40

rusnak

преди 9 години

Демек, първобитното се връща към ***?

39

КауБойко

преди 9 години

българина не заслужава образование и здравеопазване - това да не ви е комунизъм. Който има пари - ще го лекуваме, който няма да мре. Освен ако не е бежанец или малцинство - тогава може. Айде махайте се, да не се обадя в полицията да ви изпонарестуват всичките, за гдето нарушавате демократичните устои с комунистическите си претенции...Прочети още на: dnes.bg/health/2015/04/06/bolnici-na-bunt-sreshtu-limitite-na-lechenie.259632#comment-newest

38

!!!! 40

преди 9 години

Изчерпателно, синтезирано и точно! Коментар с КПД - 150 %!

37

политолог

преди 9 години

Другаре , хайде тази година полупроводници , а догодина цели проводници . Ще ви построим детски градини , ако нямате деца партията ще ви направи Хахахаха..... Сетихте се това са думи на правешкия овчар Тодор Живков . Сега неговите наследници имат претенции към Борисов и ГЕРБ . Просто щеше да е смешно , ако не е тъжно .

36

Анонимен

преди 9 години

Има ли още останали ***, които да гласуват за гроб ?

35

До 41

преди 9 години

Направо купуваме 2-3 медии да ни боготворят докато си чешем топките някъде по островите :) Казвам ти този народ е златен :) Казваш му 2-3 лафа и забравя че го погребват жив ....втълпяваш му по медиите едно и също и той ще целува ръката на дявола , като си мисли че целува бог !

34

ТВ

преди 9 години

Водещите към Валери Симеонов: - Не ви ли обижда изказването на г-н Борисов, че трудно се оре с чужди коне? Последва нервен отговор от г-н Скат: - Той себе си ли има за кон!? Нека се благодари, че и коне има! Иначе ще трябва да блъска с мотиката, та да му дойде акъла в голямата глава!

33

Мамбата

преди 9 години

До ХХХВкюючи ме е отбора :) Ще дадеме няколко милиона по медийте да ни тачат и любат, да напишат изгладнелите писатели и певци песни и оди за нас. 100 милрд. дълг ще го делнеме по Бора-бора и ще си жиевееме живота. Това е успешната формула за управление в БГ. Брей че лесно се лъжат ТЪПИТЕ хора :)

32

До 33-34

преди 9 години

Тикво ....ти ли си ? Орешарски бандит ? Не знам да е поръчвал убийства докато при теб това е публична тайна ! ....чакъра и изстреляните по него 10-15 противотанкови снаряда ?

31

Анонимен

преди 9 години

ДО 24---------- НА ВОЕННИ БАЗИ НЕ СЕ СТРОИ НИЩО, КАМО ЛИ ЯДРЕННИ ЦЕНТРАЛИ. ТОВА Е ВОЕНЕН ПОЛИГОН .

30

Анонимен

преди 9 години

В началото на втория мандат си помислих,че най-после ПРите му са му набили в тъпата кратуна как да се държи пред обществото,но той отново започна да се държи естествено.Човек,който нарича Бог "началника"човек,който се мисли за Богопомазан,Богоизбран,един *** повярвал си,че е недосегаем.Човек,който с просташко-веселяшки хумор забавлява подчинените си и простолюдието.Човек,който крещи и вика на депутатите и журналистите,когато не е неговото.Но в крайна сметка всички ние сме виновни.

29

Pobeda

преди 9 години

Da go izrinem ot vlastta, kato purviq mandat :)

28

член на БКП-БСП

преди 9 години

Попитали червения *** от 28 защо си толкова елементарен , а той отговорил- В нашата партия БКП-БСП не можеш да си образован повече от трети клас , защото това ни завеща нашия любимец Тодор Живков . При това положение толкова си можем .

27

ГОСПОДИ, ЧУЙ НИ

преди 9 години

БЯХМЕ СПОМЕНАЛИ ПРЕДИ 2-3 МЕСЕЦА, ЧЕ ВЪЛКА КОЗИНАТА СИ МЕНИ, НО НРАВА СИ НЕ. тАКА Е И С БОРИСОВ. НЕ МОЖАХ ДА РАЗБЕРА КОГА ОТРЯЗА ЛЕНТИЧКАТА , КАТО ОТКРИ НОВАТА АМЕРИКАНСКА ВОЕННА БАЗА, НАРЕЧЕНА БЪЛГАРИ ЗАЩОТО БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ Е ТАКАВА. НЕ ЗНАЯ ОЩЕ БОЙКО БОРИСОВ ОЩЕ ЛИ ИЗПЪЛНЯВА ФУНКЦИИТЕ НА ПРЕМИЕР, ПЛЕВНЕЛИЕВ ОЩЕ ИМА ЛИ ПРАВАТАТА КАТО ПРЕЗИДЕНТ ИЛИ И ТЯХ ПРЕОТСТЪПИХА НА АМЕРИКАНЦИТЕ. УСПОКОЯВАМЕ С 07АМО ТОВА,ЧЕ " НАЧАЛНИКА" НА БОРИСОВ СКИ ЗНАЕ РАБОТАТА. ТОЙ ЗАБАВЯ, НО НЕ ЗАБРАВЯ.

26

Анонимен

преди 9 години

До 26 ХХЗаема който взеха Боко и компания е 16 милиарда при сегашния курс на еврото който е абсолютно нереален. Когато борда падне и еврото отиде към действителния си курс- 7-8 лева- изведнъж ще се окажем с 50-60 милиарден дълг. С лихвите- още повече.

25

до 24

преди 9 години

МИ нали нещете американски реактор ? Ся кво правиш бизнес с американски компании и си "***" или там квито думички ползвате вие платените агенти на Русия под шапката на Атака и БСП. Като не правиш бизнес с американски компании пак лоши? Вие ще решите ли какво искате в крайна сметка?

24

Анонимен

преди 9 години

Между другото статията е доста добре написана - ако е авторска браво! Дано повече статий правите базирани на анализи и дано са колкото се може по-неутрални. Дори и да е преписана пак е нещо.

23

<><>

преди 9 години

Попитали Б.Б. ..Г-н Б. за какво похарчихте 16 милиарда заем , че не ви останаха повече от 0.5 % за да ремонтирате магистралите ?Б.Б.: Това щъркели ли са ?

22

ХХХ

преди 9 години

Ако съм на Б.Б. ще се ориентирам веднагически за 2-ри заем от рода на 10-20 милиарда .....предтекста "не можахме да запълним дупките от предното правителство" .....това Българина е златен народ :) аз ако съм ще се боря и за 50 милиона заем нали пак с заплахи че държавата ще се срине , че ще подам оставка , че ще продам държавата ако не приемат заема :) и изтегля ли го вече ще мисля за сайшелите или бора бора нещо по така ....той народа пак ще ми се кефи като кажа някой селски лаф :)

21

Анонимен

преди 9 години

Най-разпространената лъжа на злото е, че воюва със злото и затова не изглежда така добро.