20

Анонимен

преди 9 години

Странджо, а чувал ли си гръцкия президент да бълва такива глупости по адрес на Русия? Заради нашите *** ще плащаме най скъпата газ в света.

19

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

До СТЕФАНОС НИКОЛАСИмаш право да ни мразиш, не ти се сърдим... - много бой сте яли от нас...

18

blah, blah

преди 9 години

сформиращата се коалиция право опити да получи финансиране от НЛО, тъй като парите на всички участници са кът. От НЛО им обещали, че въпросът им се урежда, говорили са, казали "инш Аллах"

17

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Русофили видяхте ли отношението на *** към византийците... - още не са почнали проекта и веднага им предлагат поевтиняване на цената, въпреки, че за тях поначало си беше ниска, предлагат им и други отстъпки за транзита, изгодни заеми и т.н., а нас братската, славянска държава ни клатеха яко...

16

СТЕФАНОС НИКОЛАС

преди 9 години

Гърция започва открита война с Германия и с неиния пудел Булкария.ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ МНОГО ЗА НАС ГЪРЦИТЕ..ВРАГОВЕ НА ГЪРЦИЯ !!ДАНЪКА ЩЕ СТАНЕ 50 ПРОКЕНТА , ЗА ВСЯКА СДЕЛКА И СТОКА ОТ БУЛКАРИЯ.

15

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Помислете малко и вижте фактите... - ние и сега плащаме най-скъпата газ в света, когато беше в ход проекта "Южен поток" и дума не се отваряше за поевтиняване на цената, за транзитните такси и други привилегии... - откъдето и да мине тая тръба от това повече няма как да дигнат цената, защото ни просто ще я откажем... - така, че не съжалявайте за потоПа и далеч от ***...

14

Даниел

преди 9 години

Тия не разбраха ли, че "Газпром" няма пари ни за "Южен поток", ни за "Турски поток", а просто правят сондажи. Ако имаха пари, досега да са го построили вече.

13

Nqkoj

преди 9 години

Е той Странджата нарочно пише *** - идва от "руша" ;)

12

333

преди 9 години

трудна работа

11

Анонимен

преди 9 години

След 15 години работа "на галерата", притиснат отвсякъде, 65-годишният кремльовски лилипут няма как да не почне да се дъни.

10

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

До ПешкоЗадължително условие, когато Русия прави бизнес с България е да ни мачка, да ни унижава и експлоатира... - те така си го чувстват като природна даденост, а и комунистите подаваха яко...

9

Анонимен

преди 9 години

Този газоповод само ще разори по-бързо Газпром. А за Българиягаз винаги ще има - въпрос на 50 км интерконектор. И няма да е нужно да се набутваме 4 млрд евро за ЮП. Между друготоцената на газа вече пада. В момента Путин прави глупости от отчаяние.

8

Анонимен

преди 9 години

Тоя Брюксел да няма печатница за пари, това е едно бюрократично -туморно образование, което живее от парите на европейския данъкоплатец и само манипулативно разпределя вноските на държавите.членки. И а какви пари на ЕС става дума за Турция, Сърбия, Македония и Австрия. Всичко е за да се запази монопола на Германия и влиянеот на САЩ за сметка на просперираща Европа.

7

Пешко

преди 9 години

Някой да знае каква щеше да бъде отстъпката в цената на газта за България, щото аз не помня да е имало такива преговори, докато и при турците, и при гърците такава се обсъжда на първо място

6

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Откъдето и да мине тръбата... - дали потоПът ще е турски, гръцки, сръбси - в крайна сметка стига до ЕС, а там има железни правила, с които *** трябва да се съобразяват...

5

Анонимен

преди 9 години

***. А "Северен поток" може. Долни лицемери и манипулатори.

4

Tina

преди 9 години

Прави се всичко възможно България да бъде изолирана и да затъне в още по-голяма мизерия и бедност, което води до още по-голяма зависимост...Което ме подсеща:Направихте ли вече сутрешния поклон към цар-Тиква и везирите-реформатори, евроатлантически патки?...

3

Румбо

преди 9 години

Пари има бол и бол,ама трябва да се докаже,че проектът е печеливш!Китайците се чудят къде да си вложат парите,но няма да го направят без изгода!

2

Momo

преди 9 години

Нещо не разбирам.Гърция е член на ЕС. Следователно проекта трябва да е според правилата на ЕС.Гърция е фалирала на практика и няма пари, за такива грандиозни проекти.Значи ли това, че за едни може, а за други не?

1

KU-KU-RIGUUU

преди 9 години

OTSTAPKATA OT10% SHTE YA ZAPLATI BALGARIA