81

Онзи

преди 9 години

До *** :)))Рег. номер на колата ти трудно ще видят при резолюция 15х15 см, освен ако табелата ти не е с размери почти метър на метър. Друг е въпроса, че заради ъгъла, който в повечето случаи (на видимост) е между 70 и 90 градуса , също е невъзможно да бъде прочетен.Много филми гледаш.

80

www

преди 9 години

А ако вътре имаше хора?

79

Анонимен

преди 9 години

Няма ги украинските ракетни двигатели..... няма. Няма да летят руските ракети вече.

78

Палячо :)))

преди 9 години

До циркЯнките, от космоса, от шпионски спътник, могат да ти видят регистрационния номерна автомобила, и виждат обекти с размери 15/15 сантиметра, какво остава за отломки в космоса :)))

77

цирк

преди 9 години

Абе тези янки много бързо и кога намериха отломките? след като се казва че кораба ще влезе в атмосферата на 3-4 май.

76

до 67

преди 9 години

"Що не пише, че на борда е имало знаме на червената армия по случай 70 годишнината от победата над фашизма. Изпуснахте най-интересната точка за коментиране ...."Няма нищо интересно соросоиде, даже ще те разочаровам- от Роскосмос обявиха, че още на 27-ми март са изпратили едно Знаме на Победата на борда на Международната Космическа Станция /за всеки случай/. :))

75

не мога да повярвам

преди 9 години

Съветска/руска техника да дефектира- ай стига бе, това никога не е било...................

74

анализатор

преди 9 години

Руски:Протон - на всеки 5-6 полета се дъни. Имаше провал 2014, 2013, 2012 година... Непрекъснато и постоянно. Практически няма полет без провал. Това е основната тежкотоварна ракета на Русия.Союз 2 - тук е по-добре - 44 полета, от които 41 успешни. Имаме провал в края на 2011 и миналата 2014, който бе донякъде компенсиран - на Галилео спътниците.Союз У - 745 полета, 724 успеха, 21 провала...Статистиката говори за качеството.Съжалявам.

73

анализатор

преди 9 години

Иначе. Ето какви са числата - сравнявайки американски и руски ракети.Атлас 5 (Американска) - 53 полета, всички завършили успешно - само с една аномалия през 2007, при която имаше по-ниска орбита, успешно скоригирана впоследствие.Делта 2 (Американска) - 153 изстрелвания, от които 1 провал и един частичен провал (със спасяване на мисията). Има над 70 успешни последователни полета.Делта 4 (Американска) - най-новата Делта, 29 полета, само един частично неуспешен, и то в началото на експлоатацията

72

Анонимен

преди 9 години

Е то това новина ли е? За руска техника...

71

:(

преди 9 години

Жалко, че Путин не е решил по повод празника да изнесе реч от МКС...

70

Анонимен

преди 9 години

Ей това ако бяха американците какъв вой и каква радост щеше да настане.

69

me

преди 9 години

И между другото неконтролирано падане значи, че никой не знае къде ще се пръснат отломките от ракетата и дали няма да нанесат поражение на земята. Дано да изгори напълно, ама докато не падне, няма как да се знае.

68

me

преди 9 години

Много тъжно за ракетата и за товара. Това беше доставка за МКС. Дано този път да хванат саботьора и да го вкарат в затвора, защото това на нищо не прилича. Русия и САЩ са сюзници в космоса, ако кой да е се откаже, с МКС е свършено. Това просто не е нещо, с което да си мерят половите органи!

67

ДО 77

преди 9 години

ЗАТОВА АМЕРИКАНЦИТЕ ПОЛЗВАТ РУСКИ ТОВАРНИ КОРАБИ.

66

до 77

преди 9 години

А български технологии има ли? Ами няма, ха ха ха...

65

Анонимен

преди 9 години

Руски технологии в действие. Кога ще се научат пияните рашки,че техниката и космическите технологии трябва да ги оставят на японците и американците. Къде се чуло руснак и техника - винаги в конкуренция на пазара по-успешния продукт е западния.Руския си е руски,тоест изостанал и трошлив.Руснаците правят техника ВЪПРЕКИ че не могат да я правят както трябва,а японците и американците я правят ЗАРАДИ полезността и високотехнологичността си.

64

Анонимен

преди 9 години

Българина има една от най-плодородните земи в света, а купува турски домати и гръцки краставици...Бах тоя българин......

63

Анонимен

преди 9 години

Българина бе, остави това космос, ракетни технологии, космически кораби...сложно нещо е за те бе, българина. По-добре се готви, че скоро иде време да брулиш джанките и да събираш гнилите сливи от земята, да правиш пърцуца - туй го можеш най-добре...всъщност само това можеш...

62

сделано в СССР

преди 9 години

Путин плаши с ядреното копче, ама като го натисне:- може просто да се счупи;- може да потъне;- може да се окаже, че някой е откраднал копчето.