7

до 9

преди 9 години

Аха, и руснаците сигурно създадоха Алкайда? Или ИДИЛ? И руснаците ги финансират и въоръжават? И руснаците им пускат от самолети американски оръжия за да се бият срещу Асад и да избиват десетки хиляди невинни?Абе що не се гръмнеш с елементарните си опорни точки!

6

Венелин

преди 9 години

Пропагандата на американците се вихри - "шистова революция". На практика първите "шистови" фирми вече фалираха. До есента всички ще фалират (защото себестойността на производството им е висока) и това ще е тежък удар по американската икономика, която и без друго не е добре. Затова американците панически се опитват да вдигнат цената на петрола и накараха саудитите да се намесят в Йемен. Колкото до руснаците, те имат най-ниската себестойост (заедно със саудитите) - и при 20 долара цена ще са на +!

5

Шоп

преди 9 години

Всички конфликти в Близкия Изток ги подклаждат руснаците, това е толкова елементарно. Само те имат интерес от нестабилност в региона - основен износител на петрол и газ, за да печелят от по-високите цени. Ако арабите се кротнат и почнат мирно да си изпомпват петрола, в Русия ще настъпи глад.

4

ХА ХА ХА

преди 9 години

НАБЛИЖАВО моментът "ястреб" да роди

3

Анонимен

преди 9 години

очаквам сега да обвинят путин че е винове и за комфликта в иемен и за това че цената на петрола се покачва

2

Анонимен

преди 9 години

"Бумът на шистовата индустрия в САЩ"Хахах, какъв бум, бе умници мамини. Шистовите фирми в САЩ фалират една след друга. САЩ изтегли съоръженията за добив на шистов петрол в Полша и Румъния и по този начин попариха надеждите им за независимост от Русия.Бум на шистовата индустрия....хаха, бум, но бумът е надолу!

1

ХА ХА ХА

преди 9 години

*** очакват опорни (кафяви) точки