11

питане

преди 9 години

До АнонименИ как ще разбереш дали някаква млада жена е *** ,или пътничка?

10

Анонимен

преди 9 години

Изречението не е граматически издържано!

9

Анонимен

преди 9 години

Не пипайте гарата! Това е най-реалистичният декор за постапокалиптични и хорър филми. Догодина ще идват да снимат там филма по Метро 2033 - Последна светлина. Режисьорите са искали да снимат в Чернобил, но поради обтегнатите отношения с Рашъ са избрали централна гара и уникалните и подлези.

8

oт Сидни Ав$тралия

преди 9 години

Вижте африканцитеВ гугъл ърт отворете адрес4 Tudhope Ave, JohannesburgОбикновен жилищен квартал в Африка На street view се разходете по улицата, се едно е БГРазходете се на съседната пресечка34 Olivia Rd, Johannesburgкарат коли кат вас, вижте белия блокАпартамент в него струва 35к евро. А наема е 400 лв. (R 2758 африкански ранда), вижте обявата пишете в гугал0.5 Bedroom Apartment Berea R 2 758Кажете сега вие къде живеете? Същите цени, същите наеми, карате същите "каляски", същото гето?

7

Анонимен

преди 9 години

Снимки от ремонта на гарата: skyscrapercity/showthread.php?t=1502851&page=102Скоро ще е като нова

6

makedon

преди 9 години

E a kaaj e baj Toso da ja sredi Bugarija. Ovie novi kapitalisti -demokrati i stari kapitalisti - komunjari ja ispostraa.

5

гарата я ремонтират

преди 9 години

Статията и писанията са безмислен хейт. В момента се извършва огромен ремонт на гарата. Всичко се ремонтира-перони, самата гара. Гарата е строителна площадка. как да изглежда строителна площадка-няма как да е като завършена сграда. Трябваше да покажете вече завършените перони. разликата е огромна, в сравнение с каквото беше преди. Хаайде-да разкажете за ремонта-добре, но да пишете, колко е грозна строителна площадка-каквато е цялата гара заради ремонта-е безумие.

4

Любо

преди 9 години

Майка ми държеше най-оборотния цветарски магазин на тогавашната ротонда.Принудиха я да го затвори заради уж предстоящ ремонт...Така като гледам 15 години по късно , промяна няма особена , само развалиха бизнесите на хората :)

3

Борисов

преди 9 години

Почвам я, искам нова лентичка да срежа!!! :)

2

Анонимен

преди 9 години

по добре оправете улиците, по тях си трошим колите ние, дето ви плащаме ДДС върху горивото и авточастите, пътен данък, винетки, екотакси, и пр. с влак не пътуват нормалните данъкоплатци

1

Анонимен

преди 9 години

Няма по-***, воняща на урина и отвратителна гара в цяла Европа. Обиколил съм ги всичките. И това на 1.5 км от Идеалния център на Европейската ни столица и европейският градостроител Борисов и послушницата му Фандъкова. Няма такъв срам.