44

да бе

преди 9 години

Статията и снимките са пълна измишльотина!

43

Енкиду

преди 9 години

Аятоласите явно въведоха бурката за да вдигнат раждаемостта иначе а си я свалила а съм избегал

42

Ястреб Велики

преди 9 години

До АнтисоросоидПроверих. Ето какво излезе "Turk - An adjective referring to someone who is extremely brave. It is a common slang term used in some parts of West Coast. This term is derived from the name of a tribe, turks, which ruled asia and europe between 1400s and 1800s(the USA of old ages)"Е, какво сега?? ;-)))

41

Ястреб Велики

преди 9 години

До АнтисоросоидВиждам, че си много добре запознат с "анадолските традиции"! ;-))Хайде, не се притеснявай, излплюй камъчето! :-))))

40

Анонимен

преди 9 години

Абе всеки обича вълничките като клати!Все пак има мощ,вкарване,изкарване,мазно,хубаво,кеф...:)

39

Анонимен

преди 9 години

Който не се е качил на голяма жена нищо не е разбрал!И аз така си мислех преди обаче свинското краче знае какво иска!Дълбока месеста хубава поемаща смазана .утка!Желание без край,стига да можеш още!Заслужава си,но и тя трябва да го иска и най-главното да хапне обилно преди това!

38

Тео

преди 9 години

Като цяло в арабският свят пълните жени са на почит. Силно се съмнявам, че в ОАЕ, Ирак, Кувейт и прочее е различно. Статията е написана някак си, тенденциозно. За арабите пълните жени са символ на плодородието. Хората не са правили изследвания как наднорменото тегло влияе на здравето. Няма смисъл да се смеем, защото, когато се поразровим в историята и прочетем за Венерата от Вилендорф ни става ясно, че и ние не сме били много по-различни на определен етап от развитието ни.

37

Анонимен

преди 9 години

Около коя от вашите жени майка ви е разсипвала захар?Какво знаете вие за пустинята и желанието да имаш жена?Колко струва това а?!

36

Burg

преди 9 години

Това са "жени" за Смел Майстор! Само да си беше избрал друго хоби, а не фотографията.С хубава жена, всеки може, но вдигнеш самолета пред такъв екземпляр...Всъщност това обяснява факта, че и до днес в Анадола не харесват белерини без м***де- с малко крем "Ибрахим" и олабват жилата. Не знам защо цивилизацията се е родила по тези земи, но разбирам защо е избягала.

35

Анонимен

преди 9 години

Е видяхте ли се?!Пустиня нямате и сте станали взискателни!Какво са едни мустаци?Обаче има цепка!

34

да да

преди 9 години

Как нито една да не прилича на жена, а всички като чичковци.

33

?!?

преди 9 години

Тука пак *** и пропаганда ви е в главата. Прочетохте ли, че руски фотограф е правил снимките и сайтът също е руски? Все повече се убеждавам, че ви плащат за про-руски коментари независимо от статията.

32

Анонимен

преди 9 години

До Рашо КурбанджиевВиаграта няма да помогне. То това на снимките са си мъже.

31

Рашо Курбанджиев

преди 9 години

KO,НЕ?Колко блистера Виагра ще трябват в днешно време за такава....''Вълна рунтава и гъста,от чатала чак до кръста"?

30

Анонимен

преди 9 години

Който не е орал на голяма нива нищо не знае за секса,живота и наследството!Най-хубави са пълните жени и най-верни!Най-красивите деца раждат и най-умните!И най-са им путести п утките!Хубави!

29

Анонимен

преди 9 години

Dnes.bg не спряха да четат и превеждат руски сайтове! А това е единствената правдободобна статия от руски източник от 2 години насам.

28

Анонимен

преди 9 години

Всичко може да се подложи на съмнение, но не и любимата жена - Несравнимата (Анис ал-Долех). Тя е една от най-страховитите от съвременна, наша гледна точка. Детето, което държи на скута си, много прилича на нея.Затова си правя извод, че или наистина по онова време вкусовете са били такива, или самият шах е предпочитал грубовати женища, които приличат на мъже. Такива има сред всеки народ, а като поживее в царски харем, където лакомствата са бол, а дебеланите са на почит, тя ще наедрее още повече

27

Анонимен

преди 9 години

Днес в Иран вкусовете може да са съвсем други, затова и харесваните жени там да са много по-различни от тези чудилища на снимките, а онези, които не са много хубави, сигурно се стараят да приличат на тези, които са харесвани.И на мен много от сниманите ми приличат повече на мъже. Но преди да се усъмним, нека си припомним нашите стари градски песни, в които се говори за красавици "с вежди сключенички".Припомнете си критериите за хубост по време на Луи ХIV - жени с ДЕБЕЛИ крака и ДЕБЕЛИ вежди.

26

ПорЦелан

преди 9 години

А бе това е (пра?)дядото на Реджеп Иведик! Какви жени? Няма жива жена на снимката.

25

Грешиш, 30

преди 9 години

Някои жени имат "мустаци" заради хормонални нарушения, но дори и те раждат.Окосмяването на краката, подмишниците и гениталиите е различно при всяка жена - това е генетично заложено. Има настина "копринени" жени с много леко и светло окосмяване, като праскови, а краката им са гладки или много леко и нежно окосмени. Такива ней-често са естествените блондинки. Други са по-космати.Тези от снимките по-горе са си страшнички, но от наша гледна точка.Доколкото знам, в Анадола и днес се котират такива