52

БУРОВ

преди 9 години

Много силно се интересувам КОЙ ще прибира парите от посещението на експозицията в Лувъра.... Май франсетата ще са на кяр !

51

до 67

преди 9 години

Людмила Живкова не беше ли комунистка. От ония омразните, които платените *** оплюват непрекъснато.

50

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 9 години

Тази изложба разрушава статуквото на Балканите и съответните РЕЗИДЕНТИ са се задействали. Историята се повтаря, но вече в друго направление.

49

Контратеза!!!

преди 9 години

До АнонименВярно е че българите се гордеят с чужди успехи!А иначе няма град в Света който да не е пропищял от българи!Скоро един даже и Бил Гейтс обра!!!И иначе са невинни-убиха 459 деца в Бенгази,подпалиха и Райхстага,стреляха по Йоан Павел,некакъв Иван-Батето открадна пръстена на Калояна,запалиха гр Солун през 1903 година,убиха в Марсей крал Караджорджевич,депортираха с кръв и насилие 320 000 души,отвлякоха ковчега на мъртвия Чаплин срещу откуп,избиха 213 души в една черква и прочие!Браво!

48

Рали1

преди 9 години

Ние живеем в земя с хилядолетни традиции. Неуловими на пръв поглед нишки ни свързват с миналото и само неговото проучване и опознаване ни ги разкрива. А в зората на това наше минало стоят траките." Проф.Георги Михайлов- "Траките", НБУ

47

Анонимен

преди 9 години

Bulgar I kultura:) nqma takova neshto.

46

Анонимен

преди 9 години

tva lovaru kvo e be ,moge li da go prodadem za dgiliazo.

45

Анонимен

преди 9 години

Българинът много обича да си присвоява чужди заслуги и да се фука с тях по света.Това е част от манталитета. Иначе то е ясно, излезете само по Европа и ще видите, че всеки като чуе българин, бяга далеч.Ако бяхме толкова велики, колкото се пише тук във форума нямаше да сме най-бедната и най-нещастна нация.Но Бай *** най-много от всичко обича де фука и постоянно да изтъква простотията си. Не съм го казал аз, а Алеко Константинов преди повече от 100 години.

44

Анонимен

преди 9 години

Бойко Борисов и Вежди Рашидов пристигат в Лувъра на предварителен оглед. Министър-председателят поглежда пирамидата в двора на музея и възкликва: - Веждичка, глей, глей ква пирамида! - Ква? Никва! Да дойдат тия ми ти французи на площад Гарибалди в София и да видят КТБ ей тва е пирамида!

43

Анонимен

преди 9 години

Веждичката не разбра, че никой не плюе по изложбата. Ама няма как да се правим на слепи за скандала със, забележете, "кукузелите" и за това, че журналисти, пак забележете, от частни медии са били там с платени от данъкоплатците самолетни билети, хотели и командировъчни. Според мен е имало банкет с Веждичката, Божо, Петьо Блъсков и други трезвеници.

42

Анонимен

преди 9 години

Защо сред българското население да няма хора с тракийски корени?Може ли един народ да изчезне яко дим?Това,че е дошъл краха на една цивилизация не означава,че тя е изтрита генетично.Нима българите са изчезнали,след ,като са владени от византийци и турци,векове наред?

41

Анонимен

преди 9 години

VSICKI NATURAKIZIRANI FRENSKI ARAPI POSETIHA IZLOGBATA NA TEHNIAT SANARODNIK--RUSKU EFENDI.

40

Анонимен

преди 9 години

Стига сте спорили бре !Бойко Борисов е пряк наследник на трак от Банкя !А Веждито - на трак от Димитровград, който е пиел по 2 ритона вино за закуска !

39

Анонимен

преди 9 години

Такава ни културата, такъв ни е министъра. Народопоселението по тези места си го припознава като свой.

38

Анонимен

преди 9 години

Когато прабългарите идват на Балканския полуостов и в сегашните земи на България, траките отдавна са били изчезнала цивилизация- какво общо имат тракийските съкровища с българската култура ?

37

Анонимен

преди 9 години

Абе едно 90% от коментиращите тук сте много зле. Когато са живеели траките въобще не е имало нации да не говорим за държави.

36

Анонимен

преди 9 години

Не мога да разбера защо си присвояваме чужда култура и цивилизационни постижения. Какво общо има българска култура с културата на траките ? По същата логика на населяващи дадена територия и Турция, която 5 века е притежавала въпросната територия, може да направи същата изложба. А защо да не се изфукаме, че сме наследници на римляните и Римската империя и тя е българска всъщност- където копнеш в българските земи- все римски крепости изникват?!?! Дори на пъпа на София.

35

Анонимен

преди 9 години

Има понятие "емоционална интелигентност", по тази линия Веждито и неговия Бог - Бойко, са на ниво четвъртокласник.

34

жорналис

преди 9 години

Още като видях "ЛувАра" в заглавието и спрях да чета. От кол и въже почнаха да събират вече. С трици - маймуни.

33

ТРАКИЕЦ

преди 9 години

АСПАРУХ Е ТУРК БЕ КРАТУНЧОВЦИ....... КАКЪВ ПРАДЯДО НА ТРАКИТЕ БИЛ ВИЕ ТРАКИТЕ В КИРГИЗСТАН ЛИ ГИ ПРАТИХТЕ? ОЩЕ МАЛКО И В ПЕКИН ХАХА