33

Анонимен

преди 9 години

С такива управленци майка България няма шанс!!! МЛАДИ ХОРА, ТЪРСЕТЕ ТЕРМИНАЛ 2!!!

32

иван

преди 9 години

До Анонименмисля,че бб е една фукня

31

Ред арми

преди 9 години

точно така. Срещата е била по настояване на Василев. Същият с кански мъки и заплахи е принудил Борисов да вземе да депозира определени авоари срещу четворно по- висока лихва.... ***

30

Анонимен

преди 9 години

Премиерът Бойко Борисов потвърди, че миналият юни се е срещал с Цветан Василев. Срещата била след настойчива молба от страна на банкера, и се осъществила в дома му в Банкя. Молбата на Василев е била Борисов да му осигури коридор за бягане, като този на Галеви, тъй като Василев е изпълнил ангажимента си към Борисов да фалира КТБ.

29

Анонимен

преди 9 години

Тиквичке, а защо не призна за срещата си с Василев още през миналия юли, ами изчака една година? Да не мислиш, че хората не помнят, че точно през юни КТБ рухна?

28

аn.elica

преди 9 години

Взех си един душ,разкиснах натрупаната нечистотия от външни замърсители и се почувствувах като новородена.Свикнах да не обръщам внимание на търсещите евтина реклама,причинявайки психически дискомфорт на смислените изявления и действия на егоцентризма ми и постигнах вътрешен мир съъс себе си и приближените си.За мъжките гърди има хубави татуси,които подчертават оформената мускулатура от фитнес постоянство.

27

Анонимен

преди 9 години

Цветанов, прекалено много знаеш за много хора, айде казвай го, както заплаши в интервюто, защото се е видяло, че ще ти светят маслото, където и да се намираш. И ти не си безгрешен, ама вземи да повлечеш с тебе и костюмираните мутри, които сега се правят на света вода ненапита... Това е най-доброто, което можеш да направиш.

26

Ани

преди 9 години

Моля! Научете се да пишете новини и коментари като хората - пълна трагедия, абсолютно неразбираемо. То само с copy/paste не става. Трябва и да се попрочете нещо преди да почнете да "пишете".

25

Анонимен

преди 9 години

Нормално, Тивката се среща с Василев през юни, през юни фалира КТБ и правителството падна, а Тиквата се върна на бял кон на власт.

24

до 24

преди 9 години

Ако си си продал имота и си внесал 200000 ще си получиш 196 000 (колкото е гарантирания влог) не е толкова голяма загубата...

23

АНОНИМЕН

преди 9 години

Василев е изпечен лъжец и крадец ,вярвам на Бойко ,орехчето да каже за какво ,как и къде са се срещали.Пеевски защо мълчи и не го виждаме ,болен ли е ,волен ли е ?

22

Анонимен

преди 9 години

Честно, на Рапона не вярвам и една дума. Явно протестиращите са му бръкнали в здравето и на дъщеричката му което е малко но сладко отмъщение за издевателствата му над този народ когото той безмилостно граби и нагло лъже. И пак не му е увряла тиквата, явно психичното му заболяване е неизлечимо.А той отдавна не живее нормален живот заобиколен от десетки охранители и стотици ***. За какво му са откраднатите милиарди като не може и 5 лева да похарчи като хората?

21

Анонимен

преди 9 години

Мутрата си е мутра!Дали е Министър председател или банкянски тигър, все е мутра!

20

Анонимен

преди 9 години

А се е върнал, а са го тефтерясали, като и се допикае на охраната и за секунда да отскочи до храстите.

19

Грешко

преди 9 години

Нямам думи. Какво ли не е включено в това крокодилко изказване на Кроки Бо? Дъщерята на лекарства, Василев на колене, Орешарски и Чобанов виновни, Искров - виновен до някъде.Баце, защо подценяваш интелекта на българина? Нито Искров отстранен, нито Орешарски осъден, нито Чобанов, Чобанов дори дупедат от ДПС, Пеевски си развява шкембето - и най-отгоре Ти светиш.Кой ще ти повярва Баце, Баце, вземи че уволни тая *** Румито, и за *** не става завалийката да не говорим за шеф на сигурността.

18

?!?

преди 9 години

Парадпкса е, че вложителите му бяха против Орешарски, а Василев с техните пари организираше контра протести, плащаше на мишо шамара и разни такива. Когато ги вършеше тези неща не рева сега реве. И ако има да казва нещо да го прави и да ходи при свети Петър той да му мери греховете. За много по-малко пари си отидоха свесни хора, тоя от кво го е страх като си е сложил главата в торбата отдавна

17

Анонимен

преди 9 години

KADE SA PARITE NA RASHIDOV?TKADE SA PARITE NA RASHIDOV?KOGA SHTE ARESTUVAT RASHIDOV.?

16

Анонимен

преди 9 години

Що е то....? "Много знаещ, но нищо не можещ"

15

Анонимен

преди 9 години

ако съм си продал имота и съм внесъл 200000лв в бънката, а тя фалира каквоф да правим?да обезпечим влоговете до размера на цената на имота

14

кк

преди 9 години

Доколкото разбирам от деловодителска работа, извиненията между държавни мъже се поднасят официално, там "До...., ама, хъка-мъка...сгреших... С уважение!..."Официално в къщи може да те посети кумеца и тогава ти целува ръка.Има такива народни традиции...В подземния свят посещенията в къщи стават по други "традиции"... Иначе пак се целува ръка...