74

Тимур

преди 9 години

Няма жена да го издържа и той се вторачва в майка си, даже в баба си. Иначе ако слушаш такъв, той е най-най, готов е да раздава ум, космосът е крив.

73

Анонимен

преди 9 години

До онбашиятаНямам какво да допълня, ти ме изпревари. Имам съсед, на 46 е, заедно израснахме. От малък е разглезен, нищо не му се отказваше - най-хубавото колело, новобранска 200 души, сватба 300, подариха му нова лада, тогава това беше най-доброто. Произведоха некадърен егоист. Жена му си взе децата и си тръгна. А той за нищо не става, алкохол, мързел. Но времената се промениха-баща му почина, вече започна да вдига ръка на майка си за пари. Я има, я не 7-8 години трудов стаж.

72

онбашията

преди 9 години

тия деца те са ги възпитали, няма на кого да се сърдят

71

ЩЩЩЩЩЩЩЩЩЩЩЩЩ

преди 9 години

Това са новите ни ценности--няма да се учудвате.......а скоро ще могат тия скотове да се женят за родителите си--ПАК благодарение на новите ни ценности....Идиотизма и Оскотяването са издигнати в култ,от евро-атлантическите ни господари....

70

Анонимен

преди 9 години

Каквито хората,такава и държавата-***!Скоро Африка ще ни задмине след 5 години пък ще са поне с 20 пред нас!Ние сме застинали в времето на мутро-чалгарщината!

69

Анонимен

преди 9 години

Moq chicho pametnik ne napravi na maika si, otkradna i 150 000 lv, koito trqbvashe da si podelim s bratovched mi nasledstvo ot neq, a toi si kupi apartamen, otkradna pari ot siraci i ni zaplashva , obijda. Sega se krie i ne plasta stari zaemi. Iska nie s bratovcheda da ni osadqt i da gi platim

68

Да-ам

преди 9 години

На някои претенциите им големи, самооценката им голяма, нуждите им големи, а акълят им малък, сърцето им малко, пък и оная работа им малка, и кво да правят? - Бият майките и бабите си за пари.

67

АБВ

преди 9 години

До moiНапротив, не са били дупенце, а сега няма как да набият голям ***.

66

Анонимен

преди 9 години

Не ми ги хвалете тия утре ще четем че ги дали на некви измамници а на децата си не дават е няма угодия.

65

moi

преди 9 години

Биеш ги като са деца, но остаряваш и вече ти си по-слабият и трябва да се учиш на "уважение". Резултат от старата българска традиция да биеш децата си по повод и без повод, като пораснат и те ще бият, какво очаквате, мили старци. Уважение цял живот хаххаха. Не знам кое е по-лошо- да не ви поглеждат на старини, или веднъж като сте станали по-беззащитни да ви върнат тъпкано изядения "за уважение" бой. Берете си плодовете, не се учудвайте. Днешният старец е бил злобно децата си преди 40 год.

64

Чекист

преди 9 години

Български синове бият майките си! Демокрацияяяяяяяяяяяяя :))) Свободааааааааа :))))

63

фаф

преди 9 години

Храни куче, да те бие в случая. В период сме в който решаваме дали да имаме дете или не и май ще е не! Не искам някакъв бесен тийн да ми вика че ме мрази, да ми харчи парите за трева и като остарея да ми взима пенсията..предпочитам да си давам парите за почивки и коли и ресторанти.Да имаш дете, защото 'ти е време' и защото мама иска да стане баба не е причина. Този свят не е място да гледаш дете

62

Анонимен

преди 9 години

Тиквата има много работа сега, като оправят арменския геноцит ще хвърли ръка на другите немаловажни работи.

61

Анонимен

преди 9 години

До azНарода не е скапан!И аз като теб мислех така,но се оказа,че сме уникални и затова ни гонят.Оказва се,че ние сме най-стабилния народ и САЩ и Путин(Русия),изпитват ужас колко хора ногат да са началници(начЕлник) е думата.Има и хормони обаче.Някои майки раждат ей-така и после грижа нямат.Това за Българина е недопустимо!(все още)!Българин да се наричаш е страшилище за Европа все още!А това е от нашите ханове!Днес с ''К''Българина може всичко

60

Анонимен

преди 9 години

До нaционaль''Имa ли нещо нормaлно в държaвaтa Бългaрия!''Има разбира се ; Великият национализъм.

59

Анонимен

преди 9 години

Значи ти си достатъчно зряла да ме поискаш,да ме създадеш и накрая пак комунистите да избереш?!И после що си яла бой?!Еми ще са още много такива!!!!

58

преводач

преди 9 години

неглижира???? пренебрегва????!!!!! ох....

57

Анонимен

преди 9 години

До ХЗначи тогава е дошъл исинския капитализъм!Чистия обаче,а той е като чистия социализъм....

56

Х

преди 9 години

Ами като няма агенция за защита на майките и бабите,но има агенция за защита на децата им и внуците им.

55

Анонимен

преди 9 години

Абе как ше ми гласува за ГЕРБ и после няма да дава пенсията?!Бой бой бой!!!!Докато и дойде акъла!