19

NY

преди 9 години

проклети да са всичко мръсни комунисти и техните наследници ... нищо хубаво не сме видяли от и заради тях! Източиха и последата капка кръв от народа и избягаха Европа и Щатите.

18

Анонимен

преди 9 години

SLED NOEMVRI 1989G. NASTAPVA ERATA NA UNISHTOGENIETO NA BALGARIA.NASTAPI GLADA,MIZERIATA I UNISHTOGENIETO NA BALGARSKIAT NAROD.ABSOLUTNO VSICKI POLITICESKI PARTII I NARODNI PREDSTAVITELI GRABIHA NARODA.

17

до свинаря

преди 9 години

Най точно казано , сега можем да плюем управниците и да възхваляваме Тодор Живков и законите по онова време , истината е че ние кат материал не струваме(тъжно но факт)...*** народ , слаба държава.

16

бореца

преди 9 години

Скоро България ще достигне т.н. точка на невъзможност за развитие и по-всички норми тя се достига когато средната възраст на населението достигне 40 години т.е. не може да се възпроизведе!Това е ясна статистика която няма как да бъде заобиколена!Затова няма големи инвеститори защото при едно застаряващо население няма възвращаемост докато напр. Турция,Виетнам там средната възраст на населението е около 24 години и не забравяйте с България от 25 години се извършва един социален инженеринг!

15

1

преди 9 години

Раждаемостта в една държава е нелинеен процес. Т.е. не може да се предвиди със статистика. Това е предната новина която всички трябва да прочетат и да се уплашат. Българите и техните предци траките са преживели римско, византийско и турско робство и са оцелели. Имали са сили да разпрострават християнството непрекъснато и за това са наричани словени. Много пъти са губули всичко, но са оцелявали. Докато пазим езика, културата и миналото си ще ни има !

14

Бивш член на БСП

преди 9 години

Браво на Тя . Всичките изброени са бивши от БКП и ДС . Луканов казваше , ще правим капитализъм , ама капиталистите ще сме ние . Е той го построи капитализма ама народа го закъса с тези комунисти-капиталисти . Та така другари червени *** .

13

стар софиянец

преди 9 години

Вместо да се чудите защо са празни селата елате в София и вижте кварталите Люлин , Младост , Обеля , Дружба и др. Всичките хора са от селата и сега злобеят по гарсониерите , че няма какво и от къде да откраднат . Това са хората на бай Тошо- Правешкия овчар , който им даваше жителство за да работят в Кремиковци , Чистотата , и тем подобни заводи .

12

Сланинчо

преди 9 години

До ВасилевВасилев,изоставените села няма да се завладеят от номадските племена!Ще минат транзит през селата ще си "наберът"ако има нещо ценно и ще се изнесът.Те са като кърлежа ,за да живее трябва да смуче от някъде .Ако си мислиш ,че се заселят да живеят в изоставени села където нема какво да се открадне си в голяма грешка!За крадене има в градовете,очаквайте там да се заселват номадски племена и да смучат...Агент Млад Меринджей

11

Анонимен

преди 9 години

Агрономе ти знаеше ли на кое казваха ТКЗС. От глупостите дето си написал ти вярвам само че си пенсионер.

10

агроном-пенсионер

преди 9 години

Много от вас по младите не знаят какво яко крадене беше в ТКЗС-тата . Всичко , което ти потрябва за в къщи си го взимаш от там и никой нищо не ти казва . На всичкото отгоре и заплата ти даваха . Е това съчетано с кражбите от държавните фабрики как се съчетава . Държавата отгледа *** , които и до днес мислят само за кражби , а не за работа . Капитализма им виновен , ами то в Западна Европа е било само капитализъм , но хората си жевеят добре. Апропо защо децата на БКП шефовете жевеят на запад

9

бай Тошо

преди 9 години

Когато действаше 22-ро Постановление на МС - нещата по селата бяха почнали да се нормализират . Но като ни връхлетя грижливо подготвяната "демокрация"- всичко свърши !ГОЛЯМ ГРАД - ГОЛЕМИ ДАЛАВЕРИ !

8

Анонимен

преди 9 години

Кутевчетата налазиха яко, ама ще се опитам да им припомня кой строй мечтаеше за индустриализация и натъпка хората от селата по панелките из големите градове, че да правим тежка индустрия, химия и т.н. соц блянове. И кой строй нарече имотните селяни кулаци, съсипа стопанската инициатива и оттогава българското село е само надолу?

7

историк-анализатор

преди 9 години

Има една много проста истина . Селяните бяха прогонени от комунистите през 1944 г. Тогава им отнеха земята и имотите и ги откъснаха от корените си . Когато едно растение го откъснеш от корена колкото и да го поливаш то рано или късно увяхва . След това създадоха ТКЗС-тата за да се краде и отгледаха *** и крадливи селяни . Сега вече всичко се плаща . Любимия Правешки овчар се гътна , но Родината ни опропасти .

6

Това е ...

преди 9 години

... плачевният резултат от 25 години дяснолиберален англосаксонски Капитализъм по американски образец, познат днес като Неолиберализъм, който ние въведохме след 1989 година в името на сляпата вяра в Невидимата Ръка на Пазара и неговата чудодейна самолековита сила.

5

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБ - победа !Пъленият геноцид над българите продължава дори и без Дянков .

4

За само 3.5 ...

преди 9 години

... години еднолично "управление" на неконтролируемия хаос в периода август 2009-март 2013 година Борисов разсипа тотално държавата.

3

bau

преди 9 години

Кацнал бръмбар на трънкаи захвана да дрънка дочула го мушица с примряла дущица!

2

БГцялаСегаНазиГледа

преди 9 години

...че според вас .какво се крие зад именуванието ,"демографски срив"..!?...естествено ,взрив и пустош ..мъртвило...на това беше обречена нацията през последните 25 години...но това не е тайна за никого,разбира се !

1

свинаря

преди 9 години

Истината е че България умира и няма какво да се направи,а вината е изцяло на народа