63

Х

преди 9 години

Щом има връзки има само един начин и е показан във филма "ВОРОВШИЛОВСКИЙ СТРЕЛОК"с нашата съдебна система само това е начина.

62

до 71

преди 9 години

До когато престанете, да се мислите, за безсмъртни! Вие и вашите деца! До тогава!

61

И аз съм баща!

преди 9 години

Освен разстрел друго не виждам смисъл... и 100 години да лежи пак ще диша а аз не искам това а в България ще го пуснат защото има пари!!! А докога нашите деца ще умират плащайки нашите грешки? СРАМ ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ ВСИЧКИ!!! БОГ ДА ВИ НАКАЖЕ!!!

60

До 69

преди 9 години

*** не може да знае!

59

До 66

преди 9 години

Ми ако не може да се справите по друг начин, затворете ги! Иначе алтернативата е погребение!Ти кретена няма да го научиш бъди сигурен! Кретена си е ***!

58

Анонимен

преди 9 години

Защо чакате другия да ви пази вас и децата ви? Винаги ще има *** по пътищата, но какъв трябва да си да разчиташ на ***, да пази 6 годишното ти дете по път с натоварвно движение?

57

Анонимен

преди 9 години

Ами да затворим всички деца до 18 годишна възраст в интернати от затворен тип, да мутрите спокойно да си карат с 200км по централните улици ..а и възрастните хора също под ключ ... Лили ....Лилии ...моля те ...

56

до 62

преди 9 години

Нямаше ли да е по-добре да внимаваш и да си пазиш детето?Келфайда като го ликвидираш, детето ти няма да възкръсне!

55

Анонимен

преди 9 години

По подобието на пътища в България карат предимно луди,заради безхаберието на държавните служители. А почти всеки в страната е цар,неспазващ Закона.Неговото погазване е символ на гордост и самочувствие.Ниско културна нация....Бог да прости невинното дете.

54

Лили

преди 9 години

Изобщо не познавам шофьора, но не е нормално дете да бъде оставено на произвола на съдбата по здрач. Родителите трябва да си пазят децата ако наистина ги обичат. Някога наистина карахме колелета до късно но това е ставало в махалата и то на по-голяма възраст. Аз също съм против карането с превишена скорост но мен ме изумява родителската безотговорност в случая, защото в последно време като този шофьор - бол, точно поради тази причина родителите е трябвало да бъдат с момченцето.

53

georgi

преди 9 години

ако аз бях баща на това дете направо щях да го ликвидирам тоя нещасник

52

Анонимен

преди 9 години

6 годишо дете само на улицата с колело...! Разтреляйте бащата, скопете майката, да не създават повече поколение!

51

Анонимен

преди 9 години

Сега ревете! Ако бяхте полагали грижи за детето си щеше да бъде живо и здраво! Сега друг ви е виновен но детето ви го няма!

50

123

преди 9 години

До ЛилиИли сте близка на убиеца,или сте супер тъпо парче!Дано си получи заслуженото този нагъл убиец и дано го застигнат всицки клетви!

49

Анонимен

преди 9 години

Какво е правило 6 годишно дете само на улицата на която минават коли? Баща му за безсмъртно ли го е смятал? Защо никой не задава този въпрос? Защо всички обвинения винаги падат в/у шофьора?

48

до лили

преди 9 години

като дете до 11 вечерта карахме колела и не ни убиваха

47

Невен

преди 9 години

Всички сме виновни, защото ако теглихме по един превантивен бой на всеки който кара бързо или като *** нямаше да се стига до такова нещастие. ЖАЛКО.

46

Анонимен

преди 9 години

Tozi bashta cql jivot shte sujalqva ,4e ne go e dovurshil vednaga.

45

Анонимен

преди 9 години

Живея в Стокхолм ...в жилищните комплекси се кара с 40км, в града с 50 ...а ако минеш с повече от 10 от над 20 разрешени в/у пешеходната пътека ...миже и никога да не си видиш книжката ...не дай си боже да те хванат с алкохол ... Бащата на детето се е изложил малко но , не му е било до убийства ...не искам и да си представям какво е изживял ...лека му пръст на детето

44

Анонимен

преди 9 години

Истинският убиец е държавата и съответно контролните и органи. Няма контрол всеки прави каквото си иска , и тъй като болшинството бългалски народ останал да обитава територията наречена България е изконно *** това е резултата.