13

фащ

преди 9 години

Не е ли по-добре да не създаваш и спонсорираш тоя с ятагана зад теб

12

макето

преди 9 години

абре дойде демократията видехме поживехме социализмо и него го видеме ся иде африканизмо шо ли ке стане не знам но канибализмо по тия страни си е нещо кат национален спорт

11

Анонимен

преди 9 години

Борисов, от изказването ти пред ловджиите в правешкия хотел на твоя френд Златев, разбираме, че България ще бъде залята от 1 млн.имигранти, така ли?Простотията ти е отчайваща за всеки нормален човек-да говориш за бежанци пред форум за ловджии. Ти наистина не знаеш къде си.

10

Анонимен

преди 9 години

Класик!

9

Анонимен

преди 9 години

И арменците това са разказвали като са бягали. Турците казват, че е в реда на нещата. Геноцида трябва да се признае, за да не е толкова лековат.

8

Тото

преди 9 години

До MomoБежанците не искат до останат и да живеят в България, затова не спазват правилата. В България състоянието на държавата да не е по-различно икономически и социално от третия свят, само тука дето все още не се стреля. Целта на бежанците е да се установят в страните от западна Европа.

7

Анонимен

преди 9 години

Само аз ли се срамувам, като му чета приказките? Даже вече не ми е смешно. Откривател!!!

6

Анонимен

преди 9 години

*** игра играете вие с Турция и САЩ, ама ще патите! Не ни ги пробутвайте тия бежанци, те са ни препращани главо от Турция, защото там не ги щат, а нас ще ни колят после! Измежду тях много малка част бягат от войни!

5

Анонимен

преди 9 години

Нас тая работа не ни интересува натоварвайте бежанците на един лайнер и ги пращайте в САЩ тая каша я забъркаха янките сега те да се оправят.

4

ТЦ ТЦ ТЦ

преди 9 години

НАИСТИНА СЪМ ПРОСТА АМА ДА ПИТАМ ЗАЩО НЯМА БЕЖАНЦИ ОТ ИЗРАЕЛ?

3

ББ

преди 9 години

Когато Доган стои с кожения ятаган зад теб се навеждаш!

2

Анонимен

преди 9 години

Не вярвайте на това управление, те имат договоркИ с ЕС и САЩ! Тези бежанци идват главно от Турция, ако се сещатае какво искам да кажа. Там са на палаткови лагери и ни ги изпращат насам, зада ни ислямизират. Булшинството от тях са опасни ТЕРОРИСТИ!

1

Momo

преди 9 години

Проблемът не е в бежанците, а в това, че те идват тук и искат да продължават да си живеят според техните закони и според техните обичаи. Еми не става!