215

Анонимен

преди 9 години

Треперете ***.

214

тими

преди 9 години

Престанете да се напъвате кой е по-умен, русофили, американофили. Борба за влияние. Зло сме видели от едните и другите. Мислите,че САЩ са тук загрижени за нас, защитават техните интереси. Същото като войните в Ирак и Либия. Там петрол, тук геостратегическо място

213

Райна

преди 9 години

Eй маамустара, пак некадърно управление поставя България на губещата страна в конфликт, в който не би трябвало да се меси въобще. Как не се научи тоз народ да ги пере с мотиката през глезените тези политици, дето не просто са вредни, а са направо смъртоносни за него?! Как, при толкова свободнодостъпна информация, е възможно да вземаш грешната страна и да залагаш на куция кон??? Цяла Европа (само Полша е изключение. За сега!) обръща гръб на Вашингтон, само тъпият *** не...???

212

Пешо

преди 9 години

До Станой от Ахелой--299;След ДЕВЕТИ русия ни изкомандва да снемем от въоръжение първокласна немска техника и да закупим техните РЪЖДИ.

211

Пешо

преди 9 години

До Анонимен--297;Русия я бихме по време на ПСВ. Русия който я прекара я бие като магаре на чужди снопи.

210

Анонимен

преди 9 години

Добре, за техниката разбрахме , а памперсите кога ще докарат !?!?!?

209

Пешо

преди 9 години

До Щирлиц--301 Окупацията на Червената армия ни струва 140 милиарда лв. При Бюджет 48 милиарда през 1945--46 г отделяхме 26 милиарда за издръжка на " освободителката" Преди Да дойдат руснаците нашенци ходеха с КЖУСИ и ШУБИ. Руснаците ни донесоха ватенки.Нашенци ги нарекоха "ОСВОБОДИТЕЛКИ"

208

Пешо

преди 9 години

До Ъц--288; Абе някой казвал ли ти е колко си неграмотен. В Б--я имаше 2 ЯДРЕНИ бази. Едната беше до боровец. Армията ни беше до 190 000 за да брани руските интереси. Сега отделяме под 1%от бюджета а при соца над 20%.. Я марш в Русия.

207

Щирлиц

преди 9 години

До Станой от АхелойДа,червената армия беше гарант на нац. ни сигурност.

206

Пешо

преди 9 години

До Анонимен--281;Руската войская която преминава Р. Дунав е 185 000 войника , а пък дала 200 000 жертви.Според руските историци жертвите им са 22 391. Българските са около 40 000. Нашите опълченци и малкия руски отряд спряха Сюлейман. Те спасиха Б--я , Русия и Руската армия от ПОЗОР. Защо Русия не ни е благодарна? Заради некадърникйа Гурко в Стара Загора турците изклаха 14--20 000 човека.Гурко чакаше турците при Хаинбоаз а те минаха през Шипка.

205

zdr

преди 9 години

Ако докарат още малко желязо,ще можем да отворим отново Кремиковци и ЦСКА ще успее да си плати лиценза!

204

Анонимен

преди 9 години

ПОМНИТЕ ЛИ КАК ФАШИСТКА БЪЛГАРИЯ ОБЯВИ ВОЙНА НА АНГЛИЯ И ХАМЕРИКА? КОИТО СА ЧЕЛИ ИСТОРИЯТА ЗНАЯТ КАКВИ СА ПОСЛЕДСТВИЯТА ЗА БЪЛГАРИЯ ОТ ТАЗИ СИМВОЛИЧНО ОБЯВЕНА ВОЙНА. А СЕГА ЗАПОМНЕТЕ И АКО ОЦЕЛЕЕТЕ ЩЕ РАЗКАЗВАТЕ НА ВНУЦИТЕ СИ И ПРАВНУЦИТЕ СИ КАК КАПИТАЛИСТИЧЕСКИТЕ ВИ УПРАВНИЦИ ОТ ЕВРОГЕЙСКИЯТ СЪЮЗ ИМ УНИЩОЖИХА ДЪРЖАВАТА НА ДЕДИТЕ ИМ КОИТО СА Я БРАНИЛИ С КРЪВТА СИ. И НЕ СЕ СЪРДЕТЕ НА РУСНАЦИТЕ АКО ВИ ПОДПУКАТ С ШАМАРИТЕ. ЗАЩОТО НА ВОЙНА Е КАТО НА ВОЙНА. ПО МЛАДИТЕ ВОЙНАТА Я ЗНАЯТ САМО ОТ ФИЛМИТЕ.

203

Анонимен

преди 9 години

Щели да минават през Русе, там Оргхим даги бядиса в бяло или синьо и от там за Одеса.

202

ukrainec

преди 9 години

Радост за очите са тез Щатски машини.Същевременно обаче буди тревога факта,че са много малко на брой и малко са Щатските войни.Това е несъразмерно със зловещата рашистка заплаха надвиснала над България,имайки пред вид тежкото обсесивно състояние на кремълското джудже.НАТО има ли пред вид,че ще трябва да се справяме и с путиноидната пета колона ?

201

Анонимен

преди 9 години

Мале мале колко храблри българки ще имат да воюват в тези машини!!

200

Окото

преди 9 години

Аз като ги гледам тези машини не са за военни действия, а за полицейски действия. Пишета кацнаха. А кога ще отлетят за Украйна.

199

Анонимен

преди 9 години

Ох горките Русофилчета, пищат на умряло.Няма вече гюведж от партията майкаааа, сега има само килата майкааа ХАхАхАх.Русофилиииии яд ли ви е а? За 300 коментара колко парички ще лапнете от другаря диктатор ***? Пропагандата е очевадна ама е на толкова ниско ниво, че само *** биха повярвали на драсканиците на организираните червени червейчета.Мед ми капе от душата само да гледам как се гърчите от яд, че сме със запада и НАТО :)))))))))))))))))))

198

Анонимен

преди 9 години

F15-C има потвърдени 34 победи над вражески иракски самолети повремето на войната в залива през 91-ва - 5 самолета МИГ-29, Два МИГ-25, Осем МИГ-23, два Миг-21, два СУ-25, Четири Су-22, един СУ-7, Шест Мираж F1 един товарен ИЛ-76 2 хеликоптера и т.н. 1999г. повреме на войната в Югославия свалят американските F15-C свалят 4 МИГ-29 изтребитяла на Сръбската армия.Доста добри примери, колко струват руските самолети и как се представят в директен сблъсък с американските.

197

до 285

преди 9 години

Ако погледнем руската армия повечето им техника е отпреди 40-50 години. Ти си тръгнал на американската техника да се присмиваш, като тези бронирани машини в зависимост от оборудването, могат да са способни на бой какво в градска среда, така и срещу танкове и т.н.А за F15 няма какво да говорим, доказан самолет в много битки за разлика от руските, които са сваляли самолет само във вътрешно бившо СССР-ски войни. Да не говорим, че има модерни версии на F15, ама ти от къде да знаеш?

196

Анонимен

преди 9 години

Интересно, като вземат да се връщат танковете, от гара Русе на къде ли ще тръгнат?