няма много да прокопсаш. Вместо да злобеете се ориентирайте за какво ставате и за какво не. Телефонистките дето са провалени, ако можеха нещо за повече пари щяха да го работят него. Всеки който има малко акъл си намира по-добра работа от телефонист. А който няма акъл - да се кефи на 1500лв, че без акъл на малко места дават толкова.

44

Анонимен

преди 9 години

До До ??? Декана на Каза , че HP са лоши , правят от информатиците и инженерите - телефонисти , каза да внимаваме , какво работим..

43

Анонимен

преди 9 години

Боцко, връщай поляните, младите овчари няма къде да пасат овцете! :D