17

Анонимен

преди 9 години

И Москов бил готин?!? Колко да е готино едно дясно ***?

16

Павлин

преди 9 години

Престанете да наричате КОМУНИСТИТЕ от БКП/БСП социалисти. Това не са социалисти а мръсни популисти, яхнали социалистическата идея с цел да лъже простия си електорат.Защо медиите ги наричат социалисти - това са мръсни гадове. За да си социалист трябва да си направил нещо за хората а не само да съдържаш "Социалистическа" в името си.

15

Гого Идиото

преди 9 години

Па 100 мильона за магистралете на Бате се найдоха и ше се фърлят ... или ше фърлят половината, па другите ше си ги делнат. Зер, след две годин треба пак да има нещо за ремонтиране. Болните ли? Па късмета им такъ, кво да направи. Както Боце вика, той Началникът си знае работата....

14

БГ

преди 9 години

САМО ЗА ПОЛИЦИЯ И ВОЕННИ СЕ ОТПУСКАТ СРЕДТСВА...ЗА НАРОДА НЕ....ТЕ ТОВА Е ПОЛИТИКАТА НА ТИКВАТА

13

Исти

преди 9 години

Гласовете против моите изказвания още веднъж доказват че съм прав- "мистерията" с изчезването на тези пари е умишлено инсценирана от опаразитилите страната ни социалисти-комунисти,за да бъде очернено правителството на ГЕРБ! Сиреч: хората на парясанатата госпожа Маноилова са в състояние да направят така,че едни пари да се появяват или да изчезват тогава,когато това е необходимо на "Партията"!

12

циника

преди 9 години

историк-експерте, толкова сме били напред преди Девети, че повечето български лекари са завършвали медицина в Букурещ и Белград

11

Анонимен

преди 9 години

"Зрдавеопазването струва пари, тези лекарства не се появяват от нищото мисля е ясно на всички."Да, пазарна икономика, либерализъм. Няма пари за болниците - да умират болните! Но щом няма пари за болници защо някои имат милиони и жиевят в лукс, с тези пари може да се решат проблемите на всички болници, защо банкита са пукат по шевовете от пари и предлагат като луди кредити - защото за добри менуджъри и могат да правят пари. Който не може да прави пари - да умира - демокрация.

10

Анонимен

преди 9 години

Трябва да има пари за разходки на бате с хвърколет. Другите да чакат на опашка

9

Исти

преди 9 години

До Анонимен 2Тези новини се съобщават на бележки,понеже не са верни или в най-добрия случай когато са верни са инспирирани от социалистите (комунистите),чиято рода се е свряла в министерствата от 60-70 години насам и иска да удари авторитета на ГЕРБ,без да получи ответен удар от Бойко.

8

До 3

преди 9 години

Асенчо и асанчо па и ти ша го ..... Още дълги години докат има рб пф и тем подобни магове

7

Анонимен

преди 9 години

Спасението е Терминал 2 за лечение в чужбина или трамвая за гробищата. Лекарите и Москов са свикнали да прибират заплати даже и да не лекуват никой.

6

Исти

преди 9 години

Сега трябва комунистите да върнат парите,ограбените стоки и пропуснатите ползи на България- тогава ще имаме пари за всичко!

5

Анонимен

преди 9 години

Да им разрешът да ползват марихуана за медицински цели. Ефекта е много по-голям от другите дето не спират повръщзнето.

4

макето

преди 9 години

при социализмо сичко беше безплатно и лекарства имаше

3

РБ

преди 9 години

Тангото на политиците е до болка познато!

2

Анонимен

преди 9 години

А защо подобни неща се съобщават на бележки и никой не смее да го каже на глас? Защо например не излезе министъра да каже на онкоболните какво да правят щом няма лекарства? Мишоци!

1

читател

преди 9 години

И предишния път при ГЕРБ имаше същия проблем.