43

Astarot

преди 9 години

Най-стиснатите с най-големите претенции. Честито!

42

Анонимен

преди 9 години

НЕ ГИ ИСКАМЕ в България!Само проблеми могат да ни донесат.

41

antiES

преди 9 години

и кво ся?преди някоя и друга година-учи английски,после учи руски,сега ред на иврит,баси полиглоти станахме

40

ахмед

преди 9 години

Така както върви и няма туристи ще паднат апартаменчетата край морето,стига са надували цените изкуствено един път и на нас да ни е хубаво!

39

Анонимен

преди 9 години

За протокола днес видях първите чуждестранни туристи за сезона в моя град и бяха или руснаци, или хора от някоя друга бивша съветска република. Не се връзвайте на медиите, проблемите с туризма у нас идват от другаде и си имат име наричат се мутроселяния. Другото са опити да се спре водата по пътя й.

38

Венелин

преди 9 години

Като оставим приказките настрана, увеличението от 12% е 6000 човека повече от Израел. Което значи, че 6000 израелци заместват 120 000 (или повече) руснаци. Смях.

37

Анонимен

преди 9 години

Цивилизован народ,направил от пустинята Рай.Едни други от алкохола направиха от Рая ,северна пустиня.

36

Анонимен

преди 9 години

Дано тази новина да е партенка! Защото като се замисли човек какво може да стои ЗАД всичко това - от целенасоченото изгонване на руснаците до масовото допускане на израелците... Бррр...

35

Анонимен

преди 9 години

Израелци сменят руснаците по морето това лятоРумънци идват за Великден по Северното Черноморие------Абе, направо пишете, че "Марсианци сменят руснаците по морето това лятоОт други галактики идват за Великден по Северното Черноморие"Така ефекта ще е още по-голям, от глупостите, които ни обявявате тука, за да ни будалкате...Я отворете картата и вижте Русия, а после вземете лупата и търсете Израел. Стана ли ви ясно, че ще сменяте кон за кокошка?Никой не ще на бетон и да го мамят и обират.

34

Анонимен

преди 9 години

Израелски турист нищо добро освен за казината.

33

Льольо

преди 9 години

Значи... нашествие от камикадзета... ще има.... лятото.... не ми се мисли...

32

Анонимен

преди 9 години

Pisha I pla4a ,zadeto " bratushkite " nyama da doidat v Bulgaria.

31

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 55Ма те отдавна идват даже от турция обещали още поне 10 - 20 000 още да изпратят ( толкова щяло да им хареса , че няма даги пуснат обратно) .

30

Анонимен

преди 9 години

Номер 55, вярно не са само руснаците на този свят, но руснаците са едни от малкото, които могат да получават ТАКАВА услуга като нашата и не правят проблеми, а да си карат почивката, че и пак да идват... Но и тяхното великоруско търпение явно има граници и край. Да видим кои ще са следващите мазохисти. Със сигурност обаче - няма да са израелците.

29

Анонимен

преди 9 години

Както се казва "пилците се броят на есен".Колко по-добре щеше да звучи "Българи тотално замениха ниско бюджетните и социално слабите чуждестранни туристи и вече резервираха повечето места по черноморските ни курорти.А в края на зимния сезон над 60% от зимните курорти са заети от наши граждани и ученически групи от текущата ваканция и великденските празници".А то какво,българите предпочитат да почиват и празнуват в Гърция или Турция,даже и в Сърбия.Някакъв тенденциозен оптимизъм се насажда,но хотелиерите и местните от черноморието са силно притеснени за летния сезон.

28

Анонимен

преди 9 години

ландия отвъд океана се пренася в нашата изстрадала БГ. Пак ще фалирате гадни мутри по морето защото израелците стотинката цепят.

27

Анонимен

преди 9 години

,,Над 100 000 израелци се очакват в морските ни курорти през това лято, обяви почетният консул на Израел в Бургас Орлин Мандов." . Алоуууу намали малко , чи нема толкоз полисия да пазим бе .

26

.

преди 9 години

Глупости!След като управляващите удобно се надупиха на запад, няма кой да им обърше задниците.

25

на верен път

преди 9 години

Ивицата газа е вече тук. Урааа няма слънчев бряг има евреи и араби

24

Анонимен

преди 9 години

израелец-турист, е не звучи като израелец-миньор, ама на малките хора в бранша /готвачи,келнери,камериерки,поддръжка/ им се изправят косите, само като чуят - израелци!