13

До 17

преди 9 години

А теб Путин ли те брани?И от кого?Каква заплаха има в момента за България и от кого?

12

До 14

преди 9 години

До zeusЩе ви се на вас- путинофилските мозъци.Русия няма нищо общо с цивилизована Европа. И го доказва по неоспорим начин последната година.

11

Анонимен

преди 9 години

Путин- човекът, който СЪЗДАВА проблеми.

10

zeus

преди 9 години

"Дер Щандарт": Обикновените европейци разбират Русия и се възмущават от САЩ.Европа почва да се събужда и скоро ще отхвърли американските окови, а продажните политици ще висят по дърветата. Само заспалия български народ ще си мълчи с наведена глава по стар навик.

9

Даа

преди 9 години

Западняците пак доста точно са определили нещата! Направо им се чудя понякога как го правят! Явно на нас ни е трудно, заради половиния век комунизъм!

8

...

преди 9 години

Путин показа, че е държавник. Опитаха се да го свалят, за да крадат от Русия, но вместо това го направиха в пъти по-силен. Преди западните мизерии в Украйна Путин беше с 40-50% удобрение сега е с 80%.

7

Анонимен

преди 9 години

Владимир Путин е изключителна личност, която въпреки ОГРОМНАТА власт, с която разполага не е загубил ума си и е останал човек. Слава Богу, че Русия в този момент има такъв лидер! Това е полза за целия свят!

6

до 4

преди 9 години

Тази сутрин на каква дрога сте?.

5

Анонимен

преди 9 години

Василева, напиши нещо положително за Русия. Или по точно нещо истинско.

4

Анонимен

преди 9 години

Такъв човек ни трябва на нас, а не надупени мижитурки като нашите управляващи при това седерасирани.

3

aтaкисть

преди 9 години

Г-н Путин, снимaйте се и вие кaто МaкКейн с лидерa нa ИД или друг известен глaворез, кaсaпи, детеубиец и откровен психопaт тa дa ви хaресaт нaй-нaкрaя всички нaтовци, "демокрaти" плaтени крaсиви пр3дприемaчи и всякaкaвa другa модернa клоaкa нa Обaмa!

2

анонимен

преди 9 години

аз вярвам на путин не може народ който 900 дни обсада на ленинград ядекаптофи не може народ който погна германците при сталинград 42 год и обгради200 000 войници на ген паулус да се предаде на старата европа и на каубоитекоито никога не са имали война на своя територия сащ и англия откриха втория фронт в последния момент като се надяваха на хитлер да успее да ама не и сега нямат работав москва на 9 май там е за 22 милиона от различни национа

1

Анонимен

преди 9 години

Путин пак доказа,че е париот и родолюбец--ФАКТ.