99

стари градски

преди 9 години

Хъб Боколина,от тук преминавидях го азио,Боже моййй

98

Priest

преди 9 години

Бързо бегайте за нови опорни точки. Това изявление е равносилно на обявяване на война на ЕС. Поне малко запознати с трендовете в енергетиката, ще ви кажат, че до четири години газът в Азия ще поскъпне няколко пъти, а търсенето дори повече. Това е един от най-лошите сценарии за развитие на Евро икономиката. Остава обречена на скъп руски газ, още по-скъп втечнен газ от САЩ. Тези хора не се шегуват и щом са го казали това, значи 100 пъти са премислили, премерили, преценили. Нещата вървят на лошо...

97

Анонимен

преди 9 години

Споко, ние ще се топлим с обещанията на ЕС и щатите. *** народ, алчни, продажни и *** политици. Дали въобще БГ ще я има след 15-20г.?

96

Анонимен

преди 9 години

А няма да има Турски поток, както няма да има турски АЕЦ построени от руснаци.Ето примерно днес започна строителството на една такава в Турция от "Росатом".А вие си лайте.Песовете си лаят - тръбите си вървят.

95

Анонимен

преди 9 години

Ние станахме място за американски бази, като Косово, всички проекти ни заобикалят. То това явно е била и целта на плана Ран-Ът.

94

ами

преди 9 години

ВСИЧКИ ОКОЛО НАС МИСЛЯТ ЗА СЛЕД 19 ГОДИНА,САМИ НАШИТЕ СЕ ПРАВЯТ НА ИНТЕРЕСНИ,ТАРТЮ,ФОВЦИ,СМЕШНИЦИ,ТЕ СИ ПЛЕТАТ КОШНИЦАТА,САМО НАШИТЕ ЩЕ ПРАВЯТ ПРАЗНИ ХЪБОВЕ.ЩЕ СТАНЕ КАКТО ПЪР.СВ.ВОЙНА,ЗАОБИКОЛЕНА,БЕДНА,МНИТЕЛНА,АМЕРИКАНСКА БАЗА ОТ ГАВРОШОВЦИ.АБЕР ДА ВИ Е, САМОНАДЕЕНИ ПОПЛЮВКОВЦИ.,ФИЛЧЕТА,ГЕЙЧЕТА И ДРУГИ МРАЗЦИ.

93

Опаа!

преди 9 години

Газпромите пак хвърлят пушилка! Само дето забравят една подробност, че някой трябва да иска да им купува газта! Иначе ако искат и до Южна Африка може да си прекарат тръби!Изнудвачи!

92

Анонимен

преди 9 години

Гърция ще бъде наказана с Велика Македония, Велика Албания, български излаз на Бяло море и турска Източна Тракия. Отдавна беше време. Така че газопроводът ще мине покрай Гърция, а те ще си останат с руската база на Пелопонес.

91

до 202

преди 9 години

Как да го осъзнаят като са постоянно дрогирани

90

Анонимен

преди 9 години

Наиграхте ли се господа демократи? Наиграхте се...Сега има да замазвате, замазвате, замазвате... а миризмата как ще я скриете?

89

rustam

преди 9 години

Газта си е руска и тя решава на кой колко и на каква цена да продава колкото до транзита през украйна ще бъде спрян не толкова заради украйна а за това че тръбата е и собственост на сина на байдън или не се сещам но има ам. Пари всичко опира до щатите и русия кой кого а украйна скро може и да я няма хохлите и те *** като българите

88

Анонимен

преди 9 години

До кримски българин---защото имат договори-просто е.

87

кримски българин

преди 9 години

Абе защо чак 2019г? Не може ли другия месец?Само обещават..ха..ха

86

Комунизмът победи

преди 9 години

Китайският комунизъм победи. Мейд ин Чайна, Народна република Китай. САЩ имат за партньор комунистически Китай, там си правят айфоните и сандалите и всички американски ***.

85

Всичко е комунистичч

преди 9 години

Комунистите лаптопите изграждат, комсомолците след тях вървят. Мейд ин Народна република Китай.

84

Анонимен

преди 9 години

"Кво не можеш да разбереш - за разлика от нас Гърция има суверенитет."................гърция ще има газопровод кога цъфнат налъмите, защото в Европа закона значи закон, комунист ***, ... а вместо газопровод скоро гърция ще има фалит благодарение на Ципрас червения комунист, това е което ти не можеш да разбереш, селянин червен !

83

Анонимен

преди 9 години

Националните гербопредатели предизвикаха трета национална енергийна катастрофа.

82

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБ - Гражданите за Енергийно Разбиване на България успяха да разорят енергийната система. Сега тръбите на Булгаргаз може да отидат за скрап, както тръбите на "Напоителни системи".

81

Анонимен

преди 9 години

Не мога да разбера как Русия очаква да премине с новия газопровод в ЕС? Правилата са еднакви на всяка една граница, без значение дали опира с Гърция, България или Румъния.

80

Анонимен

преди 9 години

Россия несет прямую военную угрозу европейской безопасности. Что заставило министров обороны страны Северной Европы принять столь жесткий меморандум