26

ЛУД

преди 9 години

До АнонименДа ама ми изтриха коментара. Неудобен бил. Какво лошо съм казал - че народа не приема НАТО ама никой не го пита...

25

Анонимен

преди 9 години

А как ЕС не е под напрежение, когато Меркел и Оланд ходят в Русия?

24

ИЗ СИРИ СА

преди 9 години

14. Глупости ражда тъпата ти кратуна, пълна с долнопробно узо.

23

Анонимен

преди 9 години

23 ягодата той дане е Гоце

22

кк

преди 9 години

"Евросъюзът следи с напрежение визитата в Москва"Защо, бе, хора! В кой век живеем?Защо да не си в добри отношения и с Брюксел, и с Москва?Що за измислена демокрация!!!!!

21

Анонимен

преди 9 години

До КейнБългарската държава е създадена точно от хора като Стасмболов и Захари Стоянов.Руската империя леко се облажила от нашето освободително движение и толкова.

20

Анонимен

преди 9 години

17 Захари Стоянов -диктатор Боже до какво води неграмотносттаОдисей 1

19

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 16, Вазов е бил Русофил до Балканските войни, в което вижда ролята на Русия. Той и Драган Цанков е русофил, но произнася прословутата фраза- Не ви щем ни меда ни жилото.Участието на руски войници на страната на Румъния и срещу България, както и това, че руски кораби потапят целия ни варненски флот, без дори да е излязъл от пристанището отрезвява доста от почитателите на Русия, а Вазов пише едно унищожително стихотворение срещу Русия.

18

Яго

преди 9 години

Е колко жалко че нашият Плевел никога няма да отиде в Москва. Никога няма да защити интересите на България и никога няма да бъде пич.

17

Анонимен

преди 9 години

"Възторженият русофил" Вазов е пар екселанс ***, несведущ в житейските дела.Между другото на стари години му е просветнало, че руснаците са едни обикновени империалисти

16

Божо

преди 9 години

Хвалете си дребосъка , обаче не плюйте по Родината си , червени ***!!! Достойно било поведението на ципрас !!! Да дойдеш на власт с безкрайни лъжи, а след това да предаваш организация , на която си член , това достойно ли е !!! От друга страна достойно ли е да обещаваш пари на някого, като знаеш , че този някой не връща пари ???? Браво на питун , достоен е за възхищение от всеки , който няма достойнство !!!

15

Анонимен

преди 9 години

По коварно и продажно племе от византийците няма. И тоя Ципрас ли е, какъв не заная го доказва. В Европа никой не обича гърците.

14

Кейн

преди 9 години

До 12-като гледам как си ги наредил и вече е ясно колко информирано си зомбиран-Захари Стоянов и Стефан Стамболов,две доста спорни и безспорно диктаторски исторически фигури в българския политически живот, наистина имат русофобски забежки,въпреки че стават държавници на създадена от руски щикове и кръв държава,но къде, чорт возми ,слагаш с тях Великият Вазов,убеден, възторжен русофил и патриот,жертва на стамболовите репресии

13

Анонимен

преди 9 години

До 12.Вазов е русофил,написал кат Русия няма тъй могъща на света......Не го цитирайте,имате си своите съвременни патриоти,които никога не са си сменяли убежденията-Иво Инджев,Огнян Минчев,Александър Йорданов,Росен Плевнелиев,Николай Младенов

12

Шоп

преди 9 години

Хм..гръцкио министер на одбраната се казва Пано Каменов.

11

Анонимен

преди 9 години

"Византийски комунист" ахахахха боже какви глупости ви раждат главите...

10

ИЗ СИРИ СА

преди 9 години

До смешния 5, който би трябвало да пише по русски. А това, което прави Цапрас, какво е, бе ***? Не е ли предателство и робско поведение? Само че гърците няма да търпят дълго глупостите на този византийски комунист и до края на годината май пак ще ходят на избори.

9

Анонимен

преди 9 години

До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !Абе, като си написал да живее Русия, защо си сложил и българското знаме да го цапаш?Колко е "братска" Русия можеш да прочетеш от Захари Стоянов, Вазов, Стамболов и останалите патриоти и строители на държавата, която си готов да предадеш. Можеш да прочетеш и изказванията на Берлинския конгрес, както и кой е бил против Съединението. Можеш да разбереш и сумата, която Русия предявява към България като цена за "освобождението". Само не знам в рубли или в долари ви плащат.

8

Божо

преди 9 години

До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !Никой не уважава тези , които не си връщат дълговете и тези, които нападат съседи и крадат съседни територии !!! Никой не уважава ***, които блеят от умиление към чужди диктатори и плюят собствената си Родина !!!!

7

Анонимен

преди 9 години

"Отношенията на ЕС с Русия все още остават хладно"Май не само ЕС ами и журналята са под "напрежение" :D