329

за 457

преди 9 години

Търговията си е търговия, достойнството си е достойнство! Без равнопоставеност има слугинаж. Голия интерес води до деградация. Необходим е и МОРАЛ.

328

ясно е като бял ден

преди 9 години

Вярвам всички МИСЛЕЩИ хора разбират,че световната кампания относно арменците няма нищо общо с грижа за които и да са загинали християни но е ЯСЕН ЗНАК ,че срещуТурция се прилага натиск(един повод арменците)защот не ЗАПОЧВА ВОЙНА СРЕЩУ АСАД дитектно.Още един троянски кон:

327

Анонимен

преди 9 години

Я не ни заплашвайте!Най-много да си приберете по бързата процедура Доган и Местан!

326

За Витков!

преди 9 години

Османската империя има аналог и днес и той е Ислиамска държава! Накъде повече да се очерня историята им!? Щом се възприемат като жители на ОИ да си сърбат супата. Това какво *** от Анкара бъобче не ме интересува ,плаша се обаче колко малодушно всички медии ,партийци и общественици приеха поведението на антибългарската партия в парламента ДПС. Нищо ,почти нищо не се чува в медиите ,как е възможно да няма никакъв обществен отзвук на това откровенно антибългарско поведение.

325

Антитюрк

преди 9 години

турците сами са си очернили кървавата история със садистичните си издевателства над много хора и народи. Милиони християни (арменци, българи, гърци, сърби, власи, маджари, бошняци, власи, хървати, черногорци и др.) са изтребени от османските (турските) ***, които сега имат наглостта да се правят на "света вода ненапита". Браво на Атака, на Бойко и на всички останали български депутати, които гласуваха за приемането на декларацията! Да живее България, а турците да си сърбат кървавата попара!!!

324

Факт

преди 9 години

А познайте от три опита Вазов след освобождението къде бяга от България???

323

Факт

преди 9 години

Той и Стамболов е молил султана да присъедини България към империята но султана отказва.чакам отговор от български историци,просто да светнат хорицата...

322

Анонимен

преди 9 години

До turkishМоже да съм роб, но знам коя е майка ми и знам кой е баща ми. ;)))

321

Анонимен

преди 9 години

До turkishХайде да имаме уважение един към друг, предлагам да говорим без обиди. Който смята, че е умен, възпитан и цивилизован човек, ще се опита да говори нормално. Макар да има провокации и от двете страни.

320

Анонимен

преди 9 години

Oooooooo

319

hajvanko

преди 9 години

A za USA i Germany shte ima li posledici?

318

Анонимен

преди 9 години

"за да има кой да ги храни УМНИКО ,за това не са избили БЪЛГАРИТЕ."Мислил ли си за думата претопяване? Хората, които имат чужда национална идентичност, когато са много на едно място, започват да правят мизерии и бунтове. За 500 години е можело турците да ислямизират балканите така, както Цар Борис ги е покръстил за 1-2-3-4-5 години. Т.е. който не е искал да се покръсти - посичат го и толкова.А ходи сега питай българите в Македония какви са. Всички викат, че са си македонци.

317

turkish

преди 9 години

До Анонимен.....Turciya e 17 ikonomicheski razvita strana...vij kude si ti!!

316

66

преди 9 години

През 1396 г. населението на България е колкото това на Англия-2.5 млн.Сега Англия наброява десетки милиони,а ние...Къде са "несъществуващите"милиони българи?И за това историческо престъпление кой е виновен?А сега Турция е една изостанала страна,каквато е била винаги.Там докъдето е опряла османската империя са границите на изостаналостта-потури,***,фесове...това ако са приноси...!?

315

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 435за да има кой да ги храни УМНИКО ,за това не са избили БЪЛГАРИТЕ.

314

Анонимен

преди 9 години

Защо се ,плюнчат турчулята , колко българи изколиха , това нямали да су узакони , а ние сме имали и българи народни представетели , арменци , гърци , а тия баши бозуци са се постарали да ибият всички ХРИСТИАНИ

313

Анонимен

преди 9 години

Mnogo stari plateni zadnici sa na liniq!!!

312

Ян Бибиян

преди 9 години

А силтана е хен император, хем папа. Ега ти катила. Много власт бе.

311

турчин

преди 9 години

През 1396 не пада последното княжество. През 1453 година османците превземат Константинопол. Почти след 60 години причините за това да кажат историците не продажните историци обаче.

310

Атакист

преди 9 години

А за Путин няма ли да има последствия, понеже той не го нарече изтребване, а геноцид?