11

Наблюдател

преди 9 години

Всяка мафия е заплаха за държавността и особенно етническата

10

До 10

преди 9 години

И какво сега? Да спрем самолетите да летят, защото са американски???И защото ти мразиш САЩ и предполагам имаш портрет на Путин на стената си?Ние сме в НАТО!!! Осъзнайте го веднъж завинаги!!!А НАТО, противно на ганьовския ви манталите, не означава само да отвориш човката и да чакаш някой да ти налива пари.Това е партньорство.Ако самолетите бяха руски, щеше ли да ревеш по форумите, че ти шумят? Или щеше да се радваш на мощта на сърката армия?

9

иван

преди 9 години

Този май хапчетата не си пил,за да приказва такива глупости :)

8

политолог

преди 9 години

ДПС в Диарбекир и БСП в Сибир за да има в България мир . Това обаче го дължим на БКП-БСП-ДС , които създадоха противоконституционата партия ДПС . Това е истината и тя трябва всеки Българин да я знае . Независимо от старанието на червения *** за други препратки .

7

me

преди 9 години

Значи това което Господарите показаха вчера беше абсолютно потресаващо. От ДПС не почетоха с минута мълчание милион и половина жертви на геноцид! Това беше отвратително, гадно и жалко. Тия хора се чустват толкова безнаказани, че могат да си позволят да си излизат докато другите отдават почит. Като не са искали да подпишат декларацията, ок, ама това което направиха, дори в Турция не го правят. Изключително съм погнусена и според мен тези хора трябва да бъдат веднага отзовани като депутати!

6

Анонимен

преди 9 години

Валери винкела що не каже нещо по въпроса за това ,че от няколко дни в района на бургаска област,откъдето е избран за депутатин и той ,,главно над Ямбол и Сливен не спира звуковия терор от прелитащите ниско американски самолети,ама по тази тема Валери няма да се изкаже щото като *** си защитава юдейската *** САЩ и ще плющи само назубрените от негоглупости за смешното дпс .

5

Себайтин Ебатин

преди 9 години

ДПС в Диарбекирза да има мир!

4

Анонимен

преди 9 години

не ДПС е заплаха за човечеството другарю Валери Симеонов -Балевски,просто ДПс е ваше творение балевски,на тебе и товоите еврейски9 съплеменници за да тормозите българския народ.заплахата за човечеството еврейно балевски сте ти и твоите ционистки съплеменници,които не спряхте да правите всякакви гадости и войни по целия свят.

3

Анонимен

преди 9 години

DPC VODQT TURSKO DVIGENIE V BG I TURCIA GI SPONSORIRA ! DPC SPESHNO TRQBVA DA NAPUSNAT VLASTA I PARLAMENTA !

2

ali Kemal

преди 9 години

Xaxa artisti sa vsichki v toia parlament

1

zeus

преди 9 години

На приказки се наслушахме, внасяйте предложение да се забрани като противоконституционна партия и да видим тогава кой как ще гласува.