31

Горкия той

преди 9 години

Горкият.... интересно кой ли е ял омарите? Най-вероятно стюардеските. Той на хляб и вода кара... като светец е. И защо не е спрял крана през предишните 4 години? И тогава е било същото менюто.

30

ХХХ

преди 9 години

Естествено че по 1-2 ябълки ще хрупа в правителствения самолет ....а като е на земята спи в панелена гарсониера нали ? Честит първи април Българи !

29

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 9 години

Около началствата винаги се въртят един куп снабдители, организатори и т. н. Та те сигурно са се облажвали от кетъринга за чужда сметка. Ама нали е държавно...., пък и КОЙ ще проверява ял ли е министърът омари и колко бутилки уиски е изпил. Старите кадри от УБО са си предали опита.

28

Анонимен

преди 9 години

ПРЕДЛАГАМ....ДНЕС 1-АПРИЛ ДА БЪДЕ ОФИЦИАЛЕН ПРАЗНИК НА....БЪЛГАРСКИЯ ПОЛИТИК...

27

ЯЖ ФИЛИЯ С МАС

преди 9 години

и гони говедата по къра. Ама наужким. За какво му е на един МИЛИАРДЕР да пие 12-годишно уиски, като е свикнал да пие поне 50 годишно и да пуши кубински пури. А да, и да разказва вицове за репресиран дядо и бедно детство. Лапай народе мухи и не глеай в канчето на началника, пардон ТИКВОНТИЙ и бедната ЦВЕТИ

26

Анонимен

преди 9 години

Ох мамини сладки недохранени те,широколентовия обектив едвам ги побира едноврвменно в кадър

25

Смотани медии

преди 9 години

Бойко е фрашкан с ***,умрял е за за някакви фастъци или уиски....какво ни занимават с простотии само тези меии.Една медия не ги пита какво става със съдебната реформа....

24

Българин

преди 9 години

Ега ти демагогията.Писна ми от "евтини ,селски" номера.Той хрупкал по една -две ябълки ?

23

Анонимен

преди 9 години

ми те хайвера и 20годишното, явно пилотите и стюардесите го опоскват.Всеки ни чул ни видял. Само тоя толум ,как аджеба го направи с ябълки?

22

маца

преди 9 години

хаха, повярвахме ти, Тиква! първоаприлска лъжа!

21

Анонимен

преди 9 години

Да бе, хрупал Боце ябълки.Тая шия не е от туршия :)))))))))))))))))))

20

Боико Борисов

преди 9 години

Честит 1-ви Април

19

Диета

преди 9 години

Червено *** бг. пенсионера не рови по кофите , а има малка пенсия , защото през 1945 г. вашия овчар бай Тошо открадна пенсионния фонд и го раздаде на партийните величия . От тогава та до днес от БКП-БСП-ДС само простотии и мизерия сме видяли .

18

Анонимен

преди 9 години

Това са ченгеджийски номера

17

of 12 помним

преди 9 години

От части е истина ,но защо?? Имаше СИВ , имаше работа ....перестройката започна от Горбачов и бе осъществена от Великата тройка ....Луканов , Лилов и Младенов....Е???

16

Анонимен

преди 9 години

Боко Тиквата, мутрата на ченгетата, на времето известен повече като Боко Рапона и Шурла-бурла тиквен г*з. Премиер на България.

15

Анонимен

преди 9 години

да да бойко по едно време си разкарваше аматьорския футболен отбор с този авиоотряд

14

инженер-пенсионер

преди 9 години

Др. Льольо ти наистина си такъв . Всички крадяха като теб и сега жалят за държавните фабрики и ТКЗС-тата където денонощно се крадеше . Сега трябва да си изкараш хляба с труд и умение , а ти такива нямаш , защото си необразован и злобен .

13

Анонимен

преди 9 години

Ако сте влизали в чейндж бюро на морето някъде в средата на 90те, точни такива типове като на снимката имаше вътре в кожени якета и анцузи

12

избирател-безпартиен

преди 9 години

Браво на коментар 8 от лекар-пенсионер . Тия наглеци червените *** си мислят , че правят пропаганда . Да ама не . На изборите ще видите кон боб яде ли .