10

сам се е удрял

преди 9 години

Според ромчетата, конят е бил мазохист и сам се е удрял с веригата.

9

Анонимен

преди 9 години

Къде са 4 лапи (копитца), и те ли не могат да се справят срещу БХК!

8

реалист

преди 9 години

Изкарвал си бил прехраната, с тези кончета, ходят по селата да крадат и да оглозгват, каквото е останало от едновремешните вилни зони и да секат незаконно горите

7

Анонимен

преди 9 години

засякъл го някакъв луксозен автомобил....пък и веднага се включи вродения им талант да лъжат....нагло племе...ужасяващо е да гледаш как животинчето едвам дишаше безпомощно....явно са го удряли с пълен товар да изкачи нагорнище или да се напъне още и то не е е издържало...

6

Отвратен

преди 9 години

Отнемето кончето от ***. Съгласен съм и мога да си позволя поне един ден да се грижа за него. За човекоподобното - съд, глоба и затвор.

5

онбашията

преди 9 години

уф, гражданчета, всеки който има кон или магара има и камшик да го бие. шокирани ли сте? чакайте, това нищо не е! знаете ли че месото идва от заклани животни! ужас!

4

до луди ли сте ?

преди 9 години

Човекът, който се намесва казва: "Може ли да го биеш така.." Явно е видял, че бият коня

3

Невен

преди 9 години

Собственикът на животното, Продан Огнянов, твърди, че заснетото видео, с което го обвиняват в насилие, е монтирана лъжа. Златен кон, след като някой ще прави качествен/скъп видео монтаж.

2

Анонимен

преди 9 години

Нещо така наречения Хелзинкски комитет да каже по въпроса? Или той само защитава престъпниците ако са от малцинствата, но не и жертвите им.

1

Анонимен

преди 9 години

И ТЕ СА ХОРА ,,МОЛЯ ВОЙНАТА ДА ЗАПОЧНЕ,, ТЕ НАС,,, НИЕ ТЯХ ......СЕГА